BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel CHP Güzelbahçe’de bayrak değişimi

CHP Güzelbahçe’de bayrak değişimi

CHP Güzelbahçe’de kongre sürecinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanlığına seçilen Devrim Seyrek mazbatasını alarak göreve başladı. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninde, Devrim Seyrek bayrağı Çağlayan Bilgen’den teslim aldı.

0Yorumlar
CHP Güzelbahçe’de bayrak değişimi

CHP Güzelbahçe’de kongre sürecinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanlığına seçilen Devrim Seyrek mazbatasını alarak göreve başladı. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’ndagerçekleşen devir teslim töreninde, Devrim Seyrek bayrağı Çağlayan Bilgen’den teslim aldı. Devir teslim törenine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yeni ve önceki dönem ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Başarı çıtasını daha yukarılara çıkaracaklarını ifade eden çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Devrim Seyrek ilk çağrısını ‘Can Dostları’ için yaptı.

"ÇİCEK YA DA ÇİKOLATA DEĞİL 'CAN DOSTLARIMIZ' İÇİN MAMA İSTİYORUZ"

Partilerden tebriğe çiçek yada çikolata yerine can dostları için mama getirmelerini rica eden çiçeği burnunda İlçe Başkanı Devrim Seyrek, ‘‘ Herhangi bir makamda oturan bir kişinin ben yerimi gençlere bırakmak istiyorum deyişini hele hele bu makam siyaset makamıysa çok zor işitiriz. Bu tevazuyu gösteren Çağlayan Bilgen’e ve geçmiş dönem ilçe yönetimine çok teşekkür ediyorum. Seçim döneminde kapı kapı dolaşan kadın kollarımıza gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize ve Belediye Başkanımız Mustafa İnce’ye bugüne kadar sağladığı ve bundan sonrada el ele çalışacağımızdan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Yarından itibaren çok küçük değişikliklerle yolumuza devam edeceğiz. Bugün bir çağrıda bulundum ve duymayan dostlarımıza bu çağrımı yineliyorum. Bizleri tebriğe gelen partililerimizden ricam çiçek yada çikolata yerine bu sıcak günlerde zor durumda olan ‘Can Dosları’mıza mama getirelim. Biz de ilçe başkanlığı olarak bu mamaları bağışta bulunacağız. Kongremiz tamamlandı. Önümüzde seçimler var. Küslükleri bir kenara bırakıp yolumuza devam edeceğiz. Mevcutta ciddi bir başar yüzdesi var. Bu yüzdeyi aşmak için daha çok çalışmalıyız. Bu parti hepimizin sadece isim değişikliği oldu. CHP 100 yıldır olduğu gibi yaşamaya devam edecek. Bayrağı en tepeye dikmeye söz veriyorum’’ dedi.

"ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ İNANDIĞIM İNSANLARLA YEREL SEÇİME GİDİYORUM"

Önümüzdeki yerel seçimlere inandığı kadroyla yola çıkmanın verdiği mutluluk için şükreden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ‘‘Hem ilçe başkanımız Çağlayan Bilgen’e ve ailesine bugüne kadar yaptığı fedakarlıklar ve partimize sağladığı katkılar için teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmanın her anın gururunu birlikte yaşadık. Önümüzdeki yerel seçimlerde, bu partiyi tekrar iktidar yapacak olan inandığım insanlarla, bir kez daha yerel iktidarın başı olarak seçimlere gidecek olmanın mutluluğuyla Yüce Allah’a şükrediyorum. Destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Partimiz yeni üyelerle güçlenecek 100 yıllık partimiz payidar kalacak. Yeni yönetimimize ve başkanımıza hayırlı olsun diyor, görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

"DAHA BÜYÜK BAŞARILAR KAZANACAĞINA TÜM KALBİMLE İNANMIYOR"

Partinin mühürünü yeni ilçe başkanı Devrim Seyrek’e takdim eden Çağlana Bilgen, ‘‘100. yılını kutladığımız Partimiz ulu bir çınar. İnanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde başarıyla partimiz 15 büyükşehiri aldığı gibi halkımızın bize olan güvenini inancını korumaya devam edeceğiz. Sizlerin bu başarıda emeği büyük olacak. Umutsuzluğa kapılmadan, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tüm kalbimle inanıyorum ki sevgili kardeşim Devrim Seyrek yarından itibaren çalışmaya başlayacak ve daha büyük başarılara imza atacaktır. Partimizin mührünü kendisine takdim ediyor ve başarılar diliyorum.’’



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor

Kent düzenini sağlamak ve toplum huzurunu güvence altına almak için çalışan Karşıyaka...

6 saat önce

Çandarlı’nın geleceğine imza: Cumhuriyet Meydanı coşkulu...

Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, binlerce vatandaşın...

8 saat önce

Buca’da kadınlar buluşuyor, dayanışma güçleniyor

Buca Belediyesi, kadınların kentten beklentilerini dinlemek ve kadın dayanışmasını g...

8 saat önce

Saadet Mirci Semt Merkezi hayata yeniden açılan kapısı oldu

Konak Belediyesi Enver Şükrü Aytulun Saadet Mirci Semt Merkezi’nde hayata tutunan, yaşama...

8 saat önce

İzmir Yurttaş Meclisi 15 ilçeye ulaştı

İzmir genelinde sürdürülen İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları kapsamında bugüne kadar 15 ilçede...

10 saat önce

Onat Tüneli İzmir trafiğine nefes aldıracak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Buca Onat Tüneli tamamlandığında, Buca ile...

11 saat önce

Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor

Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....

12 saat önce

Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası

Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...

12 saat önce

Konak’ta imzalar fırsat eşitliği için atıldı

Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerine bir yenisini ekleyen Konak Belediyesi, Kordon...

1 gün önce

Urla’da istifalar sonrası ilk meclis toplandı;...

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın ve 22 meclis üyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa...

1 gün önce

Karabağlar ‘da BİO fark yarattı: 2 bin 40 kişi iş sahibi...

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Bölgesel...

1 gün önce

Başkan Eşki’den Çamdibi çıkarması: "Halkımızın içinde,...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisinde...

1 gün önce