BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Hükümsüz dizisinin çekimlerinde Gültepeli'ler artist oldu

Hükümsüz dizisinin çekimlerinde Gültepeli'ler artist oldu

İzmir ev sahipliği yaptı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sinema sektörüne ev sahipliği yapma vizyonu doğrultusunda İzmir Vakfı çatısı altında kurulan İzmir Sinema Ofisi’nin yaptığı çalışmalar sonuç verdi. Bir çok yönetmen ve yapımcı, film çekimleri için İzmir’i tercih etmeye başladı.

0Yorumlar
Hükümsüz dizisinin çekimlerinde Gültepeli'ler artist oldu
Yayın hayatına 1 Ocak 2021 itibarı ile başlayacak yeni bir dijital içerik platformunda seyircisiyle buluşacak Hükümsüz dizisi, Kemeraltı ve Gültepe başta olmak üzere İzmir’in çeşitli mekânlarında çekimlerini sürdürüyor. Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu ile G.O.R.A, Vizontele, Aşk Tesadüfleri Sever, Yahşi Batı gibi çok sayıda başarılı film, müzik klibi ve dizide  yönetmen olarak imzası bulunan Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği dizi sekiz bölüm sürecek. Gültepe ve Kemeraltı ile İzmir’in farklı mekanlarında çekilecek  dizinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu gibi iddialı isimler dikkat çekiyor. 

İzmir Sinema Ofisi ayni katkıları sinema sektörüyle buluşturuyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Sinema sektörüne ev sahipliği yapma” vizyonu doğrultusunda İzmir Vakfı çatısı altında kurulan İzmir Sinema Ofisi sinema sektörüne destek sağlıyor. İzmir Sinema Ofisi, İzmir’de çekimi gerçekleştirilen filmler için çekim noktalarının belirlenmesinden, lojistik yardımlara ve yardımcı oyuncuların bulunmasına kadar pek çok alanda sinema sektörü için kolaylaştırıcılık yapıyor. İzmir Sinema Ofisi, İzmir Vakfı üyelerinin ayni katkılarını yapımcı ve yönetmenlerle buluşturarak İzmir’deki sinema ekosisteminin büyümesini sağlıyor. Daha çok filmin İzmir’de çekilmesi, şehrin tanıtımı için de büyük önem taşıyor.

108 Gültepeli oyuncu oldu

Sinema filmi ve dizi ekipleri, İzmir Sinema Ofisi ile bağlantı kuruyor ve ihtiyaçlarını yerelden karşılayarak esnaf başta olmak üzere kent ekonomisine hareketlilik kazandırıyor. Gültepe’de gerçekleşen çekimlerde mahalle sakinleri figürasyon için dizi ekibine katılarak mütevazı da olsa gelir elde etti. Filmde 108 Gültepeli figüran olarak rol aldı.

Tunç Soyer: Sektörün şehre katkılarını önemsiyoruz 

İzmir Sinema Ofisi projemizin meyvelerini vermeye başlamasından duyduğu mutluluğu paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Yönetmen Ömer Faruk Sorak ve tüm dizi ekibinin İzmir’i tercih etmesi bizi memnun etti. Başka film ve dizi projeleriyle de İzmir’in farklı alanlarını buluşturmak ve şehrimizi her platformda tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Soyer sözlerine şöyle devam etti: “26 Kasım’da İzmir Zamanı ortak akıl çağrımızla Türkiye’deki sosyal girişimcileri ve kültür sanat üreticilerini İzmir’le birlikte üretmeye davet etmiştik. Bu davetimize pek çok sanatçıdan olumlu tepki geldi ve 150’den çok sosyal girişimci önerilerini bize iletti. Sinema sekt&ou ml;rü, İzmir’de canlanasını en çok önemsediğimiz sektörlerden biri. Çünkü sinemanın İzmirle buluşması aynı zamanda İzmir’in daha iyi tanınması ve şehrin bu güne kadar fark edilmemiş değerlerinin, mekanlarının ve biriktirdiği kültürel belleğin daha çok insanla buluşması anlamına geliyor. İzmir’in bir dünya şehri olması için yaptığımız çalışmalar arasında İzmir Vakfı altında kurduğumuz İzmir Sinema Ofisi bu nedenle büyük önem taşıyor. Projemizin başarılı olması için destek veren İzmir Vakfı üyelerine, şehirdeki tüm paydaşlarımıza ve film setlerinde misafirperverliğini esirgemeyen tüm İzmirlilere çok teşekkür ediyorum.”


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor

Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....

41 dakika önce

Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası

Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...

42 dakika önce

Konak’ta imzalar fırsat eşitliği için atıldı

Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerine bir yenisini ekleyen Konak Belediyesi, Kordon...

20 saat önce

Urla’da istifalar sonrası ilk meclis toplandı;...

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın ve 22 meclis üyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa...

21 saat önce

Karabağlar ‘da BİO fark yarattı: 2 bin 40 kişi iş sahibi...

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Bölgesel...

21 saat önce

Başkan Eşki’den Çamdibi çıkarması: "Halkımızın içinde,...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisinde...

21 saat önce

Karşıyaka’da “sokak” çocukların!

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Latife Hanım Mahallesi’nde düzenlenen ‘Sokak Senin’...

21 saat önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi “Sağlıklı İşyeri”...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Beslenme Dostu ve...

1 gün önce

Belediye ve Kaf Kaf tek yürek!

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski kulüp başkanları,...

1 gün önce

Konaklı kadınların okuma azmi örnek oldu

Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle Basmane Semt Merkezi’nde açtığı...

1 gün önce

Bornova’da doğal lezzetler halkla buluşuyor

Bornova Belediyesi, 6 Eylül 2026 tarihinde Yakaköy Köy Meydanı’nda düzenleyeceği "2. Geleneksel...

2 gün önce

Karabağlar ‘da Gazeteci Barış Selçuk saygıyla anıldı

Karabağlar Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla, 32 yıl önce...

2 gün önce