BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel CHP İzmir seçim için start verdi

CHP İzmir seçim için start verdi

İzmir'in Kiraz ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Kiraz Cumhurbaşkanlığı Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi. Altılı masanın beş partisinin İzmir İl başkanlarının katıldığı açılışta partinin milletvekili aday adayları da tanıtıldı. Orada bulunan tüm milletvekili adayları adına konuşan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gökçe Gökçen, "Türkiye'nin tüm gençleri, kadınları, üreticisi, çiftçisi için çalışıp kazanacağız." dedi.

0Yorumlar
CHP İzmir seçim için start verdi

GÜLPERİ TİBİN/EGE'YE BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylarının tanıtımı ilk kez CHP Kiraz Seçim Bürosu açılışında yapıldı. Gerçekleştirilen açılış ve tanıtıma altılı masanın 5 partisinin İzmir İl başkanları da katılım gösterdi. Partinin milletvekili aday adaylarının tanıtıldığı etkinliğin açılış konuşmasını CHP İzmir Basın Danışmanı gerçekleştirdi ve sözü CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na bıraktı. 

 

TOPLUMU KAMPLAŞTIRMAK İSTİYORLAR 

Toplumu bölmek, kamplaştırmak, birbirinden ayırmak isteyenlere karşı mücadelelerini süreceğini söyleyen Başkan Aslanoğlu, " Bizleri bölmek, toplumu kamplaştırmak, bizi birbirimizden ayırmak istiyorlar ama biz altı parti birbirimizle kucaklaşmaya geldik. Kadınlarımızla, esnafımızla birlikte olacağız." dedi. 

Aslanoğlu'nun açıklamalarının devamı ise şöyle: 

Türkiye'nin dertlerini tek tek anlatmaya geldik. Hangi derde ne çözüm bulacağımızı sizlerle paylaşmaya geldik. Milletvekili aday adaylarımızla , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le geldik. Sizlere Sayın 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını iletmeye geldik. Sizleri selamlamaları için de altılı masanın 5 partisinin il başkanlarını tek tek çağırıyorum Deva Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Egemen, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Parabyalı. Aynı listelerden seçime giren beş il başkanı yanyanayız ve şimdi chp 28. Dönem mv adaylarımızı davet etmek istiyorum . Sayın Gökçe Gökçen, Sayın Rıfat Nalbantoğlu, Sayın Rahmi Aşkın Türeli, Sayın Mahir Polat, Sayın Mehmet Salih Uzun, Sayın önceki dönem CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Sayın Mustafa Bilici, Sayın Esin Doğan Metin, Sayın Altan İnanç, Sayın Emine Helil Kınay, Sayın Ayten Gülsever, Sayın Nurşen Balcı, Sayın Murat Kodan. 

 

CHP İzmir Milletvekili Aday Adaylarını Kirazlılara tanıtan Başkan Aslanoğlu sözlerini, "Bugün tüm adaylarımız adına gökçe Gökçen konuşacak." diye bitirerek sözü CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gökçe Gökçen'e bıraktı.  

 

BÜTÜN FARKLILIKLARIMIZA RAĞMEN HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Kiraz Cumhurbaşkanlığı Seçim Bürosu açılışı ve milletvekili aday adaylarının tanıtımında CHP İzmir Milletvekili Aday adayları adına konuşan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gökçe Gökçen, toplumun tüm farklılıklara rağmen birbirini kabuk edip birlikte çalışıp birlikte başarabileceğini söyledi.  

