AK Partili Sürekli Tire ve Bayındır'da vatandaşla buluştu
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, sahadaki temaslarını sürdürüyor. Son olarak Tire ve Bayındır ilçelerini ziyaret eden Sürekli, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok daha büyük işlere birlikte imza atacağız. Ülkemizi muasır medeniyetler arasında daha ileriye el ele vererek taşıyacağız.” diye konuştu.
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Tire’deki ilk ziyaretini Esnaf Odasına yaptı. Sonrasında, Tire Tarihi Tahtakale Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden AK Partili Sürekli, gerek ekonomik açıdan zor günlerde gerekse pandemi gibi süreçlerde AK Parti’nin esnafları yalnız bırakmadığını dile getirdi. Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlara gelir kaybı ile kira desteğinin yanı sıra 5 bin liraya kadar destekler verildiğini hatırlatan Sürekli, “Dünyanın yaşadığı ve ülkemizi de etkileyen ekonomik kriz dönemlerinde, pandemi gibi süreçlerde, ülkemizin imkanları doğrultusunda, hiçbir esnafımız, sanatkarımız mağdur olmasın diye destek paketleri açıkladık. Hızlı bir süreç işleterek bu destekleri esnaflarımızla sanatkarlarımızın kullanımına sunduk. Ekonomimizin yapı taşlarının ayakta kalması, üretmeye devam etmesine her daim büyük önem verdik. Bunun bilincinde olan esnaf ve sanatkar kardeşlerimiz de bizleri her zaman destekledi ve teveccühlerini bizlerden esirgemedi. Birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nda daha refah günler bizleri bekliyor” dedi.

7 MİLYAR 500 MİLYON TL’LİK KREDİ DESTEĞİ
Tire Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Sürekli, esnaf ve sanatların işlerini, işletmelerini büyütebilmeleri için uzun ve uygun ödeme koşullarında, çok düşük krediler sağlandığını vurgulayıp şunları kaydetti; “Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflarımızın sanatkarlarımızın son 20 yılda kullanımına sunulan kredi bakiyesi, sadece İzmir’de 7 milyar 500 milyon TL’den fazla. İşletmesini büyütmek isteyen, gelişmek isteyen, yatırım yapmak, istihdamını arttırmak isteyenlere devletimiz desteğini sunuyor. Bu desteklerimiz artarak devam edecek. Yeter ki üretim, istihdam artsın, işletmelerimiz büyüyüp gelişsin. Çünkü onların büyümesi ülkemizin de büyüyüp güçlenmesi anlamına geliyor.”
“SAHNEDEN POZ VERİNCE SAHA ÇALIŞMASI YAPILMIŞ OLMUYOR MAALESEF”
Tire’deki temaslarını Ziraat Odası ziyaretiyle sürdüren AK Partili Sürekli burada çiftçilerle bir araya geldi. Siyasi hayatı boyunca en çok önemsediği verinin saha olduğunu dile getiren Sürekli, AK Parti’nin son 20 yılda yaptığı tarımsal yatırımlara ilişkin de bilgiler verdi. Bu süreçte İzmir’de hayvancılığa verilen desteğin 117 kat artırılarak 825 milyon TL’ye çıkartıldığının altını çizen Sürekli, “Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığa, arıcılığa, tarımsal faaliyetlere verilen destekleri çok ciddi oranlarda artırdık. Bunları tek tek saymaya kalksak vakit yetmez. Ama çiftçimiz bu desteklerin neler olduğunu yakından biliyor. Çünkü hangi çiftçimizin elini sıksak, Cumhurbaşkanımıza, devletimize teşekkür ediyor. Bölgeyi, odalarımızı kaçıncı ziyaretim bilmiyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum öyle sahneden poz verip bölgede yaşayanların elini sıkmadan, onları dinlemeden program biter bitmez bölgeden gitmekle saha çalışması yapılmış olmuyor. Biz bir seçimi tamamlar tamamlamaz sahadaki yerimizi hemen alırız, vatandaşımızla köylümüzle esnafımızla hemhal olmaya devam ediyoruz, bağımızı bir an bile kopartmıyoruz. Seçimden seçime bölgeye gelenlerden olmadık hiç. 30 yılı aşan siyasi hayatım boyunca en çok önemsediğim veri saha olmuştur. Dün de sahadaydık bugün de sahadayız. Ve sahada yüksek bir sesle dile getirilen Cumhurbaşkanımız, AK Partimiz ile Cumhur İttifakımız’dan başka bir şey değil” dedi. Daha sonra Tire Süt Kooperatifini ziyaret eden Sürekli, ardından Tire esnafıyla bir araya geldi. İlgi, destek ve teveccühleri için Tirelilere teşekkür eden Milletvekili Adayı Sürekli, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Bayındır Belediyesi ev sahipliğinde Kadir Gecesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programa Bayındırlılar yoğun ilgi gösterdi.

