BIST 100 11.165,44 %0,13 Altın 6.450,91 ₺/gr %1,03 Bitcoin $79.976 %1,76 Dolar 49,84 ₺ %0,00 Euro 55,66 ₺ %0,14 Sterlin 66,51 ₺ %0,11 Gümüş 84,66 ₺/gr %2,15 Ethereum $2.317,82 %2,18 İsviçre Frangı 60,22 ₺ %0,03 Kanada Doları 35,63 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,09 ₺ %0,21 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,28 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,58 ₺ %0,01 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,08 Çin Yuanı 7,49 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Çiğli'de Gençlere Sporla Yeni Bir Deneyim: Buz Pateni Eği...

Çiğli'de Gençlere Sporla Yeni Bir Deneyim: Buz Pateni Eğitimi

Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın işbirliğiyle düzenlenen buz pateni eğitim programı başladı.

0Yorumlar
Çiğli'de Gençlere Sporla Yeni Bir Deneyim: Buz Pateni Eğitimi

Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın işbirliğiyle düzenlenen buz pateni eğitim programı başladı. Program kapsamında ilk olarak 40 öğrenci buz pateni eğitimi alarak sporla keyifli bir deneyim yaşadı.

Çiğli Belediyesi, ilçedeki gençleri buz pateni ile tanıştırarak, onların sporla keyifli ve sağlıklı zaman geçirmelerini sağlıyor. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yılmaz, gençlere spor aracılığıyla yeni fırsatlar sunmaya devem edeceklerini kaydetti.

Ücretsiz eğitim ve ulaşım desteği

Bu projeyle gençlerin spora olan ilgisini artırmak, yeni yetenekler keşfetmelerine olanak tanımak ve unutulmaz anılar biriktirmelerine katkı sağlamak hedefleniyor. Eğitimler belli periyotlarla devam edecek ve Çiğli’deki tüm çocukları kapsayacak şekilde genişletilmesi planlanıyor. Ücretsiz olarak gerçekleşen eğitimin ulaşımı da Çiğli Belediyesi tarafından sağlanıyor.  Projeyle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler 444 35 52 (Dahili: 4311) numaralı telefondan irtibata geçebilirler.

Çiğli'de Gençlere Sporla Yeni Bir Deneyim: Buz Pateni Eğitimi

Başkan Onur Emrah Yıldız: “Gençlerimizin mutluluğu önceliğimizdir”

Başkan Onur Emrah Yıldız, Gençlere yönelik spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen buz pateni eğitim programı ile gençlerin spora olan ilgisini artırmak, yeni yeteneklerini keşfetmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Yıldız, “Gençlerimizin mutluluğu ve gelişimi bizim için her şeyden önemli. Spor aracılığıyla onlara yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Bu tür projeler çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Çocuklarımızın spora olan ilgisini artırmak, onların yeni beceriler kazanmasını sağlamak ve yüzlerinde bir gülümseme oluşturmak bizim için büyük bir mutluluk. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz bu buz pateni eğitimleri, gençlerimizin yeteneklerini keşfetmeleri için önemli bir fırsat sundu. Bu projenin, Çiğli’deki okullarla, spor kulüpleri ile de iş birliği yaparak çocuklarımızın olabildiğince fazla bu eğitimden yararlanmasını hedefliyoruz. Eğitimlerimizi belli periyotlarla sürdüreceğiz ve daha fazla çocuğumuzu bu tür etkinliklerle buluşturacağız. Onların hayallerine dokunabilmek ve gelişimlerine katkı sağlamak, bizler için en büyük gurur kaynağı” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

MASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...

7 saat önce

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...

7 saat önce

Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...

Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...

12 saat önce

Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı

Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...

14 saat önce

Huzurevinde coşkulu 29 Ekim balosu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla...

15 saat önce

Bayraklı-Bornova hattında 5 kilometrelik yenileme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasındaki önemli güzergâhlardan Yüzbaşı...

15 saat önce

Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Coşkusu Çocukların Sürpriziyle...

Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çocuk Birimleri tarafından düzenlenen...

15 saat önce

Çocuklar İzmir’in kültürel mirasını sanatla keşfetti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlediği basma ve...

15 saat önce

ADD Bornova’dan Cumhuriyet Bayramı buluşması

Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Bornova Belediyesi’nin...

15 saat önce

Başkan Dutlulu'nda '29 Ekim' mesajı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl...

1 gün önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor....

1 gün önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla...

1 gün önce