BIST 100 13.509,76 %2,95 Altın 6.824,67 ₺/gr %2,33 Bitcoin $76.601 %1,16 Dolar 48,68 ₺ %0,04 Euro 55,99 ₺ %0,28 Sterlin 65,12 ₺ %0,06 Gümüş 102,81 ₺/gr %4,33 Ethereum $2.464,84 %3,08 İsviçre Frangı 59,03 ₺ %0,19 Kanada Doları 34,81 ₺ %0,07 Avustralya Doları 34,62 ₺ %0,38 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,96 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,26 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,02 Çin Yuanı 7,26 ₺ %0,16
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel 23 Nisan Narlıdere’de coşkuyla kutlandı

23 Nisan Narlıdere’de coşkuyla kutlandı

Narlıdere Belediyesi, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin koltuğunu Özel TAKEV öğrencisi 9 yaşındaki Kağan Demir Demiray’a devretti. Başkan Ali Engin, “Çocuklara armağan edilen ve dünyada eşi benzeri olmayan bir bayram. Aynı zamanda TBMM’nin 102 yaşını da kutluyoruz. Çocuklarımızı gördükçe geleceğe daha çok umutla bakıyoruz” dedi. Başkan Engin’in koltuğunu devrettiği Demiray ise doğayı korumaları konusunda vatandaşları uyardı.

0Yorumlar
23 Nisan Narlıdere’de coşkuyla kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 102. kuruluş yıl dönümü Narlıdere’de coşkuyla kutladı. İlk olarak Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, koltuğunu Özel Türk Alman Kültür ve Eğitim Vakfı (TAKEV) İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Kağan Demir Demiray’a devretti. Narlıdere Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen törene belediyenin tüm birim müdürleri katıldı. Aynı zamanda Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın çello sanatçısı olan Kağan Demir Demiray, “Öncelikle bizlere bugünü armağan eden cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına teşekkür ederim. Ülkemize sahip çıkalım, barış ve sevgi hâkim olsun. Büyüklerimizden tertemiz bir doğa istiyoruz. Lütfen denizlerimizi, ormanlarımızı ve çevremizi temiz tutalım” dedi. Başkan Ali Engin ise, “Bugün dünyada eşi benzeri olmayan bir bayramı kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde çocuklara armağan edilen tek bayram. Tüm dünyadan çocuklar bayram için ülkemize geliyor. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Ayrıca TBMM’nin 102. yaşını da kutluyoruz. Büyük bir sevinç yaşıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve cumhuriyetimiz kurucularını bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Engin, çiçeği burnunda Başkan Demiray’a hediye takdim etti. Ayrıca resim dalında çeşitli dünya birincilikleri bulunan Güzelyalı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Elif Beren Çalgıcı ise yaptığı kara kalem çalışmasını Başkan Engin’e hediye etti.

ÇOCUKLAR’IN GÜNÜ
Narlıdere Belediyesi’deki devir teslim töreninin ardından Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda Narlıdere Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği tören gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve Narlıdereliler’in yoğun katılım gösterdiği programda öğrenciler, şiir dinletisi, halk oyunları ve dans gösterileri yaptı. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, hediyeleri dağıtıldı. Başkan Engin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere İlçe Başkanlığı’nın yine aynı meydanda düzenlediği 23 Nisan Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma törenine katıldı. Narlıdere Belediyesi, gün boyu ilçenin çeşitli noktalarında çocuk şenlikleri düzenledi.



23 NİSAN KUTLAMALARI HAFTAYA YAYILDI
Narlıdere Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kutlama etkinlikler tüm haftaya yayıldı. İlk etkinlik 18 Nisan günü Limanreis Mahallesi’nde düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ oldu. 21 Nisan günü Narlıdere Belediyesi’nin bünyesinde eğitim veren Narçiçekleri Anaokulu’nun 3 şubesindeki tüm öğrencileri, Park Orman’da düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ne katıldı. 22 Nisan’da ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi’ne bağlı Aile ve Çocuk Hizmetleri, Narlıdere’de Asım Bezirci Parkı’nda ’23 Nisan Gezici Şenlik Programı’ düzenledi.  Öte yandan 20 Nisan günü ise Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) Büyük Salon’u dolduran seçkin davetli topluluğuna “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” verdi.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Çeşme kurtuluşunun 104. yılını gururla kutladı

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Aradan 104 yıl geçti ama o günlerin cesareti, dayanışması...

12 saat önce

Yangın önleme stratejileri masaya yatırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB’a bağlı meslek odalarının iş birliğiyle düzenlenen 6....

12 saat önce

Menemen'de çömlek coşkusu Edis ve Nil Karaibrahimgil ile...

Menemen Belediyesi tarafından bu yıl 5’inci kez gerçekleştirilecek Uluslararası Menemen Çömlek...

13 saat önce

Karşıyaka’da hareketli hafta!

Karşıyaka Belediyesi, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinliklerini dopdolu bir programla...

14 saat önce

Buca’da kaçak moloza geçit yok

Buca Belediyesi, ilçe genelinde çevre ve görüntü kirliliğine yol açan yasa dışı moloz...

15 saat önce

Avrupa’nın genç yıldızları Foça’da buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ve Türkiye...

16 saat önce

Kültürel Miras Söyleşileri’nde İzmir’in sembol lezzetleri...

Konak Belediyesi’nin “Kültürel Miras Söyleşileri” serisinde bu kez İzmir’in sembolik lezzetleri...

16 saat önce

Efes Selçuk’un Sürdürülebilir Turizm Başarısı Avrupa...

Efes Selçuk, sürdürülebilir turizm alanındaki uluslararası başarısını Avrupa Turizm Başkenti...

16 saat önce

İzmirli çocuklar, iklim krizine karşı buluştu

Sosyal İklim Derneği tarafından Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği iş birliğiyle UNICEF...

17 saat önce

Hayata bağlayan teknoloji İzmir’de yaygınlaşıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hastane dışında meydana gelen ani kalp durmalarında erken...

17 saat önce

Başkan Eşki’den fırınlara gece yarısı denetimi

Okulların açılmasıyla birlikte Bornova genelinde çocukların sağlığını korumak amacıyla gıda...

17 saat önce

Büyükşehir ve MASKİ’den Çaybaşı Deresi’nde Kış Temizliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü...

1 gün önce