Başkan Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi’nin Pilav Günü’ne katıldı
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi’nin ‘Geleneksel Pilav Günü’ etkinliğine katıldı. Anlamlı buluşmada yer almaktan büyük sevinç duyduğunu ifade eden Başkan Mutlu, “Konak Belediyesi olarak her zaman okulumuzun ve öğrencilerimizin yanındayız” dedi.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir’in en köklü eğitim kurumlarından olan Atatürk Lisesi’nin bu yıl 136.’sı düzenlenen Geleneksel Pilav Günü’ne katıldı. İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı ile İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen geleneksel buluşmada Başkan Mutlu, yeniden bir araya gelen çok sayıda mezunun coşkusuna ortak oldu. Siyasetten bilime, spordan sanata pek çok alanda sayısız başarılı isim kazandırmış İzmir Atatürk Lisesi’nin Pilav Günü’ne, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından da katılım oldu.
Her zaman yanınızdayız
İzmir Atatürk Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen anlamlı buluşmaya katılmaktan büyük sevinç duyduğunu ifade eden Başkan Mutlu, “Atatürk Lisesi’nin çok kıymetli mezunları, değerli öğrencileri ve sevgili yöneticileri… Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben buraya çok yakın oturuyorum, İzmir Atatürk Lisesi önünden her gün yürüyerek geçiyorum. Her seferinde de buradan mezun olan öğrenciler nereleri kazanmış diye bakıyorum. Gerçekten çok gurur verici… Bu kadar pırıl pırıl öğrencilerin yetiştiği, Konak’ın ve İzmir’in bu çok köklü okulunun bundan sonra da büyük başarılara imza atacağını biliyorum. Biz Konak Belediyesi olarak her zaman okulumuzun ve öğrencilerimizin yanındayız. Pırıl pırıl, çağdaş, Atatürkçü ve ilerici öğrencilerin yetişmesi için bir adım uzağınızdayız. Her zaman birlikte, güzel işlerde yer almak dileğiyle” diye konuştu.

Müze ve kütüphaneyi de gezdi
Protokol konuşmalarıyla başlayan buluşma gün boyu süren etkinliklerle devam etti. Pilav ikramının ardından Başkan Mutlu, eşi Necip Mutlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Tevfik Türk, Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler ve İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı İhsan Tutum ile birlikte İzmir Atatürk Lisesi Müze ve Kütüphanesi’ni de gezdi. Burada yer alan eserler hakkında Vakıf Başkanı Tutum’dan bilgi alan Başkan Mutlu, hepsini tek tek ilgiyle inceledi. Başkan Mutlu’ya günün anlam ve önemine ithafen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi hediye edildi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Mutlu, Bosna Hersek’te Srebrenitsa’nın acısına...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Srebrenitsa Soykırımı’nın 31. yıl dönümünde Bosna...
Konak’ta bayram iyiliğe dönüştü
Konak Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yardımsever vatandaşların bağışladığı kurban etlerini...
Foça'da eğitim krizi... Spor Lisesi öğrencileri, Turizm...
Eğitim Sen, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Foça Recep Kerman Spor Lisesi’nin kapatma kararına tepki...
Yerel Haberleri
TümüDoğal Yaşam Parkı’nda kış saati uygulaması başlıyor
Günlerin kısalmaya başlamasıyla birlikte İzmir Doğal Yaşam Parkı’nın ziyaret saatleri yeniden...
Bayraklı’nın Kültür, Sanat, Teknoloji Ve Sporu Fuarda...
Bayraklı Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) 95. yılında düzenlediği kültür, sanat...
Toplu Taşımada Akıllı Ulaşım Girişimi: Manisa, Avrupa...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarına daha akıllı ve sürdürülebilir bir toplu taşıma...
Karşıyaka ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’na hazır!
Karşıyaka Belediyesi, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında kültürden sanata, spordan...
Buca’da fırınlara sıkı denetim
Buca Belediyesi, ilçe genelindeki fırın ve unlu mamul üretim noktalarında hijyen, gramaj ve...
Bayraklı’da 3 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği
Bayraklı Belediyesi, 2026-2027 eğitim-öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında...
Torbalı’nın Kurtuluşunun 104. Yılına Özel Satranç Turnuvası
Geniş katılımla gerçekleştirilen organizasyon, hem sporcuların hem de ailelerinin yoğun ilgisini...
Bir ihbarla gittiler, yeni bir hayatın ilk anlarına tanık...
İzmir’de bir ihbar üzerine, verilen adrese giden itfaiye paramedikleri, hastaneye nakli için...
Konak Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve...
Yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Konak Belediyesi, ilkokul...
İzmir tarımında akıllı sayaç devrimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kuraklıkla mücadele kapsamında tarımsal sulamada 30 milyon liralık...
Bornova Belediyesi’nden yıldırım müdahale
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Atatürk Mahallesi Macera Parkı mevkiinde sökülen taşlar...
5 bin yıllık Liman Tepe’de yeni keşif: Taş kanallarla...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği Liman Tepe kazılarında yaklaşık 5 bin yıllık...