Filiz Başkan'dan bayram mesajı: "Aile gibi birlikte çalışarak, birlikte bölüşerek..."
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Belediye personelinin Kurban Bayramı'nı kutlayan Sengel, "Önümüzdeki süreçte her türlü olumluluğu beraber paylaşmak, her türlü olumsuzlukta da yan yana durmak zorundayız. Sizden sadece şunu istiyorum; her biriniz ekibine, işine, aşına, kurumuna sahip çıksın" diye konuştu.
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye emekçileri ile bir araya geldi. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda düzenlenen buluşmada, Filiz Başkan, belediye personelinin bayramını kutladı ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Filiz Başkan; “Önümüzdeki süreçte her türlü olumluluğu beraber paylaşmak, her türlü olumsuzlukta da yan yana durmak zorundayız. Sizden sadece şunu istiyorum; her biriniz ekibine, işine, aşına, kurumuna sahip çıksın” dedi.

MALİ DİSİPLİN HEPİMİZİN ÖZENLİ DAVRANMASININ SONUCU
Belediye Hizmet Binası’nda ve dış birimlerde görev yapan belediye emekçilerine kurum hakkında da bilgi veren Filiz Başkan; “Ne yaptığını çok iyi bilen, ödeme öngörülerine sahip olan, mali disipline sahip olan bir belediyecilik anlayışımız var. Geçen hafta Ankara’da İller Bankası’ndaki görüşmelerimiz neticesinde, İller Bankası da mevcut olan rutin bir sistemde Efes Selçuk Belediyesi’nin ayakta kalmasının çok ciddi bir başarı olduğu söylendi. Bu takdiri üzerimize almakla sizlerin de bu sisteme sunmuş olduğunuz katkılar için teşekkür ediyorum. Çünkü her şeyden önce mali disiplinimizi sadece belediye başkanı ve idari kadromuzla değil sizlerin de özenli davranması sonucu olmuştur” dedi.
EKİBİNİZE, İŞİNİZE, AŞINIZA SAHİP ÇIKIN
Türkiye’yi etkileyen ekonomik krizin yerel yönetimleri de her geçen gün daha fazla etkilediğine dikkat çeken Filiz Başkan; “Mali olarak zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bunu da hep beraber atlatacağız. Hep birlikte çaba sarf edeceğiz. Bu zorlu sürecin en temel sebebi biliyorsunuz Türkiye’deki ekonomik dengelerin sarsılması yatıyor. Doğal olarak da belediyelerin gelirlerinde azalmalar söz konusu. Ancak önümüzdeki süreçte her türlü olumluluğu beraber paylaşmak, her türlü olumsuzlukta da yan yana durmak zorundayız. Sizden sadece şunu istiyorum; her biriniz ekibine, işine, aşına, kurumuna sahip çıksın” diye konuştu.

590 ÇALIŞANIMIZ VAR
Efes Selçuk Belediyesi bünyesinde çalışan belediye emekçilerinin sayısı hakkında da bilgi veren Başkan Ceritoğlu Sengel; “Selçuk Belediyesi’nin bünyesinde KHK’LI, memur ve kadrolu işçi çalışan sayımız geçmiş 10 yılın en düşük seviyesinde. Bizim toplam çalışan sayımız 590 kişi. 5 yıl boyunca her biriniz bana emanetsiniz, ben size kendimi emanet ettiğim sürece. Tıpkı bir aile gibi güven dolu, huzur dolu bir şekilde her gün iş üreterek ama her şeyden önce sorumluluk bilinciyle birbirimize saygımızı hep koruyacağımız yarınlarda, nice bayramlarda buluşmak dileğiyle” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Pehlivan'dan bayram mesajı
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan...
Karşıyaka’da afetlere karşı ortak akıl zirvesi
Karşıyaka Belediyesi’nin de katılımcısı olduğu İlçe Afet Müdahale Planı Toplantısı, Mavişehir...
Başkan Tugay'dan 'birlik' mesajı: Birlik olursak başa...
Dikili Deliktaş'ta Bamya Festivali ve Halk Ozanları Gecesi'ne eşi Öznur Tugay ile katılan İzmir...
Yerel Haberleri
TümüÇandarlı’nın geleceğine imza: Cumhuriyet Meydanı coşkulu...
Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, binlerce vatandaşın...
Buca’da kadınlar buluşuyor, dayanışma güçleniyor
Buca Belediyesi, kadınların kentten beklentilerini dinlemek ve kadın dayanışmasını g...
Saadet Mirci Semt Merkezi hayata yeniden açılan kapısı oldu
Konak Belediyesi Enver Şükrü Aytulun Saadet Mirci Semt Merkezi’nde hayata tutunan, yaşama...
İzmir Yurttaş Meclisi 15 ilçeye ulaştı
İzmir genelinde sürdürülen İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları kapsamında bugüne kadar 15 ilçede...
Onat Tüneli İzmir trafiğine nefes aldıracak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Buca Onat Tüneli tamamlandığında, Buca ile...
Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor
Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....
Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası
Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...
Konak’ta imzalar fırsat eşitliği için atıldı
Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerine bir yenisini ekleyen Konak Belediyesi, Kordon...
Urla’da istifalar sonrası ilk meclis toplandı;...
Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın ve 22 meclis üyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa...
Karabağlar ‘da BİO fark yarattı: 2 bin 40 kişi iş sahibi...
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Bölgesel...
Başkan Eşki’den Çamdibi çıkarması: "Halkımızın içinde,...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisinde...
Karşıyaka’da “sokak” çocukların!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Latife Hanım Mahallesi’nde düzenlenen ‘Sokak Senin’...
