Gaziemir Belediyesi’nden beş yıldızlık başarı
2020-2024 Stratejik Planı’ndaki 93 proje faaliyet hedefinin 82 tanesini tamamlayan Gaziemir Belediyesi, projelerin yüzde 88'ini yaşama geçirerek önemli bir başarıya imza attı. Başkan Arda, “Beş yıllık dönemi kapsayan planımızdaki projelerin yüzde 88’ini 4 yılda gerçekleştirdik. Bu bir başarı öyküsüdür” dedi.
Gaziemir Belediyesi, 2019 yılının ekim ayında yapılan meclis toplantısında oybirliği ile kabul edilen 2020-2024 dönemini kapsayan Stratejik Planı’nda yer alan projelerin yüzde 88'ini yaşama geçirerek önemli bir başarıya imza attı. Belediyenin, 6 stratejik amaca bağlı olarak 18 stratejik hedefin yer aldığı 2020-2024 Stratejik Planı’ndaki 93 proje faaliyet hedefinin 82 tanesi tamamlandı. Belediyenin ortak akılla hazırladığı Stratejik Plan’daki projelerin yüzde 88’si dört yılda tamamlanarak başarılı bir performans sergilendi. Planda yer alan diğer projelerinde 2024 yılında tamamlanarak yüzde 100’lük bir başarıya imza atılması planlanıyor.
“Örnek bir başarı öyküsü”
Her kesimin görüşleri alınarak titiz bir çalışma sonucunda Gaziemir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı’nı hazırladıklarının altını çizen Belediye Başkanı Halil Arda, “2019’da göreve gelir gelmez; liyakatli müdürlerimiz, muhtarlar, STK’lar, yurttaşlarımızın ve çalışanlarımızın görüşleri doğrultusunda, 6 ay süren çalışmanın sonucunda, ortak akılla mükemmel bir plan hazırlamıştık. Belediye meclisimizde oybirliğiyle kabul edilen 2020-2024 Stratejik Planı’nda yer alan 93 proje ve faaliyet hedefinden 82 tanesini tamamlayarak yüzde 88’lik bir gerçekleştirme oranını yakaladık. Devlet kurumlarının, İzmir’e vaatlerini gerçekleştirme oranı yüzde 40’lar civarında kalmış. Biz, 5 yıllık dönemi kapsayan planımızdaki projelerin yüzde 88’ini 4 yılda gerçekleştirdik. 2024 yılında diğer hedeflerimizi de gerçekleştirerek yüzde 100 başarı oranına imza atacağız. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullara rağmen hiç kredi kullanmadan, malvarlığımızı satmadan projelerimizi yaptık. Bu, örnek bir başarı öyküsüdür” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Eşrefpaşa Hastanesi’nden Buca’da beş branşta sağlık hizmeti
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Buca Semt Polikliniği’nde fizik tedavi ve...
Gaziemir'de 'yakınım alzheimer oldu ne yapmalıyım?'...
İzmir Kent Konseyi, Gaziemir Belediyesi ve Gaziemir Kent Konseyi işbirliği ile 21 Eylül Dünya...
GAZİDEK öğrencilerinden LGS'de yüzde 83 başarı
Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu'nda (GAZİDEK) eğitim alan öğrenciler, Liselere Geçiş...
Yerel Haberleri
Tümü5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı
Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...
Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...
İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...
3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...
Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...
1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...
Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...
Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...
Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...
Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi
Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...
Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor
Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...
Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...
Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...