BIST 100 11.165,44 %0,13 Altın 6.450,91 ₺/gr %1,03 Bitcoin $79.976 %1,76 Dolar 49,84 ₺ %0,00 Euro 55,66 ₺ %0,14 Sterlin 66,51 ₺ %0,11 Gümüş 84,66 ₺/gr %2,15 Ethereum $2.317,82 %2,18 İsviçre Frangı 60,22 ₺ %0,03 Kanada Doları 35,63 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,09 ₺ %0,21 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,28 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,58 ₺ %0,01 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,08 Çin Yuanı 7,49 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Bornova’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dayanışması

Bornova’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dayanışması

Bornova'da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikler, Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi törenle başladı. Daha sonra Bornova Belediyesi ev sahipliğinde Dramalılar Köşkü'nde kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Muhtarların yüzünün güldüğü yerde vatandaş da mutludur. Hepiniz kendi ailelerinizden çok vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyorsunuz." dedi.

0Yorumlar
Bornova’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dayanışması

19 Ekim Muhtarlar Günü, Bornova’da yoğun katılımla kutlandı. Etkinlikler, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi törenle başladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından tebrikler kabul edildi. Bornovalı muhtarların yanı sıra bürokratlar ve siyasi parti yöneticilerinin de katıldığı törenden sonra, Bornova Belediyesi ev sahipliğinde Dramalılar Köşkü’nde bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi.

 

Bornova’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dayanışması

 

Kaymakam Şahiner: “Bornova’da müthiş bir birliktelik var”

Kahvaltı programında konuşan Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, muhtarlarla kurulan işbirliğinin önemine dikkat çekti. Şahiner, “Bizim kapımız sizlere her zaman, 7 gün 24 saat açık. Bornova’da 45 muhtarımız ve derneğimizle müthiş bir birlikteliğimiz var. Bu anlamda Bornova’da çalışmaktan gurur duyuyorum. Tüm katılımcılara ve Bornova Belediye Başkanımıza bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyorum. Nice muhtarlar gününde buluşmak dileğiyle” dedi.

 

Başkan Eşki: “Muhtarlıklar devletle milletin buluştuğu yerdir”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, etkinlikte yaptığı konuşmada muhtarlıkların devlet ve millet arasındaki bağın en önemli noktalarından biri olduğunu vurguladı. Eşki, kendi ailesinde de muhtarlık geçmişi olduğuna belirterek, “Benim iki dedem de muhtardı. Amcam ve onun ailesi de bu görevi uzun yıllar yürüttü. Çocukluğum bu yapı içinde geçti, bu yüzden muhtarlıkların zorluklarını ve yaptığınız kutsal görevin değerini biliyorum. Şu anda muhtemelen bir icra ofisi gibi çalışıyorsunuz, çünkü ekonomik durumun ne olduğunu en net görebildiğimiz yerlerden biri muhtarlıklar. Devletle milletin buluştuğu yerdir muhtarlıklar. Hükümetler değişir ama muhtarlar kalıcıdır. Görevinizde başarılar diliyor, önümüzdeki 4.5 yıl boyunca el ele güzel hizmetleri birlikte hayata geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

  

Bornova’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dayanışması

 

“Muhtarların güldüğü yerde vatandaş mutludur”

Muhtarların fedakarca çalıştığını belirten Başkan Eşki, “Muhtarların yüzünün güldüğü yerde vatandaş da mutludur. Hepiniz kendi ailelerinizden çok vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyorsunuz. Gerçekten kutsal bir görev yapıyorsunuz,” diyerek muhtarlara teşekkür etti ve onlara başarılar diledi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

MASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...

5 saat önce

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...

5 saat önce

Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...

Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...

11 saat önce

Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı

Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...

13 saat önce

Huzurevinde coşkulu 29 Ekim balosu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla...

13 saat önce

Bayraklı-Bornova hattında 5 kilometrelik yenileme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasındaki önemli güzergâhlardan Yüzbaşı...

13 saat önce

Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Coşkusu Çocukların Sürpriziyle...

Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çocuk Birimleri tarafından düzenlenen...

13 saat önce

Çocuklar İzmir’in kültürel mirasını sanatla keşfetti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlediği basma ve...

14 saat önce

ADD Bornova’dan Cumhuriyet Bayramı buluşması

Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Bornova Belediyesi’nin...

14 saat önce

Başkan Dutlulu'nda '29 Ekim' mesajı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl...

1 gün önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor....

1 gün önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla...

1 gün önce