ÇİÇEKÇİLİK OSB BAYINDIR’I ŞAHLANDIRACAK
AK Belediyeciliğin güzel örneklerinden birinin de Bayındır’da sergilendiğini ifade eden Sürekli, Belediye Başkanı Uğur Demirezen ile ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tarım ve Orman Bakanlığının onayıyla Bayındır’ın kısa süre içinde Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesine kavuşacağını söyleyen AK Partili Sürekli, “900 bin metrekarelik alanda yapım çalışmalarına başlanan organize sanayi bölgemiz çiçeğin merkezi Bayındır’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Çiçek OSB, modern çiçek üretim merkezi ile İzmir’imizdeki çiçek sektörünün de dönüşüm alanı olacak. Teknolojik seralarla sanayi alanlarının yer alacağı OSB modern bir altyapıya da sahip olacak. Belediyemizin örnek çalışmaları, OSB ile bütünleşerek Bayındır’ımızı hep birlikte gayret göstererek şahlandıracağız” diye konuştu.
“EL ELE VERİP ÜLKEMİZİ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”
İftar programının ardından Bayındır Meydanı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Sürekli, karşılaştığı güler yüz, ilgi ve desteklerinden ötürü esnafa teşekkür etti. Güler yüzle verilen içten bir selamın günün bütün yoğunluğunu unutturduğunu söyleyen Sürekli, “Bir ilçeye gittiğimizde zaman el verdiği kadar her kesime dokunmaya, her bir hemşehrimizle hemhal olmaya çalışıyoruz. İşte o yoğun programları, kıymetli hemşehrilerimizin güler yüzleri, destekleri, ilgileri unutturuyor. Allah onlardan razı olsun bizleri evimize huzurla, mutlulukla uğurluyorlar. İşi gücü reklam olan, sahaya çıkamayan, hizmet üretemeyen, sorun çözme kabiliyetleri olmayanlar, milletvekili listelerinde İzmir’i İzmirliyi bilmeyenlere yer verenler bilmez bu duyguları. Onlar bu milletin teveccühünü hep suistimal etti. Ama merak etmeyin 14 Mayıs’ta aziz milletimiz sahada olanla olmayanı, hizmet üretenle üretmeyeni, çalışanla çalışmayanı birbirinden ayıracak, AK Parti’yi rekor bir oy oranıyla yine 1. Parti yapacak. Hiçbir hemşehrimizin kuşkusu olmasın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok daha büyük işlere birlikte imza atacağız. Ülkemizi muasır medeniyetler arasında daha ileriye el ele vererek taşıyacağız” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Altyapıdan asfalta Tire’nin çehresi değişiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Tire’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını kapsayan...
Tire Belediyesi'nden 'işten çıkarma' iddialarına yanıt!
Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, belediyedeki işten çıkarma kararıyla ilgili idari...
CHP'ye bir darbe de Tire'den geldi!
Mutlak butlan kararının ardından Özgür Özel tarafından YENİ Parti’nin kurulması ile İzmir’de...
Yerel Haberleri
TümüMASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...
Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı
Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...
Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...
Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...
Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...
Huzurevinde coşkulu 29 Ekim balosu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla...
Bayraklı-Bornova hattında 5 kilometrelik yenileme
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasındaki önemli güzergâhlardan Yüzbaşı...
Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Coşkusu Çocukların Sürpriziyle...
Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çocuk Birimleri tarafından düzenlenen...
Çocuklar İzmir’in kültürel mirasını sanatla keşfetti
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlediği basma ve...
ADD Bornova’dan Cumhuriyet Bayramı buluşması
Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Bornova Belediyesi’nin...
Başkan Dutlulu'nda '29 Ekim' mesajı!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl...
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor....
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla...