Başkan Sengel: "Hep beraber mücadele ettik"
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Sengel, "Tüm zorluklara rağmen çok güzel bir beş yılı geride bıraktığımızı düşünüyorum. Mücadele ettiysek hep beraber mücadele ettik” diye konuştu.
Belediye emekçileri Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile Vasıtalar Amirliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada; “Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Tüm zorluklara rağmen çok güzel bir beş yılı geride bıraktığımızı düşünüyorum. Mücadele ettiysek hep beraber mücadele ettik” dedi.
Vasıtalar Amirliğinde düzenlenen iftar yemeğine belediye başkan yardımcıları, TÜM BEL SEN, TÜM YEREL SEN, BELEDİYE- İŞ VE TÜRK YEREL SEN temsilcileri ve belediye emekçileri katıldı.

"KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDİK"
Geçen beş yılın değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Beş yıl birçok zorluklarla geçti. Depremleri, pandemiyi ve ekonomik zorlukları yaşadık. Bu zorluklarla hep birlikte mücadele ettik. Hepinizin emeğine sağlık. Tüm bunların hepsindeki vurgu, her şeyin başlangıcı aslında birliktelik, beraberce yol almak ve zorlukların üzerinden birlikte gelmektir. Geçen dönemde ödenemeyen o maaşlar nasıl ödenir diye yokluk içerisinde, ekonomik kriz içerisinde gerçekten sıkıntılar içerisinde nasıl yapılır diye hem çaba sarf ettik hem de bunları yerine getirdik. Tahmin ediyorum bu konuya ilişkin olarak hiç kimseyi mağdur etmedik, etmemek için de çaba sarf ettik” dedi.

"HEP ADALETİ ESAS ALDIK"
Belediye başkanlığı görevine geldiği ilk günden geçen süreçte birçok zorluk yaşadıklarına dikkat çeken Filiz Başkan; “Belediyeye ilk geldiğim gün kasada doğru düzgün para yoktu. Meryem Ana için para yatırılması gerekiyordu. O zaman mazbatamı almamıştım. Mazbatayı alır almaz ilk karşılaştığım şey belediye avukatımızın dosyalarla gelmesi oldu. O dosyalarda haciz vardı. Bazı gayrimenkullerimizi vermek zorundayız” denildi. Dedim ki; “Filiz galiba mevzunun en derini bu. O gün 11 Nisan idi. Dört gün sonra maaş zamanı gelecekti. Kasadaki para maaş totaline yetişmiyordu. Dediler ki; önce memurları yatıracaksınız. Her zaman önce memurlar yatırılır dediler. Dedim ki; “Yok böyle olmaz. Herkese eşit olacak dedim. Sanırım o gün itibariyle şunu sizlere izah edebildim. Hiç kimsenin hiç kimseden benim için farkı yoktur. Emeğin birbirinden değerlisi yoktur. İşte o yüzden o gün yaptığım şeyin üzerine bana dediler ki; işte şikayet edilirsin dediler. Her şeyi göze alıyorum dedim. İlk böyle başladık. Ondan sonra da yönetişim tarzında hep adaleti esas aldık” ifadelerini kullandı.

"EKMEĞİN BÜYÜMESİNİ ESAS ALDIK"
Belediye emekçilerine geçen zorlu süreçte emekleri için teşekkür eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Bununla birlikte de elimizden geldiğince bir beş yılı geçirmeye çalıştık. Zor günlerimiz oldu. İş üretiyoruz, iş ürettik. Bir şeyler için çaba sarf ettik. Beş yıl boyunca her gün görevimizi ifa ederken önce emekçilerimizi, çocuklarını, evlerine götüreceği ekmeği, Efes Selçuk’ta esnafı, eve götürülecek ekmeğin büyümesini ve düzenli olabilmesini esas aldık. Böyle de devam ettik. Ben sizden razıyım. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Tüm zorluklara rağmen çok güzel bir beş yılı geride bıraktığımızı düşünüyorum. Mücadele ediyorsak hep beraber mücadele ettik. Dışarı çıktığımda birilerinin övgüsüne sizin sayenizde mazhar olduk” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İzmir'de SOL Genç üyelerine gözaltı: Karanlığı hep...
İzmir'de SOL Genç üyesi bir kişi gözaltına alındı, iki kişiye ise yakalama kararı verildi. SOL...
Başkan Sengel’den 14 Mayıs Mesajı: “Köylünün yeniden...
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında...
CHP'li Arslan'dan 'Meslek Fabrikası' için çağrı: Hep...
İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmirlilere seslenerek, “Burada eli vicdanında olan herkese...
Yerel Haberleri
TümüAK Partili Arslan'dan CHP'li Güleç'e: "Sahadaki çalışmayı...
CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç’in, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın...
CEV U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası Rüzgarı Foça’da...
İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ve Türkiye...
Bayraklı Tünelleri’ndeki tır yangını kısa sürede söndürüldü
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, Bayraklı Tünelleri’nin Çiğli istikametinde...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden reklam panoları...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Karşıyaka'da kaldırılan reklam panolarına ilişkin açıklama...
Karşıyaka’nın tarihi sağlık merkezinde restorasyon başladı
Karşıyaka Belediyesi, 1950’li yıllarda inşa edilen ve ‘korunması gerekli taşınmaz kültür...
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftası renkli...
Bayraklı’da 7’den 70’e vatandaşlar Avrupa Hareketlilik Haftası için bir araya geldi. Turgut Özal...
Buca’da kaçak atık dökümüne karşı kurumlar arası güç birliği
Buca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Atık Yönetimi Koordinasyon Toplantısı’nda...
Kavacık Üzüm Festivali bu sene de çok beğenildi
Emeğin, üretimden gelen gücün ve dayanışmanın marka ismi 14’üncü Kavacık Üzüm Festivali, yoğun...
Gökçealan Coğrafi İşaretli Osmancık Üzümü İle Şenlendi
Efes Selçuk’un coğrafi işaretli tarımsal zenginliği Osmancık üzümünü daha geniş kitlelere...
Başkan Mutlu, gençlerle yapay zeka atölyesinde buluştu
Konak Belediyesi, gençlerin yapay zeka teknolojilerini doğru ve verimli kullanmalarını...
Elektrikli araçta Büyükşehir modeli
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 100 elektrikli araçtan oluşan filosu bugüne kadar 7,5 milyon...
Bornova’da hizmet sokakta şekilleniyor
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Ortak Akıl ve Yerinde Çözüm" ilkesiyle başlattığı saha...