BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel AK Partili Sürekli'den miting vurgusu..."Rekor katılımla ...

AK Partili Sürekli'den miting vurgusu..."Rekor katılımla gelincik tarlasına dönecek"

Bornova’da çalışmalarını yürüten AK Parti İzmir 2'inci Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, İzmirli hemşehrilerini 29 Nisan’daki büyük buluşmaya davet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmirlilerle hasret gidereceğini kaydeden Sürekli, “Tüm hemşehrilerimizin katılımlarıyla Gündoğdu Meydanı Türk Bayraklarıyla gelincik tarlasına dönecek. Güzel İzmir’imiz Yüzyılın Buluşmasında dev yatırımların açılışına tanık olacak” diye konuştu.

0Yorumlar
AK Partili Sürekli'den miting vurgusu..."Rekor katılımla gelincik tarlasına dönecek"

AK Parti İzmir 2'inci Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, Türkiye Yüzyılı için “Doğru Adımlarla Yola Devam” demek üzere çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bornova ilçesindeki 5'inci Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnaflarla buluşarak programına başlayan Sürekli, ekonominin temel yapı taşlarından olan esnafların AK Parti hükümetleri tarafından her daim desteklendiğini hatırlattı. Daha sonra Akhisarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Sürekli, Çamdibi Mahallesinde kanaat önderleriyle bir araya geldi.

YÜZYILIN BULUŞMASINA DAVET

Refetpaşa Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden mahalleli ile esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Sürekli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomi alanında temellerini attığı İzmir İktisat Kongresi’nin 100 yıl sonra aynı yerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla yeniden yapılacağını kaydetti. Türkiye Yüzyılı’nın da 14 Mayıs’la başlayacağını söyleyen Sürekli, “Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce İzmir İktisat Kongresini yaptığı bina Valiliğimiz koordinasyonunda yeniden ayağa kaldırıldı. İzmirli hemşehrilerimizle 29 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda buluşacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk’ün 100 yıl önce işaret ettiği hedeflere bir bir ulaştığımızı gösteren dev eserlerin de açılışını gerçekleştirecek. Rekor bir katılımla gelincik tarlasına dönecek Gündoğdu Meydanı yeni müjdelerin de adresi olacak. Bu büyük buluşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Miting sonrasında da Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla İzmir İktisat Kongresini gerçekleştireceğiz. Alanında uzman isimler Türkiye Yüzyılı’nı ve şahlanma dönemimizi konuşacak” dedi.

21 YILDA BAĞIMSIZ ENERJİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE

İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek gönül coğrafyasına selam gönderen Sürekli, ardından da Refetpaşa Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti. Bornovalı hemşehrilerinin hanelerine konuk olup Yeşilova’da esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Sürekli, AK Parti hükümetlerinin son yılda enerji ve tabii kaynaklar anlamında yaptığı yardımlara değindi. Sadece İzmir’e enerji alanında 21 yılda 15 Milyar 683 milyon TL’lik yatırım yapıldığını ifade eden Sürekli şunları söyledi; “Tüm enerji kaynaklarımızı sürdürebilirlik ilkesi doğrultusunda milletimizin hizmetine bir çok proje sunduk. Alt yapı eksikliklerini giderdik. 54 bin kilometre uzunluğunda elektrik dağıtım hattı ile 8 bin 200 kilometre uzunluğunda doğalgaz dağıtım hattını güzel kentimize kazandırdık. Elektrik, madencilik, doğalgaz ve petrol sektörlerine büyük yatırımlar yaptık. Bırakın elektriksiz köyü neredeyse doğalgaz gitmeyen köy kalmadı. Bu yatırımların artarak devam etmesi, yeni yatırımların yapılması ve ülkemizi büyük hedeflerine ulaştırmak için aziz milletimizin destekleriyle 14 Mayıs’ta yeniden tarih yazacağız. Önce 29 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda rekor bir katılımla Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız, sonrasında da 14 Mayıs’ta sandıklara koşacak, demokratik hakkımızı kullanarak istikrara, güvene, yatırma, aydınlık yarınlara ve Türkiye Yüzyılı’na mührümüzü vuracağız.”

KÜÇÜKPARK’TA ESNAF VE GENÇLERLE BULUŞTU

Üniversiteli gençlerin uğrak yerlerinden biri olan Küçükpark’ta esnafları ziyaret eden AK Partili Sürekli, gençlerle kahve eşliğinde sohbet etti. Gençlerin farklı kuşak isimleriyle ayrıştırılmak istendiğini savunan Sürekli, “Gençlerimizi kategorize ederek birbirinden ayırmaya çalışanlar, onlar adına konuşanlar sokağa çıksın da o enerji dolu gençlerimizle bir konuşsun. Her biri ülkemizin geleceğine umutla bakıyor. Enerjileri, motivasyonları yüksek, iletişim becerileri harika, onlarla sohbet ettiğinizde geleceğin emin ellerde olacağını görebiliyorsunuz. Aldıkları kaliteli eğitimle kendilerini her alanda geliştiren gençlerimiz yarın bizlerden aldıkları bayrağı çok daha ileriye taşıyacaklar. Onlarla ne kadar gurur duysak az. Kıymetli gençlerimize ve Küçükparklı esnaflarımıza ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyorum” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor

Kent düzenini sağlamak ve toplum huzurunu güvence altına almak için çalışan Karşıyaka...

16 saat önce

Çandarlı’nın geleceğine imza: Cumhuriyet Meydanı coşkulu...

Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, binlerce vatandaşın...

17 saat önce

Buca’da kadınlar buluşuyor, dayanışma güçleniyor

Buca Belediyesi, kadınların kentten beklentilerini dinlemek ve kadın dayanışmasını g...

17 saat önce

Saadet Mirci Semt Merkezi hayata yeniden açılan kapısı oldu

Konak Belediyesi Enver Şükrü Aytulun Saadet Mirci Semt Merkezi’nde hayata tutunan, yaşama...

18 saat önce

İzmir Yurttaş Meclisi 15 ilçeye ulaştı

İzmir genelinde sürdürülen İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları kapsamında bugüne kadar 15 ilçede...

19 saat önce

Onat Tüneli İzmir trafiğine nefes aldıracak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Buca Onat Tüneli tamamlandığında, Buca ile...

20 saat önce

Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor

Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....

21 saat önce

Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası

Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...

21 saat önce

Konak’ta imzalar fırsat eşitliği için atıldı

Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerine bir yenisini ekleyen Konak Belediyesi, Kordon...

1 gün önce

Urla’da istifalar sonrası ilk meclis toplandı;...

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın ve 22 meclis üyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa...

1 gün önce

Karabağlar ‘da BİO fark yarattı: 2 bin 40 kişi iş sahibi...

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Bölgesel...

1 gün önce

Başkan Eşki’den Çamdibi çıkarması: "Halkımızın içinde,...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisinde...

1 gün önce