BIST 100 13.779,39 %0,14 Altın 6.627,30 ₺/gr %0,50 Bitcoin $65.050 %0,42 Dolar 47,73 ₺ %0,01 Euro 55,19 ₺ %0,04 Sterlin 64,44 ₺ %0,01 Gümüş 97,27 ₺/gr %0,31 Ethereum $1.922,37 %0,46 İsviçre Frangı 59,00 ₺ %0,14 Kanada Doları 34,20 ₺ %0,07 Avustralya Doları 33,71 ₺ %0,08 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,71 ₺ %0,03 BAE Dirhemi 13,00 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,03 Çin Yuanı 7,07 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Tugay’dan Selçuk turu: “Efes Selçuk tarihine geçec...

Başkan Tugay’dan Selçuk turu: “Efes Selçuk tarihine geçecek en güzel dönemlerden biri olacak”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ilçe otogarının açılışı için gittiği Selçuk’ta ziyaretler gerçekleştirdi. Selçuk Belediyesi ve CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’na giden Başkan Tugay, “Bu dönem Selçuk için güzel projelerimiz var. Efes Selçuk tarihine geçecek en güzel dönemlerden biri olacak” dedi.

0Yorumlar
Başkan Tugay’dan Selçuk turu: “Efes Selçuk tarihine geçecek en güzel dönemlerden biri olacak”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yapımı tamamlanan Selçuk Otogarı’nın açılışını yapmak üzere gittiği Selçuk’ta çeşitli ziyaretler yaptı. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i makamında ziyaret eden, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Başkanlığı’na geçerek İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tugay’a, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ramazan Tezcan, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi bürokratları ile meclis üyeleri de eşlik etti. 

 

 

“Milletimize inanıyorum”
Başkan Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyarette ilk olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Esenyurt Belediyesi’ne kayyum atanması ve Başkan Ahmet Özer’in tutuklanması hakkındaki açıklamalarını televizyondan takip etti. Tugay, ardından “Genel Başkan’ımızın konuşmasını dinledik. Önümüzde ne zaman yapılacağı belli olmayan bir seçim var. Aslında hepimiz tetikteyiz. Çünkü her zaman yaptıkları gibi bel altı çalışmalarla seçimi kazanmak istiyorlar. Gücümüzü kırmak için her yolu deneyen bir iktidar var” dedi. CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu gücü olduğunu belirten Başkan Tugay, partisinin taşıdığı sorumluluğa dikkat çekti. Başkan Tugay, “Ben kendimi sorumlu görüyorum. Parti örgütümle beraber bu mücadeleyi yapmak istiyorum. Partimize inanıyorum. Milletimize inanıyorum” dedi. 

 

“Dinlemeye hazırım”
Belediyecilik hizmetleri konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Tugay, “Bu dönem Selçuk’a Filiz Hanım ile birlikte çok güzel bir şekilde hizmet edeceğiz. Güzel projelerimiz var. Gerçekten çok kararlıyız. Efes Selçuk tarihine geçecek en güzel dönemlerden biri olacak. Benden istediğiniz bir şey olduğu takdirde bunu dinlemeye de her zaman hazırım” ifadelerini kullandı. 

 

 

“Sayenizde otogarımız açılıyor”
Ziyaret için Başkan Tugay’a teşekkürlerini sunan CHP Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, “Uzun zamandır faaliyete geçmesini beklediğimiz bir otogarımız vardı. Sayenizde açılıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Seçimden sonraki süreçte bize gösterdiğiniz ilgi ve destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Her sorunda yanımızda olduğunuz için ayrıca teşekkürler” dedi. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Konak’a yeni nefes alanı: 6 bin metrekarelik park hizmete...

Konak Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 6 bin metrekarelik parkı...

16 saat önce

Karşıyaka’nın patileri, yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Bakioğlu Can Dostlarımız Yaşam Merkezi ve...

19 saat önce

Karabağlar Belediyesi Zabıtasında aday memurlar yemin etti.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde aday memur olarak görev yapan zabıta memurları için...

19 saat önce

İzmir'in ilk lavanta parkı Bornova'ya

21 saat önce

Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor

Kent düzenini sağlamak ve toplum huzurunu güvence altına almak için çalışan Karşıyaka...

1 gün önce

Çandarlı’nın geleceğine imza: Cumhuriyet Meydanı coşkulu...

Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, binlerce vatandaşın...

1 gün önce

Buca’da kadınlar buluşuyor, dayanışma güçleniyor

Buca Belediyesi, kadınların kentten beklentilerini dinlemek ve kadın dayanışmasını g...

1 gün önce

Saadet Mirci Semt Merkezi hayata yeniden açılan kapısı oldu

Konak Belediyesi Enver Şükrü Aytulun Saadet Mirci Semt Merkezi’nde hayata tutunan, yaşama...

1 gün önce

İzmir Yurttaş Meclisi 15 ilçeye ulaştı

İzmir genelinde sürdürülen İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları kapsamında bugüne kadar 15 ilçede...

1 gün önce

Onat Tüneli İzmir trafiğine nefes aldıracak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Buca Onat Tüneli tamamlandığında, Buca ile...

1 gün önce

Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor

Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....

1 gün önce

Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası

Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...

1 gün önce