Fuar İzmir dünyaya enerji verecek
WENERGY Expo -3. Uluslararası Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Konferansı, yerli ve yabancı yüzlerce firmanın katılımı ve binlerce profesyonel yatırımcı ile alıcıyı buluşturmak üzere 22 Mayıs saat 11.00’de Fuar İzmir’de kapılarını açacak.
Türkiye fuarcılığının kalbinin attığı Fuar İzmir bir büyük buluşmaya daha hazır. Temiz enerji sektörüne ev sahipliği yapacak WENERGY Expo -3. Uluslararası Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Konferansı 22-24 Mayıs tarihleri arasında enerji sektörünün paydaşlarını bir araya getirecek. Fuarda başta rüzgar, güneş, hidrojen, biyokütle ve jeotermal olmak üzere yenilenebilir enerjinin tüm alt başlıkları, kojenerasyon, üretim, dağıtım ve iletim sistemleri, enerji tesislerinde bakım, onarım ve servis hizmetleri, çevre teknolojileri, enerji verimliliği, enerji lojistiği, dijitalizasyon, enerji depolama, elektrikli araç ve şarj teknolojileri, akıllı şebeke ve akıllı altyapı, enerjide siber güvenlik konularında son teknolojiler, en yeni ürün ve hizmetler sergilenecek.
Dünyanın buluşma noktası
Türkiye’nin ve bölgenin en etkili ve en büyük temiz enerji fuarı WENERGY, 300’ü aşkın sektör paydaşını uluslararası alıcı ve yatırımcılar ile buluşturulacak. Yaklaşık 3 bin 500 metre kare alanda düzenlenen fuarda farklı şehirlerden ve yurt dışından katılımcılar yer alacak, Ukrayna, Suriye, Çin, Bosna Hersek, Mısır, İran, Özbekistan, Karadağ, Azerbaycan, Fransa gibi ülkelerden ziyaretçiler bulunacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ, EFOR ve BİFAŞ tarafından düzenlenen fuarı, Ticaret Bakanlığı, TOBB, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Ege İhracatçılar Birliği (EİB), İzmir Ticaret Borsası (ITB), Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA), İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) ve Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) destekliyor.
Söz uzmanlarda
Fuar ve Konferans kapsamında üç gün boyunca ENSİA, Türk Fransız Ticaret Derneği, EBSO, İZTO, SENLAB, İZENERJİ, İZKA, Yenilenebilir Enerji Birliği Eurosolar Türkiye, Enerji Hukuku Araştırma Enstitüsü, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası, Türk Marka Ve Patent Kurumu, DÜRED (Denizüstü RES Yol Haritası Değerlendirmesi ve Ege Denizi) gibi kurumların düzenlediği enerji sektörünün tüm boyutlarıyla ele alınacağı 16 panel düzenlenecek.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Tugay’dan Singapur’a İEF ve EXPO 2027 daveti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Singapur’un Ankara Büyükelçisi Li Peng Kok ve...
İzmir turizminin 6 aylık bilançosunda düşüş yaşandı!
İzmir, 2026 yılının ilk altı ayında 583 bin yabancı ziyaretçiyi misafir etti. Ancak kent, geçen...
112 yıllık Altay'a kayyum atanacak!
TFF 3. Lig ekibi Altay'da yönetim kayyuma devrediliyor. Kulüp Başkanı Sinan Kanlı, yatırımcı...
Yerel Haberleri
TümüKemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı
Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
