Başkan Ceritoğlu Sengel’den AK Parti sıralarına: Haydi yürüyün beraber gidelim!
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, AK Partili meclis üyelerine çağrı yaptı. Başkan Ceritoğlu Sengel, “Hükümetin sözcülüğünü değil Selçuk Belediyesi’nin, vatandaşın savunuculuğunu yapacağız burada." dedi.
Efes Selçuk Belediyesi Meclisi Ekim Ayı Meclis Toplantısının ikinci oturumunda Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel dilek ve temenniler kısmında SGK borçları konusunda AK Partili meclis üyelerine çağrı yaptı. Başkan Ceritoğlu Sengel, “Hükümetin sözcülüğünü değil Selçuk Belediyesi’nin, vatandaşın savunuculuğunu yapacağız burada. Haydi, yürüyün gidelim sizin temsilciniz, bizim temsilcimiz birlikte gidelim SGK’ya diyelim ki; Al kardeşim bitti gitti” dedi.
Efes Selçuk Belediyesi’nin mali durumu ile ilgili önemli bilgiler paylaşan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biz bu teminatları bile vermek durumunda değiliz. O da devlet kurumu biz de devlet kurumuyuz. Ak Partili belediyelerde cami yerini bile kabul ediyorlar. Bizde istemedikleri şey kalmıyor. İnşaat yapmaya hazır mı, sadece tarım arazisi olması yetmez. Yer beğendiremiyoruz. Üzerinde hiçbir şey olmasın, üzerinde hemen inşaata gidilsin. Kime verilecekse ne yapılacaksa çok merak ediyoruz” dedi.
Efes Selçuk’un İller Bankası'ndan aldığı payın yetersiz olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “38 bin nüfusa göre İller Bankası payının belirlenmesini de esefle kınıyorum. Efes Antik Kenti’nin olduğu 5 milyon turistin girdiği bir yere İller Bankası’nın payı bu olamaz. Bu yetmiyormuş gibi yeni yapılacak olan otoparkın ihale sözleşmesinde ya da şartnamesinde Selçuk Belediyesi’nin olmaması ve elinden alınması tehdidi ile uğraşırken yine tek gelirimiz olan Meryem Ana ile ilgili sürüncemede durmak da buna dahil. Hem hiçbir şey vermeyip hem de olana banmak” diye konuştu.
‘EFES BİZİMDİR’ ORTAKLAŞMANIN İŞİDİR!
AK Parti sıralarına seslenen Başkan Ceritoğlu Sengel, “Herkesi uyarıyorum şimdi. Geçen dönem Efes bizimdir diye başladığımız iş ortaklaşmanın işidir. Hükümetin sözcülüğünü değil Selçuk Belediyesi’nin vatandaşının savunuculuğunu yapacağız burada. Tekrar söylüyorum eğer ki Meryem Ana otoparkı giderse, Efes Alt Kapı otoparkı değiştiriyorum mevzusuna giderse yazalım hep beraber bakanlar kuruluna kapatsınlar Selçuk Belediyesi’ni. İşte o zaman hepiniz rahat edersiniz. Haydi, yürüyün gidelim sizin temsilciniz, bizim temsilcimiz birlikte gidelim SGK’ya diyelim ki; Al kardeşim bitti gitti. Varsa gücümüz bunlara kullanacağız. Bir arada hareket edip çözdüğümüz birçok problem sebebiyle geçmiş dönemlerde katkısı olanlarla biraz sohbet etmenizi isterim bu memleket için, bu memleketi temsil etmiş olan meclisi için” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Çağatay Güç'e ilk tebrik Filiz Ceritoğlu Sengel'den
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına seçilen Çağatay Güç’e ilk tebrik, Efes Selçuk Belediye Başkanı...
Sengel'den Grup Başkanvekilliği açıklaması: "Bilgim...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’den YENİ Parti’ye geçişlerin ardından grup...
Başkan Sengel’den 14 Mayıs Mesajı: “Köylünün yeniden...
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında...
Yerel Haberleri
Tümü5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı
Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...
Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...
İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...
3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...
Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...
1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...
Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...
Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...
Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...
Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi
Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...
Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor
Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...
Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...
Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...