Hamza Dağ’dan Başkan Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hamza Dağ, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir ve teşkilat yöneticileri ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette, Çiğli’ye kazandırılması planlanan yatırımlar, yerel yönetim ile merkezi iktidar arasındaki iş birliği ve ilçenin geleceğine yönelik projeler ele alındı.
Hamza Dağ: “Çiğli’ye Önemli Yatırımlar Kazandıracağız”
AK Parti MKYK Üyesi Hamza Dağ, Çiğli’ye önemli yatırımlar kazandırılacağının altını çizdi. Dağ, “Bizim tecrübeyle sabit gördüğümüz bir gerçeklik var; o da bir elin nesi var, iki elin sesi var. Her zaman beraber çalışacağız. Yerel ile merkezi iktidarın beraber çalışması çok önemli. Çiğli’ye hizmet için verdiğiniz karar çok yerinde bir karar. Siz kendinizi değil, Çiğli’yi düşündüğünüzü gösteren bir karar aldınız. Çok hızlıca Çiğli’ye önemli yatırımlar kazandırıp birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Bu görevleri bıraktığımızda Allah bizlere hoş bir seda bırakmayı nasip etsin. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Başkan Yıldız: “Ben Buraya Çiğli’ye Adanmışlığın Hikayesini Yazmaya Geldim”
Hamza Dağ’ın ziyaretinin kendileri için büyük bir şeref ve onur olduğunu belirten Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, birlik ve beraberlik içerisinde Çiğli için önemli çalışmalara imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Başkan Yıldız, Hamza Dağ’ın İzmir’e yönelik çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Dağ’ın İzmir söz konusu olduğunda her zaman destek veren bir isim olduğunu ifade etti. AK Parti çatısı altında Çiğli’ye hizmet etme kararlılığını vurgulayan Başkan Yıldız, ilçeye kalıcı eserler kazandırmayı hedeflediğini belirtti. Yıldız, “Ben AK Parti davasına katılırken şunu ifade etmiştim: Ben buraya Çiğli’ye adanmışlığın hikayesini yazmaya geldim. İlçeme büyük ve devasa işler yapmak için geldim. Ben kavga etmeye değil; millet bahçesi kazandırmaya, yeni arterler açmaya, kentsel dönüşümü çözmeye ve TOKİ aracılığıyla ilçeme yeni konutlar kazandırmaya geldim. Her vatandaşa eşit hizmet üretmeye geldim. Teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte çalışacağız. Ben kimseyle rekabet etmeye değil, Çiğli’ye hizmet üretmeye geldim” dedi.
“Millet Bahçesi Çiğli’nin Yeni Yaşam Merkezi Olacak”
Başkan Onur Emrah Yıldız, ilçede hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesine ilişkin düşüncelerini de paylaştı. Yaklaşık 40 dönümlük alanın uzun yıllardır boş durumda olduğunu belirten Yıldız, geçmişte yazlık sinema olarak kullanılan alanın yeniden vatandaşların buluşma noktası haline gelmesini istediklerini söyledi. Projenin yalnızca yeşil bir alan olarak değil, her yaştan vatandaşın bir araya gelebileceği bir yaşam merkezi olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Yıldız, “Çocukluğumda ben orada yazlık sinema izlerdim. Bugün arkadaşlarımıza da söyledim; oranın dokusuna uygun, yaz sinemasının da bulunduğu, yaşlılarımızın, gençlerimizin ve kadınların millet kıraathanesinde uygun fiyatlarla çay ve kahve içebileceği bir yer olsun istiyorum. Çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği bir alan olmasını hayal ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da takdiriyle Çiğli’nin kalbi olacak bir alan kazandıracağız” ifadelerini kullandı.
Benzer Haberler
2024'te rakiplerdi: Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a ziyaret!
2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti MKYK...
CHP'li Yücel, Hamza Dağ'ı hedef aldı: Bu nasıl bir söz...
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın, "İzmir'e hizmet değil sadece...
Hamza Dağ'dan Özgür Özel’e ‘İlahi Ordu’ eleştirisi:...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Cumhurbaşkanı Recep...
Yerel Haberleri
TümüManisalılar Neşet Ertaş Türküleriyle Unutulmaz Bir Gece...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından...
Başkan Dutlulu’dan Demirci’yi sevindiren müjde
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Demirci ilçe programı kapsamında ilçede...
Bayraklı’da Kadınlara Erken Tanı Uyarısı
Bayraklı Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında meme kanserine yönelik...
Karşıyaka 3. Yaş Üniversitesi’nde yeni dönem başladı!
Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi’nde 60 öğrencinin katılımıyla yeni dönem heyecanı...
Menderes’te Moloz Mücadelesi Sürüyor
Menderes Belediyesi, moloz ve bahçe atıklarına karşı mücadeleyi ara vermeden sürdürüyor.
Buca’da Pembe Yürüyüşle hayata bir adım
Buca Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Bucalı kadınlar ve sivil toplum...
Çiğli’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Etkinliklerle Yaşanacak
Çiğli Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü kapsamında spor, doğa, kültür ve sanat...
Balçova'nın Turunç Projesi Avrupa'da finalde!
Balçova Belediyesi tarafından hayata geçirilen, doğanın bereketini dayanışmayla buluşturan...
Metro raylarında değişim zamanı
23 Ekim 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi, metro hattında güvenli ve kesintisiz ulaşımı...
Cumhuriyet Bayramı coşkusu İzmir’e yayılacak
İzmir, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünü fener alayı, havai fişek gösterileri ve kentin dört...
Bornova’nın parklarından dayanışma fışkırdı
Bornova Belediyesi, ilçenin park ve rekreasyon alanlarında bulunan yüzlerce zeytin ağacından...
Başkan Tugay: Kısa zamanda çok iş yapalım
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, EBSO’nun yeni yönetimini ziyaretinde üretim...