Gökçen'in konuşmasının tamamı şöyle: 

Bugün buraya 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarıyla geldim. Başkanımız söyledi; Türkiye’nin tüm gençleri, kadıdnları, üreticisi, çiftçisi için çalışıp kazanacağız. Son zamanlarda heyecanlıyız çünkü 21 yıldır üzerimize çökmüş, kaynaklarımızın sömüren, gençlerimizin geleceğini çalmış bir iktidar var. Hangi gençle konuşsam "Türkiye'de gelecek kurabilir miyim?", "Eğitim alsam da iş bulabilir miyim?" diyor. Hangi kadın arkadaşımla konuşsam, "Bİzim için geceleri sokaklarda yürüyebilmek lüks mü?" diyor. Hergün bir kadın öldürülüyor, ama karşımızdaki ittifak bize 6284'ün kaldırılmasını vadediyor. İstiyorlar ki kadınlar sussun, konuşmasın ve yok olsunlar. Bizlerin yarınını burda düşüneceği bir gelecek mümkün. Yeterli kaynağımız var. Üretici bir Türkiye'yi hep birlikte kurabiliriz. Hiçbir ailenin asgari ücretin altında gelire sahip olmadığı bir Türkiye'yi oluşturabiliriz. Birbirini anlayan, birbirinden nefret etmek yerine birbiriyle kucaklaşan bir Türkiye mümkün. Biz Millet İttifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partiler bir araya geldik. Türkiye bunun mümkün olduğunu gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen Türkiye'nin iyi bir geleceği olabilmesi için, hak ettiğimiz mutluluğa erişebilmek için çalışabiliriz. Biz Millet İttifakın'da aslında bu anlayışı inşa ettik. 15 Mayıs'ta beraber hem gençlerin hem kadınların hem işçinin hem çiftçinin mutlu olabileceği, insan gibi yaşayacağı bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Buna burda bugün Kiraz'da başlayacağız. Hepinizin gözlerine bakıyorum ve güzel bir sonuç çıkaracağımızı görüyorum. Karşı taraf sürekli bize daha kötü bir gelecek anlatırken biz baharı beraber inşa etmek istiyoruz. Sana söz, kadınların özgür olabildiği; evde, işte, tarlada çalışırken emeğinin karşılığını alabileceği bir Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Hep beraber çalışıp, kazandığımızı beşli çetelere vermek yerine halkla paylaşacağız. Biz çalışıyorsak biz kazanacağız. 418 milyar doların hesabını da verecekler. 14 mayıs'ta görüşmek üzere, sağolun. 

15 MAYIS SABAHI BAHAR GELECEK

Gerçekleşen etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuşma gerçekelştirdi. Soyer'in konuşması ise şöyle: 

Sevgili kirazlılar, Sevgili kardeşlerimiz, hoşbulduk. İzmir'den gelirken yol boyu olağan üstü vadilerden, dağların tepelerin arasından geçerek geldik. Baktığımız her nokta cennet parçası, her şey çok güzeldi. Yol boyu bunu düşündük. Dünyanın en kadim kültürlerini ev sahipliği yapan, bu kadar bereketli toprakları olan bir ülke içinde biz neden bu kadar yoksuluz. Bu bir kader değil; bizi yönetenlerin haksız, yanlış, hukuksuz, adaletsiz, eşitsiz yönetimi yüzünden böyle. Bu güzelim cennet vatanda güler yüzle, sağlıkla, birbirimizden kopmadan bambaşka bir hayat kurabiliriz ve kuracağız. Çok az kaldı, göreceksiniz. O iktidarı kuracağız ve bu topraklarda birlikte yaşayacağız. Biz 4 yıldır İzmirde görev veriyoruz ve İzmir'e yetişmeye çalışıyoruz. İzmir'in bu hükümetten çok alacağı var ve bunu alacağız. Bugüne kadar İzmir 40 verdi 1 aldı. En son 2022'de 98 milyar vergi ödediniz. İzmir devletten 2.5 milyar ödeme aldı. 15 Mayıs sabahı oran 40'a 40 olduğu zaman göreceksiniz. Bahar gelecek. 

Etkinlik sonunda esnafı ziyaret eden Tunç Soyer, halkın derdini halktan dinleyerek her şeyin güzel olacağını belirtti. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Kemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni

Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...

13 saat önce

Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...

Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...

14 saat önce

Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...

Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...

15 saat önce

Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu

Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...

18 saat önce

İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...

19 saat önce

Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...

19 saat önce

Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...

Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...

19 saat önce

Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı

Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...

19 saat önce

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

1 gün önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

1 gün önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

1 gün önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

1 gün önce