Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçimden önce yurttaşlardan gelen talep üzerine yeniden devreye alma sözü verdiği 121 numaralı ESHOT hattı hizmet vermeye başladı. Hızlı bir şekilde kent merkezine ulaşan Karşıyakalı yurttaşlar Başkan Tugay’a sözünü tuttuğu için teşekkür etti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim sürecinde yurttaşlardan gelen talep üzerine 121 numaralı ESHOT otobüs hattını yeniden devreye almaya sözünü tuttu. Halk Ekmek’te yapılan indirimin ardından, su fiyatlarında indirim, emekli ve anne dayanışma kartları, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nın yeniden kurulması için düzenlemeler yapan Başkan Tugay, vaatlerinden biri olan Mavişehir Aktarma Merkezi-Konak (121) otobüs hattını da göreve gelir gelmez hemen devreye aldırdı. 18 Nisan Çarşamba gününden itibaren hizmet vermeye başlayan bu hatla aktarmasız, hızlı, ekonomik ve rahat bir şekilde seyahat eden yurttaşlar Başkan Tugay’a sözünü tuttuğu için teşekkür etti.
“İŞTE BELEDİYECİLİK BUDUR”
Mavişehir Aktarma Merkezi’nden hareket eden 121 numaralı otobüs hattı, Mavişehir, Bostanlı ve Karşıyaka güzergahındaki yolcuları aktarmasız bir şekilde Konak’a ulaştırıyor. Hattın sefere başlamasını dört gözle bekleyen Karşıyakalı yolculardan Özkan Yaman, “Sayın Belediye Başkanımıza bu duyarlı davranışı için çok teşekkür ederim. Kazasız belasız bir hat olmasını diliyorum. Çok gerekli bir hattı. Bu bölgede oturan insanlar İZBAN’dan indikten sonra beklemek zorunda kalıyorlardı. Konak’a kadar gitmesi çok yararlı oldu. Vatandaş için çok yerinde bir karar oldu. İşte belediyecilik budur, işte halka hizmet budur” dedi.
“DİLEĞİMİZ OLDU, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”
121 numaralı otobüs hattını kullanan Gülçin Çıtak, “Bu hattın devreye alınmasından çok mutlu oldum. Kaldırıldığından beri sıkıntı çekiyorduk. Ben çok memnunum. Dileğimiz oldu, çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
“BUNLAR, HALKA GEREKLİ OLAN HİZMETLER”
Hattın devreye girmesini büyük bir mutlulukla karşılayan Esin Karadeniz, “Çok memnun kaldık. Önemli ihtiyaçlarımızdan biriydi. Çok zorluk çekiyorduk. Başkanımız çok güzel şeyler yapıyor. Bakın mesela su fiyatı indirilecek, ekmek fiyatı indirildi. Bunlar halka gerekli olan hizmetler” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Çeşme doğalgaz boru hattı için acele kamulaştırma!
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, TEİAŞ’ın üç enerji iletim hattı...
Başkan Tugay: “Resmen bizi ezmeye çalışıyorlar”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Meslek Fabrikası’na girmek istedi ancak kolluk...
ESHOT'ta yeni dönem: Şoför yolcunun yolculuğunu...
İzBB Meclisi’nin Ekim ayı birinci oturumunda, ESHOT Genel Müdürlüğü’nün “Yolculuk Kuralları...
Yerel Haberleri
TümüKonak’a yeni nefes alanı: 6 bin metrekarelik park hizmete...
Konak Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 6 bin metrekarelik parkı...
Karşıyaka’nın patileri, yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor
Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Bakioğlu Can Dostlarımız Yaşam Merkezi ve...
Karabağlar Belediyesi Zabıtasında aday memurlar yemin etti.
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde aday memur olarak görev yapan zabıta memurları için...
İzmir'in ilk lavanta parkı Bornova'ya
Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor
Kent düzenini sağlamak ve toplum huzurunu güvence altına almak için çalışan Karşıyaka...
Çandarlı’nın geleceğine imza: Cumhuriyet Meydanı coşkulu...
Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, binlerce vatandaşın...
Buca’da kadınlar buluşuyor, dayanışma güçleniyor
Buca Belediyesi, kadınların kentten beklentilerini dinlemek ve kadın dayanışmasını g...
Saadet Mirci Semt Merkezi hayata yeniden açılan kapısı oldu
Konak Belediyesi Enver Şükrü Aytulun Saadet Mirci Semt Merkezi’nde hayata tutunan, yaşama...
İzmir Yurttaş Meclisi 15 ilçeye ulaştı
İzmir genelinde sürdürülen İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları kapsamında bugüne kadar 15 ilçede...
Onat Tüneli İzmir trafiğine nefes aldıracak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Buca Onat Tüneli tamamlandığında, Buca ile...
Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor
Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....
Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası
Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...
