Başkan Kırgöz sanayi esnafıyla buluştu
Yoğun mesai temposunda her kesime ulaşmaya devam eden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ilçenin ana damarlarından Sanayi Sitesi’nde esnaf ve zanaatkarlar ile bir araya geldi. Dikili Belediyesi birim müdürleri, teknik personel, meclis üyeleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Dikili yetkililerinin de yer aldığı kahvaltıya esnaf yoğun bir ilgi gösterdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Başkan Kırgöz “ Hepinizin işi gücü var, çok yoğun çalışıyorsunuz. Siz gelemeyebilirsiniz diye biz belediyeyi sizin ayağınıza getirdik. Tüm ilgili müdürlerimiz, teknik personelimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörümüz, İZSU Teknik Amirimiz burada. Aklınızdan ne geçiyorsa, ne sıkıntılarınız varsa biz hepimiz emrinizdeyiz.” dedi. 2.5 yıllık görev süresince yapılan ve gelecekte planlanan projeler konusunda bilgi veren Başkan Kırgöz, sözü esnaf hemşehrilerine bıraktı. Kahvaltıya katılan tüm esnaflar sorunlarını, taleplerini ve görüşlerini dile getirdiler.
Dikili tarihinde bir ilk
İlk kez bir belediye başkanının kendi çalıştıkları sahaya gelerek toplantı düzenlenmesinden mutlu olan sanayi esnafı şunları belirtti “Sanayi sitemizde son bir yıl su sıkıntısı yaşamadık. Suyumuz kesilmedi. Bizim için en önemli şeylerden birisi su diğeri de yoldu. Yollarımız da yapıldı. Bu konuda duyarlı davrandığınız için çok teşekkür ediyoruz.”
Amacımız esnafımızın lokmasını büyütmek
Dikili’nin daha iyi yerlere gelmesi için tüm çalışma arkadaşlarıyla yoğun mesai harcadığını belirten Başkan Kırgöz “ Bizim yaptığımız yenilikler sonrasında kazanan bu kentin esnafı olacak. Benim bütün çabam bu kenti topyekün zenginleştirmek, bu kentte yaşayan insanların daha mutlu yaşamasını sağlamak, bu kentte iş ve ticaret yapan esnafın lokmasını büyütmek. Çalışma arkadaşlarımızla bütün çabamız bu. Sanayi Sitemizde eksik kalan alanların planlaması yapıldı, önümüzdeki süreçte yenilenmemiş yol ve kaldırım olmayacak. Bu konuda da bizlerden desteklerini esirgemeyen başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere daire başkanlarına ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Sizlerden tek bir isteğim, Sanayi Sitemize sahip çıkalım. Biz her yaptığımız toplantıdan bir ders çıkarıyoruz, notlar alıyoruz. Bizim için de çok faydalı oluyor. Göremediklerimiz de oluyor. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sanayi esnafına bol kazanç dileklerinde bulundu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bornova’da sanayiye festival geldi
Bornova 3. Sanayi Sitesi’nde ilk kez düzenlenen “Sanayi Street Food Fest”, sokak lezzetleri,...
Başkan Kırgöz ve CHP İlçe yönetimi istifa etti!
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti. CHP İlçe Başkanı...
Dikili’de 7’den 70’e dans şöleni: Başkan Kırgöz’den yeni...
Dikili Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 29 Nisan Dünya Dans Günü etkinlikleri,...
Yerel Haberleri
TümüBuca’da üniversitelilere tam destek
Buca Belediyesi, Tarık Akan ve Işılay Saygın Gençlik Merkezlerinde öğrencilere sunduğu ücretsiz...
İEF'in bilançosu belli oldu: 9 günde 560 bin kişi!
Bu yıl 5-13 Eylül tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ...
Konak Belediyesi’nin Kış Spor Okullarında kayıt heyecanı...
Konak Belediyesi’nin her yaştan vatandaşı sporla buluşturan Spor Okullarında yeni dönem...
Gökçealan Osmancık Üzüm Şenliği Renkli Etkinliklerle...
Efes Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek Gökçealan...
İzmir’den dünyaya yeni kapılar açılıyor
Çek Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi ve beraberindeki heyeti misafir eden İzmir Büyükşehir...
Bornova Belediyesi’nden sosyal belediyecilikte çığır açan...
Bornova Belediyesi’nin Yakaköy’de hayata geçirdiği 20 dönümlük Dayanışma Tarlası’nda hasat...
Okul trafiği İZUM’un yakın takibinde
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla artan trafik...
İzmirim Kart’ta yeni dönem
İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ’nin toplu ulaşımda...
Foça, Avrupa’nın genç voleybol yıldızlarını ağırlamaya hazır
CEV U18 2026 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası, 17-20 Eylül tarihleri arasında Foça’da...
Dikili'nin kurtuluşunun 104. yılı coşkuyla kutlandı
Dikili'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, gün boyunca düzenlenen törenler, halk...
Latife Hanım Köşkü’nde çalışmalar sona yaklaştı
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, restorasyon çalışmalarında son viraja girilen tarihi...
Tugay: Basmane’yi İzmir’in yeniden buluşma noktası yapacağız
Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 35. yıl dönümünde “Anılarla Basmane Sohbetleri”...