Başkan Batur'dan İESOB Başkanı Ata'ya hayırlı olsun ziyareti: "Her zaman olduğu gibi esnafımıza destek olacağız"
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, göreve yeni seçilen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata ile yönetim kurulunu ziyaret edip başarılar diledi. Batur, "Biz her zaman olduğu gibi bundan sonra da esnafımıza destek olacağız.” diye konuştu.
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (İESOB) geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Yalçın Ata ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Batur, “Şehrimizin ekonomisinin bel kemiği, en çok istihdam yaratan sektörü olan esnaf birliğimize çalışmalarında başarılar diliyoruz” sözleriyle yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Yalçın Ata da Başkan Batur’un esnafın yanında olduğunu bildiklerini ve bunu yürekten hissettiklerini dile getirdi.

"ESNAFI HER ZAMAN DESTEKLEMEMİZ GEREKİYOR"
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Yalçın Ata’ya ve yönetim kuruluna, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da esnafın yanında yer almaya davam edecekleri sözünü verdi. Konak’ın en çok esnafın olduğu, en çok ruhsatın kesildiği ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Batur, “Biz Konak Belediyesi olarak esnaf dostu bir belediyeyiz. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın yanında olacağız. Geçmişten beri siz de beni tanıyorsunuz. Biz, Narlıdere’den beri her zaman esnafla beraberiz. Esnaf, ekonominin yerel dinamiğidir. Esnafı her zaman desteklememiz gerekiyor. Esnaf ayakta kaldığı müddetçe ekonomi ayakta kalıyor” diye konuştu.
"DAYANIŞMAYLA AŞARIZ"
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumdan esnafın da çok yara aldığına dikkat çeken Başkan Batur, dayanışma vurgusu yaptı ve şunları söyledi:
“Ekonomi anlamında zorlu bir süreçteyiz, ardı ardına gelen zamlardan, bu zam yağmurundan esnafımız da çok etkileniyor. Özellikle pandemi döneminde bu yana esnafımızla dayanışma içinde olduk, destek verdik. Bu süreci de dayanışmayla aşacağız. Konak Belediyesi’nde esnafımızın her zaman ulaşabileceği bir Esnaf Masamız var. Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Kılıç hem Esnaf Masamızın başkanı hem meclisimizde esnafı temsil ediyor. Biz laf olsun diye yanınızda olduğumuzu söylemiyoruz, gerçekten yanınızdayız.”

"YANIMIZDA OLDUĞUNUZU YÜREKTEN HİSSEDİYORUZ"
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni başkanı seçilerek göreve gelen Yalçın Ata da ziyaretinden dolayı Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkürlerini iletti. Aradıkları her zaman Başkan Batur’a ulaşabildiklerini belirten Ata, “Birliğimizle Konak Belediyemizin ortaklaşa yürüteceği tüm çalışmalara hazırız. Esnafımıza faydası olacak her çalışmanın yanındayız. Hizmet zamanı başlıyor. Esnafın her zaman yanında olan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkür ediyoruz. Size her zaman ulaşabiliyoruz. Yanımızda olduğunuzu yürekten hissediyoruz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İESOB'dan 'Martı Tag' çıkışı: Bu taşımacılık korsandır!
İzmir’de paylaşımlı yolculuk faaliyetlerine ilişkin basın açıklaması gerçekleştiren İESOB...
Karşıyaka tek yürek oldu, Ata’ya selam durdu!
Karşıyaka Belediyesi tarafından Ulu Önder Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 87. yılı...
Esnaftan Deniz Yücel’e sıcak karşılama
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları...
Yerel Haberleri
TümüUrla Belediyesi'nden bank üretiminde 10 milyon TL'lik...
Göreve geldiği günden bu yana mali disiplini esas alan yönetim anlayışıyla geçmiş dönemden kalan...
Karşıyaka’da rehberli turlar yeni rotayla devam ediyor:...
Karşıyaka Belediyesi, Açık Hava Kent Müzesi projesi kapsamında başlattığı rehberli turlara,...
Konak’ta dikkat çeken istihdam hamlesi: Kadınlar...
Konak Belediyesi’nin kadın istihdamına ayrı bir pencere açacak Kaynak Operatörlüğü Kursu,...
Efes Selçuk, Beach Flag Futbol Turnuvasına Ev Sahipliği...
İzmir FF Cup Beach Flag Turnuvası, Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde büyük bir heyecanla...
İlkay Çiçek CHP'den istifa etti: "Partim tarafından...
Menderes Belediyesi'ne yapılan operasyonda tutuklanan Belediye Başkanı İlkay Çiçek CHP'den...
Altındağ trafiğine büyük neşter
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Serintepe Mahallesi’nde (Kandere) kronikleşen trafik ve...
Yuvamız İzmir’de veliler de çocuklar da mutlu
Yuvamız İzmir Sosyal Hizmet Etkinlik Merkezlerinde aylık ücretin 2 bin 500 TL’ye düşürülmesi...
Bornova Aktarma İstasyonu yenilendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Aktarma İstasyonu’nda yaya ve ulaşım konforunu artırarak...
Konak’a yeni nefes alanı: 6 bin metrekarelik park hizmete...
Konak Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 6 bin metrekarelik parkı...
Karşıyaka’nın patileri, yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor
Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Bakioğlu Can Dostlarımız Yaşam Merkezi ve...
Karabağlar Belediyesi Zabıtasında aday memurlar yemin etti.
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde aday memur olarak görev yapan zabıta memurları için...
