Başkan Engin: Narlıdere'ye hizmet etmekten gurur duyduk
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Narlıdere Belediyesi de son meclis toplantısını yaptı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyetin 100.yılında Narlıdere’ye hizmet etmekten gurur duyduklarını ifade ederek, “Narlıdere halkına bizleri seçtikleri ve bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyoruz. Biz yeni seçilecek arkadaşlarımıza tecrübemizi ve bilgimizi her zaman aktaracağımızı da buradan beyan ediyoruz” dedi.
Narlıdere Belediye Meclisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde dönemin son meclis toplantısını yaptı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, gündem dışı önergeler ve komisyondan gelen raporlar görüşüldü. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2019 yılında göreve geldikleri günden bu yana Tarihi Yukarıköy Restorasyonu, Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi, Nar Çiçekleri Anaokulları, Çocuk Senfoni Orkestrası, Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi ve Sosyal Tesisler başta olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Görevde kaldıkları süre boyunca üretim ve istihdamı desteklediklerini, çevre çalışmalarından spor ve kültür-sanat yatırımlarına kadar birçok çalışmanın altına imza attıklarını söyleyen Başkan Engin, başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ifade etti.
YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN
Görev süreleri boyunca Cumhuriyete yakışır bir şekilde görev yaptıklarının altını çizen Başkan Engin, “Cumhuriyetimizin 100.yılında Narlıdere Belediye Başkanı olmaktan çok büyük bir onur duyuyorum. 5 yıl boyunca Narlıdere’mize Meclis Üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımızla birlikte gururla hizmet ettik. Pandemi, depremler ve ekonomik zorluklara rağmen çok önemli işler başardık. Narlıdere halkına bizleri seçtikleri için teşekkür ediyoruz. Bizleri bu görevlere layık gördükleri, halkımıza hizmet etme şerefine eriştirdikleri için Partimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Partimizin aday gösterdiği belediye başkan adayımıza, diğer belediye başkanı adaylarına ve meclis üyesi adaylarına başarılar diliyoruz. Biz yeni seçilecek arkadaşlarımıza tecrübemizi ve bilgimizi her zaman aktaracağımızı da buradan beyan ediyoruz. Ülkemize, demokrasimize, Narlıdere’mize ve İzmir’imize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemize, İzmir’imize ve Narlıdere’mize daha güzel bir gelecek getireceğine inanıyoruz” dedi.

BARIŞ VE DOSTLUK MESAJI
Başkan Engin, meclis üyelerine, belediye bürokratları ve çalışanlarına da verdikleri emekler için teşekkür ederek, “Biz burada vatandaşlarımızın aldığı vergileri kullandık, onlara hizmet ettik ve hesabımızı verdik. Vatandaşımız yine sandığa gidecek, oyunu kullanacak. Sonuçlar ne olursa olsun bu güzel ilçede barış ve dostluk içinde yaşamaya devam edeceğiz. Bu şehre, ilçemize her zaman destek olacağız” diye konuştu.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan meclis üyelerinin de geride bırakılan 5 yıla yönelik değerlendirmelerde bulunduğu meclis toplantısı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Tugay 'yeniden aday olacak mısınız' sorusuna yanıt...
İzBB Başkanı Tugay, "Tekrar aday olmak istiyor musunuz?" sorusuna, "Her zaman şehrimize hizmet...
Menemen'de Zabıta Haftası, birlik ve beraberlik içinde...
Belediye Zabıta Teşkilatı'nın 200. kuruluş yıl dönümü, Menemen'de anlamlı bir buluşmayla...
İzmir Metrosu çalışanlarının gurur yılı
22 Mayıs 2000’de 11 kilometrelik hat uzunluğuyla hizmete başlayan İzmir Metro AŞ, 25 yılını...
Yerel Haberleri
TümüMASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...
Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı
Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...
Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...
Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...
Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...
Huzurevinde coşkulu 29 Ekim balosu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla...
Bayraklı-Bornova hattında 5 kilometrelik yenileme
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasındaki önemli güzergâhlardan Yüzbaşı...
Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Coşkusu Çocukların Sürpriziyle...
Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çocuk Birimleri tarafından düzenlenen...
Çocuklar İzmir’in kültürel mirasını sanatla keşfetti
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlediği basma ve...
ADD Bornova’dan Cumhuriyet Bayramı buluşması
Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Bornova Belediyesi’nin...
Başkan Dutlulu'nda '29 Ekim' mesajı!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl...
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor....
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla...