CHP Lideri Özel Konak’a geliyor: Başkan Mutlu’dan açılışa davet
10 Ocak’ta İzmir’e gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun davetiyle Ayla Ökmen Mutlu Çocuklar Oyun Evi’nin açılışını gerçekleştirecek. Genel Başkan Özel, Birinci İnönü Zaferi yıldönümü sebebiyle İsmet İnönü Anı Evi’nde düzenlenen anma etkinliğine de katılacak.
Konak Belediyesi’nin okul öncesi dönemdeki çocukların eğitim ve gelişimine destek için ücretsiz olarak hizmete açtığı oyun evlerinin 11’incisi olan Ayla Ökmen Oyun Evi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek. İzmir programı kapsamında, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun davetiyle açılışı gerçekleştirecek olan Genel Başkan Özel, ardından Birinci İnönü Zaferi yıldönümü sebebiyle Konak Belediyesi İsmet İnönü Anı Evi’nde düzenlenen anma etkinliğine de katılacak.
Açılışın ardından Milli Şef’e anma
Genel Başkan Özel, 10 Ocak Cuma günü saat 16.00’da, Rotary 2440. Bölge’nin katkılarıyla Kemeraltı’ndaki tarihi binasında hayata geçirilen Ayla Ökmen Mutlu Çocuklar Oyun Evi’nin açılış kurdelesini kesecek. 277 çocuğun ücretsiz eğitim gördüğü, fırsat eşitliği yaratmasının yanı sıra kadınların üzerindeki bakım yükünü de hafifleterek iş ve sosyal hayata katılımının önünü açan Mutlu Çocuklar Oyun Evleri’nin 11’incisinin açılışının ardından Konak Belediyesi İsmet İnönü Anı Evi’ne geçilecek. Genel Başkan Özel, Başkan Mutlu ve konuklar, 1. İnönü Zaferi’nin yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı ve 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yü, doğduğu evde anacak. Türkyılmaz Mahallesi’ndeki İsmet İnönü Anı Evi’ndeki tören saat 16.45’te başlayacak. Törene CHP Lideri Özel’in yanı sıra İsmet İnönü’nün torunu ve geçmiş dönem milletvekili Gülsün Bilgehan da katılacak.
Açılışa davet
Konaklı Komşularını, CHP Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek Oyun Evi açılışı ve Birinci İnönü Zaferi yıldönümü kapsamında düzenlenen İsmet İnönü anma törenine davet eden Başkan Mutlu şu ifadeleri kullandı: “Konak’ta 11 ayrı merkezde 3-5 yaş grubu 277 çocuğumuza ücretsiz eğitim desteği sağladığımız Mutlu Çocuklar Oyun Evleri hizmetimizin kapsamı ve ulaştığı aileler hızla artıyor. Bu çok önemsediğimiz hizmetimiz hem çocukların gelişimine katkı hem fırsat eşitliğiyle adil bir kente doğru daha büyük adımlar sağlıyor. Gurur duyduğumuz Mutlu Çocuklar Oyun Evleri’nin yeni üyesi Ayla Ökmen Mutlu Çocuklar Oyun Evi’nin açılışını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’le birlikte gerçekleştirmenin onurunu Konaklı komşularımızla birlikte yaşayacağız. Genel Başkanımızla birlikte önce Ayla Ökmen Mutlu Çocuklar Oyun Evi’nin açılışını gerçekleştirecek, sonrasında da Birinci İnönü Zaferinin yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı ve 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yü, torunu Gülsün Bilgehan’ın da katılımıyla, doğduğu ev olan İsmet İnönü Anı Evi’ndeki törenle anacağız.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Mutlu’dan Gaziler Günü’ne özel buluşma: Her zaman...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve...
Başkan Mutlu, Zabıta Haftası’nı kutladı
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 200. yılının...
Başkan Mutlu, Konaklı komşularının evlerine konuk oldu
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, komşu ziyaretlerini sürdürüyor. Ballıkuyu ve...
Yerel Haberleri
TümüAvrupa Hareketlilik Haftası’nda Spil Dağı’nda yürüyüş
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında doğaseverleri Spil...
Başkan Denizli, İsmet İnönü ve Musalla’da kış...
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve mahalle...
Gaziler Günü’nde İzmir'de vefa buluşması
19 Eylül Gaziler Günü, İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk...
Menemen Çömlek Festivaline muhteşem açılış!
Menemen Belediyesi tarafından 5’inci kez düzenlenen Uluslararası Menemen Çömlek Festivali,...
Selçuk'ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Sakarya Meydan Muharebesi’nin ardından gazilik ünvanı ve...
Karşıyaka kahraman gaziler için yürüyecek
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ile mareşal rütbesi...
Başkan Mutlu’dan Gaziler Günü’ne özel buluşma: Her zaman...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve...
Buca’da Dünya Temizlik Günü’ne özel temizlik harekâtı
Buca Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında Fırat Mahallesi’nde gönüllüler ve mahalle...
Bornova’da iki yeni “Kent Bostanı” daha açıldı
Bornova Belediyesi, Karacaoğlan ve Yunus Emre mahallelerinde toplam 11 bin metrekarelik iki...
Kınık’a 135 kilometrelik içme suyu şebekesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Kınık’ta içme suyunun önemli bölümünün...
Çeşme Belediyesinden minik öğrencilere ''Okula Hoş...
Çeşme Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 2026-2027 eğitim öğretim yılında ilkokula ilk...
Karşıyaka’da nesiller arası buluşma
‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinliklerini dopdolu bir programla sürdüren Karşıyaka...