BIST 100 10.759,56 %3,64 Altın 6.263,60 ₺/gr %0,65 Bitcoin $78.278 %1,04 Dolar 49,98 ₺ %0,06 Euro 55,82 ₺ %0,06 Sterlin 67,01 ₺ %0,11 Gümüş 80,07 ₺/gr %1,46 Ethereum $2.273,60 %0,84 İsviçre Frangı 60,62 ₺ %0,06 Kanada Doları 35,78 ₺ %0,08 Avustralya Doları 35,13 ₺ %0,01 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,31 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,09 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Bornova Belediyesi ile EGİAD'dan 'altın' iş birliği

Bornova Belediyesi ile EGİAD'dan 'altın' iş birliği

Bornova Belediyesi ve EGİAD (Ege Genç İş İnsanları Derneği) Bornova Belediyesi’nin vizyon projeleri; Dijital Sınıf ve Altın Bilezik ile kısa süre önce Bornova'da açılan İstasyon İzmir’de birlikte çalışmak amacıyla işbirliği protokolü yaptı. İlgili protokole Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer imza attı.

0Yorumlar
Bornova Belediyesi ile EGİAD'dan 'altın' iş birliği

EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve yönetim kurulu üyeleri  Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Ziyarete, Yelkenbiçer ile birlikte Genel Sekreter Prof. Dr. Fatih Dalkılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Karacar, Başak Çayır Canatan, Mert Hacıraifoğlu, Filip Minasyan da katılDI. Bornova Belediyesi’nin işverenler ile iş arayanları buluşturan Altın Bilezik Projesi, öğrencilere uzaktan eğitim desteği verdiği Dijital Sınıf Projesi, Ege’den dünyaya girişimcilik köprüsü olacak olan İstasyon İzmir Projesi kapsamında iki kurum arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Önemli katkılar sağlayacağınıza inanıyorum
Yerel yönetimler ile sivil toplum örgütleri işbirliğinin önemine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, EGİAD’ın İzmir’in en güçlü sivil toplum kuruluşları arasında ilk sıralarda yer aldığını belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarından gelen biri olarak sizlerle birlikte çalışmayı gerçekten çok önemsiyorum. İşbirliği yaptığımız proje ve çalışmaları sizlerle birlikte daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Genç ekibinizle İstasyon İzmir’de özellikle kadınlara yönelik çalışmalar yapacağınızı, Altın Bilezik projemiz aracılığı ile de gençlerimizin istihdamına önemli katkılar sağlayacağınızı düşünüyorum. Dijital Sınıfı da hep birlikte bütün Türkiye’ye yaymamız gerekiyor. Burada olma sebebimiz insanlara katkı koymak. Bizler bunun peşindeyiz. İyi ki varsınız. Bu işbirliğinin hem Bornova Belediyesi’ni hem de EGİAD’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Deneyimleriniz bizim için önemli
EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ise Başkan İduğ’un içlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu nedenle buraya çok rahat geldik. Bornova Belediyesi’ni kendi evimiz gibi görüyoruz. Yaptığımız işbirliği ile birlikte kendisinin deneyimlerinden de faydalanacağımızı düşünüyorum” dedi. EGİAD olarak 2015 yılında hayata geçirdikleri  ‘Melek Yatırım Ağı’ projesinden söz eden Yelkenbiçer, “EGİAD Melekleri olarak 6 yıldan bu yana 20  girişime 3 milyon dolarlık yatırım yaptık. Bornova’da faliyete geçen İstasyon İzmir ile bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu işbirliği için Başkan İduğ’a ve Bornova Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Başkan Tugay’dan Seferihisar’a ulaşım ve Millet Bahçesi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar’ın 30 yıllık çevreyolu hayalini gerçeğe dönüştürdü....

16 saat önce

32. Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu’na kayıtlar başladı!

Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Atatürk’ün anısına geleneksel hale getirdiği “Ata’dan Ana’ya...

20 saat önce

Buca'da Cumhuriyet coşkusu Çocuk Şenliğiyle taçlandı

Buca Belediyesi'nin Hasanağa Bahçesi'nde düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği miniklerin...

20 saat önce

İzmir’i 7 bin 150 kişi ücretsiz gezilerle keşfetti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kültür gezileri, kentin tarihi, kültürel ve doğal...

22 saat önce

İZSU’dan Konak ve Karabağlar’a 58 kilometrelik altyapı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası finansmanıyla yürütülen Türkiye...

22 saat önce

Başkan Sengel: “Efes Selçuk’un Uluslararası Başarısı,...

Efes Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü iş birliği ile...

23 saat önce

Geç kalma, korkma, kontrol et!

Bornova Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlediği özel panelle kadın...

23 saat önce

Manisa’da Cumhuriyet Coşkusu Göksel Konseriyle Sürecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla...

1 gün önce

İzmir’in Dünya’sı gençlik olimpiyatlarında Türkiye için...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli okçusu Dünya Yenihayat, Senegal’de...

1 gün önce

Karabağlar’da Cumhuriyet’in 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı!

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yılını dört güne yayılan etkinliklerle kutladı....

1 gün önce

Karşıyaka’da kentsel dönüşüm sektör temsilcileriyle ele...

Karşıyaka Belediyesi, sektör temsilcilerinden gelen talepler doğrultusunda kentsel dönüşüm...

1 gün önce

Konak’ta hava kalitesi için sıkı denetim

Konak Belediyesi, hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla ilçe genelinde denetimlerini...

1 gün önce