Başkan Tugay’dan yeni anaokulları müjdesi: “Fiyatlar yarıya düştü”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İZELMAN Egekent Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi’nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Miniklerin oyun etkinliklerine katılan Başkan Tugay, öğrencilere hediyeler de verdi. Çocukların eğitim alma hakkını koruyarak okul ücretlerini yarıya düşürdüklerini belirten Başkan Tugay, önümüzdeki yıl kreş sayısını iki katına çıkaracaklarının müjdesini verdi.
Anaokulu ve kreş eğitim merkezleri ile İzmir’in dört bir yanından 24-72 ay arası çocuklara kaliteli hizmet veren İZELMAN Anaokulları, okul sayısını 18’e yükselterek çocukların eğitim alma hakkına destek oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İZELMAN Egekent Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Miniklerin elleriyle yaptıkları çiçek buketi ve Saat Kulesi tablosu ile karşılanan Başkan Tugay da öğretmenlere çiçek verdi, miniklere ise hediyeler dağıttı. Öğrencilerin oyunlarına da dahil olan Başkan Tugay, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocukların eğitim alma haklarına dikkat çekti. Çocuklara kaliteli eğitim hizmeti verirken ailelerin bütçesini rahatlatmak için okul ücretlerini de yarı fiyatına düşürdüklerinin altını çizen Başkan Tugay, önümüzdeki yıl kreş sayısını iki katına çıkaracaklarını duyurdu.

Uygun fiyatla kaliteli hizmet vurgusu
Başkan Tugay, “Ülkemizin tüm güzel çocuklarının iyi şartlarda eğitim alma hakkı, en önemli haklarından biri. Biz de bu çerçevede daha fazla sorumluluk almak için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki yıl kreş sayımızı iki katına çıkaracağız. Yakın zamanda kreşlerimizin ücretlerini yarıya düşürdük. Bir taraftan verdiğimiz hizmetin kalitesini artırırken diğer taraftan özellikle dezavantajlı insanlarımıza daha uygun fiyatlı kreş hizmeti sunmak, en önemli amaçlarımızdan biri. Çocuklarımızı ülkesini seven, insanları seven, başka insanların haklarına saygılı ve aynı zamanda özgüvenli, hayatta amaçları olan insanlar olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu çabamız her sene artarak devam edecek. Ülkemizin çocukları daha güvende, daha sağlıklı, daha mutlu ve daha başarılı oldukça biz de görevimizi daha iyi bir şekilde yerine getirmiş olacağız” dedi.

Güvenilir, kaliteli, hijyenik
Başkan Tugay’ın ziyaretine İZELMAN AŞ Genel Müdürü Erdem Sevinç, Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan Gürsel, İZELMAN Anaokulları Müdürü Eda Kaygusuz da eşlik etti. Kaliteli eğitmen kadrosu, öğrenim ve gelişimi destekleyen eğitimi, hijyenik okul koşulları ve güvenilir ortamı ile İZELMAN Anaokulları; bilişsel, duygusal, motor, dil ve öz bakım becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimlerin yanı sıra robotik kodlama, İngilizce, görsel sanatlar ve jimnastik gibi branş dersleri de veriyor. İZELMAN Anaokulları; Aliağa, Ataşehir, Balçova Selçuk Yaşar, Beydağ, Bornova, Bornova İnönü, Buca Evka-1, Buca Fevziye-İsmail Topcan, Dikili, Egekent, Evka-2 Sabiha Gökçen, Evka-4 Yeşiltepe, Gaziemir Adnan Oğuz Akyarlı, Girne Latife Hanım, Görece, Güzelyalı Nene Hatun, Kiraz ve Torbalı Üstün Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi olmak üzere 18 okulda hizmet veriyor. Okul ücreti ise aylık 5 bin TL.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Tugay’dan Beydağlı kadınlara çağrı: Üretin, alım...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Beydağ’ın Erikli Mahallesi sakinlerine...
Benzin fiyatları 70 TL'ye yaklaştı: İşte güncel fiyatlar...
Benzinin litresine ortalama 1 lira 29 kuruş zam yapıldı. Zamlı fiyatlar bugün itibarıyla pompaya...
Motorine dev zam: İşte güncel fiyatlar...
Motorinin litresine 1 lira 14 kuruş zam geldi. Zamlı fiyatlar bugün itibarıyla tabelalara...
Yerel Haberleri
TümüBurhan Özfatura son yolculuğuna uğurlandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde iki dönem başkanlık yapan Burhan Özfatura, 83 yaşında yaşamını...
Başkan Tugay’dan İtalya’da Marble İzmir temasları
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Marmomac Fuarı kapsamında Verona’da yerel...
Dikili Belediyesi’nden ilk ders heyecanına anlamlı...
2026-2027 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Dikili Belediyesi, ilçe genelinde okula...
Bayraklı’da Binlerce Haneye Sosyal Destek
Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan kadınlara, çocuklardan yaşlı ve özel...
Narlıdere Belediyesi, İstihdam Ofisi İle Vatandaşları...
Narlıdere Belediyesi İstihdam Ofisi, mutfaktaki yeteneğini gelire dönüştürmek isteyen...
Kültürpark’ta İZKİTAP günleri: Her yaştan ziyaretçiye...
İZKİTAP, sonbaharın kendine özgü atmosferinde bir kez daha İzmir’in kalbi Kültürpark’ta...
Güzelbahçe’de Ahilik Haftası’na Özel Esnaf Buluşması
Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Ayşe Akın ve Güzelbahçe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı...
Büyükşehir’den özel gereksinimli öğrencilere sıcak destek
Bornova’da kaçak moloz seferberliği
Bornova genelinde çevre kirliliğine yol açan kaçak moloz dökümlerine karşı savaş açan Bornova...
Büyükşehir’den okullara hijyen desteği
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılında da Okul Hijyen Seti Projesi’ni...
Foça Belediyesi Kış Kurslarına Büyük İlgi
Foça Belediyesi tarafından çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik düzenlenen 2026–2027 Kış...
Karşıyaka’da gazilere saygı yürüyüşü
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ile mareşal rütbesi...