Çiğli’de Pinhani Rüzgarı Esti
Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Çiğli'ye Hoş Geldiniz" gençlik konserinde sahne alan alternatif rock müziğinin sevilen gruplarından Pinhani binlerce gence unutamayacağı bir gece yaşattı.
Düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, üniversite eğitimi için farklı şehirlerden Çiğli’ye gelen gençlere müthiş bir konserle merhaba dedi. Alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Pinhani’nin sahne aldığı “Çiğli’ye Hoş Geldiniz” gençlik konseri binlerce gencin katılımıyla gerçekleşti. İzmir’in farklı ilçelerinden gelen gençler Pinhani grubunun sevilen şarkılarını hep birlikte söylediler.

Çiğli “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganıyla inledi
Konser alanını hınca hınç dolduran gençlerin coşkusu Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün sahneye çıkmasıyla zirve yaptı. Binlerce genç hep birlikte “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı attı. Başkan Utku Gümrükçü de gençlerin sloganlarına eşlik etti.
Başkan Gümrükçü: “Atatürk’ün izinden yürümeye devam edin”
Konsere gelen gençleri selamlayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Eğitim yaşantınızın güvenli, huzurlu ve mutlu geçmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Genç ve Katip Çelebi Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan bir belediye başkanı olarak ihtiyaçlarımızın farkındayım. Çiğli’de yaşayan ve üniversite eğitimi için farklı şehirlerden kentimize gelen gençlerimize havalar daha fazla soğumadan güzel bir sürpriz yapmak istedik. Pinhani grubunu sizlerle buluşturduk. Önümüzdeki bir yıl içerisinde yapacağımız hizmetlerle üniversite yerleşkesinin bulunduğu Balatçık Mahallemizi vakit geçirmekten daha fazla keyif alacağınız bir yapıya kavuşturacağız. Ayrıca yaptığımız düzenle ile öğrenci kartınızla belediye tesislerimizden %25 indirimle yararlanabileceksiniz. Sizlere tavsiyem, yarınlara Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmadan bilimin ışığında yürümeye devam edin. Bizler daima bir adım arkanızda olacağız. Bu vesileyle hepimize unutulmaz bir gece yaşatan çok kıymetli Pinhani grubuna bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Rüzgârı arkasına alan gençler denizle buluşuyor
Datça’nın dünyaca ünlü rüzgârı geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için esiyor. Datça Belediyesi...
Cumhuriyet Meydanı’nda Kibariye Fırtınası Esti
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...
Çiğli’de Anadolu Rock Rüzgarı: Barış Manço ve Cem Karaca...
Çiğli Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir geceye ev sahipliği...
Yerel Haberleri
TümüKemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı
Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
