BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel AK Partili İnan CHP listelerini eleştirdi: "Listenin başı...

AK Partili İnan CHP listelerini eleştirdi: "Listenin başında Atatürk'e 'diktatör' diyen var"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2'nci Bölge Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle 2'nci bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran İnan, dün ise çalışmalarına Karşıyaka ve Bergama ilçelerinde devam etti.

0Yorumlar
AK Partili İnan CHP listelerini eleştirdi: "Listenin başında Atatürk'e 'diktatör' diyen var"

Bergama'da Eğitim Bir-Sen'in düzenlediği dayanışma ve kaynaşma programında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, CHP’nin İzmir Milletvekili aday listesini eleştirdi. Listede en başta Atatürk’e ‘diktatör’ diyen kişinin olduğunu ve PKK ve FETÖ yardakçılarının listelerde yer bulduğunu söyleyen İnan, İzmir'in CHP'li yerel yönetimlerinin üretim yapamadığını da sözlerine ekledi. 

AK Partili İnan CHP listelerini eleştirdi: "Listenin başında Atatürk'e 'diktatör' diyen var"

TAKSİCİLERDEN ÖTV TEŞEKKÜRÜ

Başkan İnan, güne ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Milletvekili Adayları Şebnem Bursalı, Mehmet Sadık Tunç ve Ömür Şanlı ile birlikte İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. ÖTV muafiyeti konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelerini tekrarlayan İnan, taksicilerin memnuniyetiyle karşılaştı. Taksicilerin talep ve önerini de dinleyen Başkan İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine yönelik selamlarını da iletirken, taksiciler ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

KARŞIYAKA ESNAFINA MİTİNG DAVETİ

Ardından Karşıyaka ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan İnan, esnafların talep ve önerini dinlerken bölgedeki çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. İnönü Mahallesi'nde yaptığı seçim koordinasyon merkezi açılışında ise vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Nisan'da Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitinge davet etti.

“AK PARTİ YENİDEN İKTİDAR OLACAKTIR”

14 Mayıs seçimlerinde vatandaşların destekleriyle Erdoğan'ın yeniden başkan seçilip, AK Parti'nin iktidar olacağını vurgulayan İnan, "Bugün karşımız da bulunan CHP listesinin başında Atatürk'e diktatör diyen var. CHP listesinde PKK yandaşı var. İçişleri Bakanımız açıkladı, emniyetin içinde yeni paralel yapı kurmak isteyen milletvekili adayı var. CHP Genel Başkanı Amerika'ya gitti ya Pensilvanya'ya gitti ya oradaki bir hamburgercide 6 saat kaybolduğu süreç var ya benim kanaatim o dur ki bu liste hazırlanmış ve eline verilmiş." dedi. İnan, son günlerde terör örgütlerinin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu lehine açıklamalar yaptığını hatırlatarak, "CHP'nin İzmir Milletvekili adaylarının Kandil'den gelen açıklamalara hadi oradan siz kimsiniz ki bize destek açıklamaları yapıyorsunuz diye ses duydunuz mu? Hayır. Terör örgütü yıllarca bizim öğretmenlerimizi katletti, askerlerimiz şehit etti. Terör örgütünden dolayı nice memurumuz ne acılar çekti. Ama bugün ki CHP ne yazık ki çizgisini kaybetmiştir. FETÖ ve PKK'nın eylem ve söylem birliği içine girmiştir. Çocuklarımız ve gençlerimiz için bunu görmemiz lazım. 14 Mayıs'ta sadece seçim kazanma işi değil. 2 terör örgütünden oy alacağım diye sesiz, tırsak ve ezik kalanların ders alacağı bir seçim olması lazım" şeklinde konuştu.

“LİSTELERİNİN BAŞINDA ATATÜRK’E ‘DİKTATÖR’ DİYEN KİŞİ VAR

CHP’nin İzmir listesinin başında Atatürk’e ‘diktatör’ diyen kişinin yer aldığını ve listede PKK ve FETÖ destekçilerinin de yer aldığını sözlerine ekleyen İnan, “14 Mayıs seçimlerine giderken bugün bakıyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir listesinin başında Atatürk’e ‘diktatör’ diyenler var. Bugün CHP’nin listesinde PKK yandaşı var. Bugün CHP’de geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanımızın açıkladığı gibi emniyetin içerisindeki yeni paralel yapı kurmak isteyen milletvekili adayı var. Bugün biz Eğitim Bir-Sen’in misafiriyiz sizlere çok teşekkür ediyoruz. Ama 2 buçuk haftadır bunlardan terör örgütüne, terör örgütü açıklamalarına tek bir tepki duydunuz mu? CHP’nin İzmir milletvekili adaylarının 1 tanesinin o Kandil’den gelen açıklamalara ‘Hadi Oradan, Siz kimsiniz de bize destek açıklaması yapıyorsunuz?’ diye bir açıklama duydunuz mu? Kocaman bir hayır! Onlar bizim öğretmenlerimizi, askerlerimizi şehit ettiler. Yıllarca bu terör örgütünden dolayı Güneydoğu’da nice memurumuz ne acılar çekti. Fakat bugünkü CHP ne yazık ki çizgisini kaybetmiştir. FETÖ ve PKK’nın eylem ve söylemlerinin içerisine girmiştir. Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Bu seçim 2 tane teröristten oy olacak diye tırsak kalanların, ezik kalanların ders alacağı bir seçim olacak” diye konuştu.   İnan, Bergama'daki projelere ara vermeden devam edeceklerini, yeni dönemde de ilçede Türkiye'ye örnek olacak çalışmaların yapılacağını aktardı.

AK Partili İnan CHP listelerini eleştirdi: "Listenin başında Atatürk'e 'diktatör' diyen var"

GENÇLERLE ÇAY-KAHVE EŞLİĞİNDE KARAVAN SOHBETİ

İnan, dayanışma yemeğinin ardından Bergamalı gençlerle Zeytinpark'ta bir araya geldi.  Seçim için özel hazırlattığı araçta gençlere çay ve kahve ikram eden İnan, foto karavanda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kamp sandalyeleriyle oluşturulan alanlarda gençlere projelerini anlatan İnan, "14 Mayıs seçimlerinde gençlere çok güveniyoruz. AK Parti gençlere önem veren bir parti. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde gençlerimiz ve beklentileri var. Sayın Cumhurbaşkanımız da gençlere çok güveniyor. İnanıyorum ki bize en çok destek gençlerden gelecek." şeklinde konuştu. Gençlere, program sonunda üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve "Gençlik İçin Hemen Şimdi" yazan bardak ve kahve ikram edildi.

İnan, Bergama programı kapsamında partisinin ilçe başkanlığını da ziyaret etti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı

Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...

9 saat önce

Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...

13 saat önce

İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...

14 saat önce

3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...

14 saat önce

Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...

14 saat önce

1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...

14 saat önce

Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...

Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...

14 saat önce

Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...

14 saat önce

Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi

Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...

14 saat önce

Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor

Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...

16 saat önce

Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...

1 gün önce

Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...

1 gün önce