AK Partili Sürekli'den seçim sonucu tahmini: "AK Parti İzmir’de rekor sayıda vekili rekor oranda oyla çıkartacak"
AK Parti İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmalarındaki çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Programını Bayraklı, Konak, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde gerçekleştiren Sürekli, katıldığı canlı yayında saha çalışmalarını değerlendirirken “AK Parti, İzmir’de rekor sayıda vekili rekor oranda oyla çıkartacak” ifadelerini kullandı.
Bayraklı, Konak, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerindeki programlara katılan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmalarındaki çıtayı da yükseltmeye devam ediyor. Güne İzmir Kantinciler Odası’nın temsilcileri ile buluşarak başlayıp Alpaslan Mahalle Muhtarı Fahri Karatay’ı ziyaretle sürdüren AK Partili Sürekli, daha sonra mahalle esnafı ve mahalleliyle bir araya geldi. Televizyon programına canlı yayın konuğu olan tecrübeli siyasetçi, saha çalışmalarını değerlendirdi.

SÜREKLİ’DEN DİKKAT ÇEKEN SAHA YORUMU
İzmir’in hangi köyünde neye ihtiyaç olduğuna, hangi mahallesinde neyin talep edildiğine hakim olduğunu ifade etti. Siyasetçilerin söylemleriyle eylemlerinin örtüşmesi gerektiğine vurgu yapan Sürekli, “Esnaflarımız, hemşehrilerimiz, kanaat önderlerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız milletimizin her bir ferdi muhteşem bir teveccüh gösteriyor. Ziyaretlerimizi uzun tutuyor, hemşehrilerimizi dikkatle dinliyoruz. İzmir merkeze en uzak mesafedeki köyde yaşayan hemşehrim de şehir merkezinde yaşayan hemşehrim de gündemi çok yakından takip ediyor. Öyle ki çoğu zaman şöyle bir söylemle karşılaşıyoruz ‘Biz hazırız 14 Mayıs’ı bekliyoruz, Cumhurbaşkanımıza AK Parti’mize oyumuzu vereceğiz, bize gelmeyin kararsız seçmen varsa onlara gidin’. Elbette biz her kesime dokunuyor, yatırım ve projelerimizi anlatıyoruz. Gönül bağı kuruyor, gönüllere dokunuyoruz. Sahada şunu görüyorum; AK Parti, İzmir’de rekor sayıda vekili rekor oranda oyla çıkartacak. Cumhurbaşkanımız rekor bir oyla yeniden seçilecek. İnşallah 15 Mayıs sabahı tüm ülkemizle birlikte omuz omuza verip Türkiye Yüzyılı’nı konuşuyor olacağız. Şahlanma dönemiyle birlikte daha refah ve daha mutlu yarınlarımızın planlarını yapıyor olacağız” diye konuştu.

24 SAAT YETMİYOR
Altındağ Semti Kemalpaşa Caddesi’nde esnafları ziyaret edip Bornovalılarla buluşan AK Partili Sürekli, ardından Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na konuk oldu. Esnafların talep ve öneriyle ilgili istişarelerde bulunduktan sonra Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Sürekli, esnaf ve sanatkarlara yönelik hazırlanan destek ve kredi paketleri hakkında değerlendirmeler yaptı. Çamdibi’nde Makedonya göçmeni hemşehrilerinin yanı sıra Bornova Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden AK Partili Sürekli, gönül coğrafyasına selam gönderdi. Balkanların yiğit evlatlarına ilgi ve destekleri için teşekkür eden Sürekli, “Allah'ın izniyle 14 Mayıs Türkiye’nin istiklali ve istikbali için bir dönüm noktası, Türkiye Yüzyılı'nın anahtarı olacaktır. Milletimiz için ülkemiz için günün her saati çalışıyor, hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Öyle oluyor ki 24 saat yetersiz kalıyor. Yorulmadan, durmadan ülkemizin aydınlık yarınları için gençlerimiz için şehrimiz için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Orta Vadeli Program açıklandı: Hükümetin enflasyon ve...
2024-2026 dönemine ilişkin enflasyon, istihdam, büyüme gibi temel makro ekonomik hedeflerin yer...
AK Partili Sürekli: Gençlerin siyasette daha çok yer...
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmalarını bu kez 5 ilçede...
AK Partili Sürekli gençlere seslendi: "Güçlü Türkiye’mizi...
AK Parti İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, pazar mesaisinde çalışmalarını...
Yerel Haberleri
TümüUrla Belediyesi'nden bank üretiminde 10 milyon TL'lik...
Göreve geldiği günden bu yana mali disiplini esas alan yönetim anlayışıyla geçmiş dönemden kalan...
Karşıyaka’da rehberli turlar yeni rotayla devam ediyor:...
Karşıyaka Belediyesi, Açık Hava Kent Müzesi projesi kapsamında başlattığı rehberli turlara,...
Konak’ta dikkat çeken istihdam hamlesi: Kadınlar...
Konak Belediyesi’nin kadın istihdamına ayrı bir pencere açacak Kaynak Operatörlüğü Kursu,...
Efes Selçuk, Beach Flag Futbol Turnuvasına Ev Sahipliği...
İzmir FF Cup Beach Flag Turnuvası, Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde büyük bir heyecanla...
İlkay Çiçek CHP'den istifa etti: "Partim tarafından...
Menderes Belediyesi'ne yapılan operasyonda tutuklanan Belediye Başkanı İlkay Çiçek CHP'den...
Altındağ trafiğine büyük neşter
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Serintepe Mahallesi’nde (Kandere) kronikleşen trafik ve...
Yuvamız İzmir’de veliler de çocuklar da mutlu
Yuvamız İzmir Sosyal Hizmet Etkinlik Merkezlerinde aylık ücretin 2 bin 500 TL’ye düşürülmesi...
Bornova Aktarma İstasyonu yenilendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Aktarma İstasyonu’nda yaya ve ulaşım konforunu artırarak...
Konak’a yeni nefes alanı: 6 bin metrekarelik park hizmete...
Konak Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 6 bin metrekarelik parkı...
Karşıyaka’nın patileri, yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor
Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Bakioğlu Can Dostlarımız Yaşam Merkezi ve...
Karabağlar Belediyesi Zabıtasında aday memurlar yemin etti.
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde aday memur olarak görev yapan zabıta memurları için...
