Başkan Batur: "Bu kenti yönetmeye talibim"
CHP Kemalpaşa, Bornova ve Bayraklı ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, “Kentin problemlerinin çözülmesi noktasında doğru yöntemlerle, doğru işler yaparak bu kentin doktoru olmaya hazırız” dedi. Teknik ekibinin İzmir için yapılacak çalışmaları planlamaya başladığını da açıklayan Batur, “Birlikte İzmir anlayışıyla bu kenti yönetmeye talibim” diye konuştu.
Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, CHP ilçe örgütlerini ziyaret ederek, partililerle kucaklaşmaya devam ediyor. Daha önce CHP Konak, Narlıdere, Urla, Seferihisar, Güzelbahçe, Balçova, Buca, Karabağlar ilçe başkanlıklarına giden Başkan Batur, CHP Kemalpaşa, Bornova ve Bayraklı ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti. İlçe örgütlerinde hem partililerle hem de vatandaşlarla buluşan Batur’a CHP Bornova İlçe Başkanlığı ziyaretinde CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın yanı sıra CHP 25.,26. ve 27. Dönem İzmir Milletvekili ve Bornova eski Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ile partililer de eşlik etti. Batur, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve partililer tarafından karşılanırken, ziyarette Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile Kemalpaşa Belediyesi başkan aday adayları da hazır bulundu. Batur’u CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda da İlçe Başkanı Didem Gültekin ile partililer ağırladı.

“BU KENTE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Örgüte çok önem veren bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Batur, “Örgütle yol yürüyen bir belediye başkanıyım. Örgüt bizi bu noktalara getiriyor. Belediye başkanları bu makama geliyorsa, örgütün sayesinde geliyor. CHP’nin altı okunun sayesinde bu mevkilerdeyiz” dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı nedenini “Tecrübelerimle ve mimarlık mesleğinin verdiği mesleki görüşle bu kente hizmet etmek istiyorum” diyerek açıklayan Batur, 94 yılından beri belediyecilik yaptığına işaret ederek, şöyle devam etti:
“Kentin problemlerinin çözülmesi noktasında doğru yöntemlerle, doğru işler yaparak bu kentin doktoru olmaya hazırız. Kendime güveniyorum; en güzel şekilde yaparız. Her şeyiyle hazırlanan bir teknik ekibimiz de var. ‘Nerede ne yapacağız? Hangi ilçede ne yapacağız?’; bu konularla ilgili çalışmalarımızı da yürütüyoruz. Aday olursam, seçildiğim günün sabahı direksiyona geçer marşa basarız. Her şeyiyle hazırım. Şunu da iddia ediyorum: Aday adayları içinde en yüksek oyu alırım diye düşünüyorum. Yaptığımız çalışmalara, sivil inisiyatifle, vatandaşla ilişkilerimize güvenerek bunu söylüyorum. Konak’ta göreve gelirken, “Birlikte Konak” diyerek kentin tüm paydaşlarıyla uyum içinde çalışmaya niyetli olduğumuzu belirtmiştik. Öyle de yaptık ve çalışmalarımızı örnek bir işbirliğiyle yürüttük. Şimdi de ‘Birlikte İzmir’ anlayışıyla bu kenti yönetmeye talibim.”

"DİLERİZ BU GÖREC SİZE TEVDİ OLUR"
CHP Bornova İlçe Başkanlığı ziyareti sırasında konuşan İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Başkan Batur’la birebir çalışmanın kendisine nasip olmadığını ifade ederek, “Keşke nasip olsaydı. Örgüte İzmir’de en yüksek değeri veren belediye başkanıdır. Hepimiz sayın başkanın icraatlarını biliyor, tanıyoruz. Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün yanında oldu. Teşekkür ederiz” derken, CHP 25.,26. ve 27. Dönem İzmir Milletvekili ve Bornova eski Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ise Başkan Abdül Batur’u yakından tanıdıklarını ve gurur duyduklarını vurguladı. Sındır, “Çok önemli bir göreve talip oldu. Biz de kendilerine başarılar diliyoruz. Abdül Başkan’ın çok özellikleri var. Çok cana yakın, samimi, çok dost ve bunu da hissettiren, bir arada olmaktan büyük keyif aldığımız bir insan. Ben ne zaman bir araya geldiysem o samimiyeti her zaman yaşadım. Belediye başkanı bu samimiyeti, bu dostluğu, bu cana yakınlığı halka, temas kurduğu kim varsa hissettirebilmeli. Biz onu hissediyoruz” dedi. Sındır, Başkan Batur’un Narlıdere’deki ve Konak’taki hizmet sürecine dikkat çekerek, “Geçmişte yaptıklarınız geleceğinizin teminatı. Başarılar diliyorum. Dileriz bu görev size tevdi olur ve en iyi şekilde partimizi ve kentimizi temsil edersiniz” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Kültürpark Platformu’ndan Folkart’a İEF tepkisi: Algı...
İzmir’de Kültürpark ve Basmane Çukuru’nun korunması amacıyla mücadele yürüten Kültürpark...
Başkan Günay'dan MHP'li başkana salvo: Seni o koltuktan...
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın eleştirilerine...
Narlıdere'de Batur’a miting gibi karşılama
Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Batur, kenti yönetmeye talip olduğunu söyleyerek, “Bu kenti...
Yerel Haberleri
Tümü5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı
Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...
Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...
İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...
3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...
Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...
1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...
Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...
Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...
Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...
Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi
Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...
Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor
Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...
Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...
Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...