Başkan Soyer sporcularla bir araya geldi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin spor kulübü bünyesinde su sporları branşlarında mücadele eden ve madalya kazanan sporcularla bir araya geldi. Sporcuları ve onlara destek veren ailelerini kutlayan Başkan Soyer, “Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları, torunları olarak bu memleketi daha ileriye getirecek olan işte sizlersiniz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2020 – 2021 sezonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde Su Sporları branşında mücadele eden ve madalya kazanan sporcularla bir araya geldi. Celal Atik Spor Salonu'ndaki buluşmaya Başkan Tunç Soyer ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Egeli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı İlker Kozan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Sinan An, sporcular, antrenörler, sporcu gençlerin aileleri katıldı.

Soyer: “Sizinle iftihar ediyorum”
Takımların aldığı başarılarla gururlandıklarını söyleyen Başkan Soyer, “İzmir bir deniz şehri. Buna rağmen su sporları konusunda çok geride kalmış bir şehirdi. Doğrusu bundan bir parça da utanç duyuyorduk. İçimize sindiremiyor, normal görmüyorduk. Bu alana daha çok yüklenmemiz gerektiğine karar verdik. Göreceksiniz, kısa süre sonra bunların çok daha fazlasını İzmir'de hayata geçiriyor olacağız. Başarılarınızla iftihar ediyorum ama beni ilgilendiren bir başka şey daha var. Burada bulunan her biriniz, birbirinizle kurduğunuz ilişkilerle bir yandan ekip ruhunu, birlikte çalışma kültürünü, beraber üretip çalışmayı öğreniyorsunuz diğer yandan da geleceğe bedenlerinizi, ruhunuzu hazırlıyorsunuz. Sağlıklı gençler, insanlar haline geliyorsunuz. Rekabet etmenin de tadını alıyorsunuz. İnanıyorum ki Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatları, torunları olarak bu memleketi daha ileriye getirecek olan işte sizlersiniz. Spor eğitimi alarak büyüyen ve başarılara imza atan siz gençler geleceği kuracaksınız. Madalyalarınızdan, kupalarınızdan çok sizlerin gözlerinde gördüğüm ışıkla iftihar ediyorum. Yolunuz açık olsun” dedi. Başkan Soyer, sporcu gençleri destekleyen ailelerine de teşekkür etti.

Hedefimiz su sporlarını en üst seviyeye çıkarmak
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Egeli ise, “Başkanımızla 2 yıl önce program yaptığımızda, bu kadar hızlı başarının geleceğini düşünmüyorduk. İzmir'in marka şehir olmasında kendisinin çok önemli projeleri var. İzmir'i sporda da, deniz ve su sporlarında temsil edip en üst seviyelere gelmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Büyükşehir’in sporcuları gümüş madalya ile döndü
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Taha Eren Coşgun, Emir Aracı ve Delfin Eylül...
İYİ Parti Karşıyaka'dan belediyeye 'tahliye' çıkışı:...
Yeşil-kırmızılı kulüp, belediye ekipleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu...
Karşıyaka Spor Kulübü'nden Yiğitali Bayrak hamlesi!
3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edeceği yeni sezon öncesi transferleri devam eden Karşıyaka,...
Yerel Haberleri
TümüKemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı
Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
