BIST 100 10.759,56 %3,64 Altın 6.222,90 ₺/gr %3,56 Bitcoin $77.477 %1,05 Dolar 49,96 ₺ %0,07 Euro 55,81 ₺ %0,26 Sterlin 67,01 ₺ %0,11 Gümüş 78,92 ₺/gr %5,74 Ethereum $2.249,75 %1,23 İsviçre Frangı 60,59 ₺ %0,02 Kanada Doları 35,75 ₺ %0,17 Avustralya Doları 35,14 ₺ %0,12 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,31 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,09 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Sürekli Karşıyakalı gençlere iki müjde verdi

Başkan Sürekli Karşıyakalı gençlere iki müjde verdi

AK Parti İl Başkanlığı koordinesinde yürütülen “Gönül Seferberliği” programları kapsamında Karşıyaka İlçesi’nde bir dizi ziyarette bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi, proje alanlarında incelemelerde bulundu ve Karşıyakalı gençlere iki önemli müjde verdi.

0Yorumlar
Başkan Sürekli Karşıyakalı gençlere iki müjde verdi

Karşıyaka İlçesi’nde “Gönül Seferberliği” programları kapsamında ilk ziyaretini Latife Hanım Mahallesi Muhtarlığına yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli daha sonra Örnekköy, Bahariye, Tuna ve Alaybey mahallelerinin muhtarlarına konuk oldu. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerine ilişkin muhtarlarla istişarelerde bulunan Başkan Sürekli’ye, muhtarlar, destek ve hızlı çözümleri için teşekkür etti.

Yerel yönetimler, hiç bir talebi olumlu sonuçlandırmıyor 

Her programda mutlaka muhtarlarla da bir araya gelmeye çalıştığını kaydeden Başkan Sürekli, “Yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından biri olan muhtarlarımız tarafından her zaman ulaşılabilir olduk. AK Parti olarak muhtarlarımızın taleplerine çözüm üretmek için amasız fakatsız çaba harcıyoruz. Muhtarlarımız bu çabalarımızı görüyor ve teşekkürlerini iletiyorlar, bundan mutluluk duyuyoruz. Ancak görüyoruz ki belediye başkanları tarafından çeşitli sözler verilmesine rağmen bunlar yerine getirilmiyor. Muhtarlarımız, ısrarla konularını takip etmelerine rağmen maalesef bir sonuç alamıyorlar. Belediyelerin sorumluluk alanlarında üzerlerine düşenleri yapmaları gerekiyor, hiç kimsenin vatandaşlarımızı mağdur etmeye hakkı yok.” diye konuştu.

Karşıyakalı gençlere iki müjde birden

Program sırasında, Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi’nin Muharrem Ayı etkinliklerinde Karşıyakalılara aşure ikram eden Başkan Sürekli ardından Karşıyaka Gençlik Merkezi olarak projelendirilen tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu ile Karşıyaka Lisesi proje alanında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı. AK Parti’nin yatırım ve projelerle milletin umudu olduğunu kaydeden Başkan Sürekli, “Hangi zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım, yatırımdan, projeden vaz geçmedik. Aziz milletimiz için gece gündüz yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Karşıyaka’mıza gençlerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerini yapabilecekleri, çok değerli bir merkez kazandıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarihi garı restore ederek, açık ve kapalı alanlarıyla bin metrekarelik proje alanı içine, kitap ve kahve atölyesi, değerler atölyesi, müzik atölyesi ve sosyal alanlar yaparak gençlerimizin kaliteli vakit geçirebilecekleri bir merkezi Karşıyaka’mızın hizmetine sunacak. Karşıyaka Lisemiz ise 32 dersliğin yanı sıra spor salonu, konferans salonu kütüphane ve eklentileriyle yeniden inşa edilecek. Ruhsat ve ihale süreklerinin tamamlanmasıyla projelerimiz hızla hayata geçirilecek.” dedi. Program kapsamında, Karşıyaka’da Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Başkanı Emre İpek ile dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Sürekli, örnek projelere imza atan derneğin yönetimine başarılar diledi ve desteklerinin süreceğini belirtti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Manisa’da Cumhuriyet Coşkusu Göksel Konseriyle Sürecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla...

3 saat önce

İzmir’in Dünya’sı gençlik olimpiyatlarında Türkiye için...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli okçusu Dünya Yenihayat, Senegal’de...

7 saat önce

Karabağlar’da Cumhuriyet’in 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı!

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yılını dört güne yayılan etkinliklerle kutladı....

7 saat önce

Karşıyaka’da kentsel dönüşüm sektör temsilcileriyle ele...

Karşıyaka Belediyesi, sektör temsilcilerinden gelen talepler doğrultusunda kentsel dönüşüm...

7 saat önce

Konak’ta hava kalitesi için sıkı denetim

Konak Belediyesi, hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla ilçe genelinde denetimlerini...

7 saat önce

Körfez’de yağmur sonrası yüzey temizliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağışların ardından dereler ve yağmur sularıyla birlikte İzmir...

7 saat önce

Meslek Fabrikası ile atıklar değerleniyor, tarih...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası, Efes Selçuk Belediyesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi...

7 saat önce

İzmir’de nefes kesen deprem tatbikatı

İzmir Depremi’nin 6’ncı yılında, İzmir, Manisa ve Aydın’da 43 ilçeyi kapsayan bölgesel deprem...

9 saat önce

Bornova’da geleceğe nefes, afete direnç

Bornova Belediyesi, doğaya uyumlu, dirençli ve "İklim Nötr" bir kent yaratma hedefi...

9 saat önce

Foça’da Cumhuriyetin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Foça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü; resmî törenler, tebrikat programı,...

1 gün önce

İzmir’in Deprem Master Planı hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın öncülüğünde, kenti depreme karşı daha...

1 gün önce

Pehlivan: Cumhuriyeti 365 gün yüreğimizde taşıyoruz

Menemen'de iki günlük Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali, Cumhuriyet Meydanı'nda...

1 gün önce