BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Ceritoğlu Sengel: Zafer bizim, Zafer Cumhuriyetin!

Başkan Ceritoğlu Sengel: Zafer bizim, Zafer Cumhuriyetin!

30 Ağustos Zaferi’nin 102. yılı Efes Selçuk’ta Fener Alayı ve Emre Fel Konseri ile kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi tören ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan resmi törende çelenk sunumunun ardından protokol üyeleri Selçuk İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.

0Yorumlar
Başkan Ceritoğlu Sengel: Zafer bizim, Zafer Cumhuriyetin!

30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl coşkusu Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı ve Konser ile tüm kenti sardı. Atatürk Anıtı önünden başlayan Fener Alayı’nda her yaştan Efes Selçuklu bayraklar ve marşlar eşliğinde kent sokaklarında yürüdü. Efes Selçuklu gençlerden oluşan Belediye bando takımı da korteje eşlik etti.

Coşkuyla geçen Fener Alayı’nın ardından Pazar Yeri’nde Emre Fel Efes Selçuklular ile buluştu. Genç kuşağın sevilen ismi Emre Fel kendi şarkılarının yanı sıra nostaljik eserlerle de dinleyenleri coşturdu.

MÜZİĞİNİZ DAİM OLSUN

Konser sırasında sahneye çıkarak Emre Fel’e teşekkür eden Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “30 Ağustos Zafer Bayramı’ndan önce konserde kimi çıkartalım diye sorduk. Kentimizdeki büyük bir genç kitle Emre Fel dedi. Hatta sadece Efes Selçuk’tan değil İzmir’den de gençler sizi görmek istediler. Şimdi anlıyorum ki bütün şarkılarınız ile beraber çok coşkulu bir konser oluyor. Müziğiniz daim olsun” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için çevre ilçelerden birçok ziyaretçinin geldiğine dikkat çeken Başkan Ceritoğlu Sengel; “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Efes Selçuk’ta kutlamak isteyen ve buraya gelen herkese, Efes Selçuk halkına teşekkür ediyorum. En son bu meydanda elime mikrofon aldığımda “Zafer bizim olacak. Zafer Cumhuriyet’in olacak” demiştim ve gerçekten şimdi tekrar elime mikrofonu aldığımda müziğin hiç susmamasını isteyen, çağdaşlaşmaktan ve cumhuriyetten vazgeçmeyen, biraz önce ekranda bir çift mavi gözü gördüğünde alkışlarını susturmayan sizleri görmek beni çok mutlu etti” dedi.

KORKMADILAR, KARARLIYDILAR

102 yıl önce verilen büyük bir mücadele ile bugüne gelindiğini belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Bundan tam 102 yıl önce bir çift mavi göz o kadar kararlıydı ki bu memleketin her karış toprağı için canı pahasına mücadele edenlerle birlikte bu topraklarda şu an özgürce, bağımsız bir şekilde yaşamamıza vesile oldular. Korkmadılar, kararlıydılar. Bir inançları vardı, o da vatan sevdasıydı. O vatan sevdasını yüreğinde taşıyan bütün herkesi kocaman yürekten alkışlıyorum. Çünkü ben biliyorum ki bu memlekette çocuklar bu ülkenin geleceği olacaklar. Atatürk’e, Atatürkçü düşünceye, Cumhuriyete ve bağımsızlığa sahip çıkanlar olacaklar ve biz daha eşit, daha özgür, daha çağdaş ve müziğin hiç susmadığı, susturulmadığı, sanatçının hep kıymetli olduğu bu topraklarda hep beraber yaşayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Niceleri hep beraber olsun” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı

Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...

9 saat önce

Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...

13 saat önce

İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...

13 saat önce

3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...

14 saat önce

Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...

14 saat önce

1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...

14 saat önce

Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...

Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...

14 saat önce

Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...

14 saat önce

Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi

Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...

14 saat önce

Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor

Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...

15 saat önce

Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...

1 gün önce

Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...

1 gün önce