İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde bayrak değişimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, dört yıldır sürdürdüğü görevini Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Egeli'ye devretti.
Türkiye’nin sporcu sayısı ve aktif branş açısından en büyük spor kulüpleri arasında yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün 21. Olağan Genel Kurulu'nda Ersan Odaman, dört yıldır başarıyla sürdürdüğü başkanlık görevini Hüseyin Egeli'ye devretti. Celal Atik Spor Salonu'ndaki kongreye 96 üye katılırken, Egeli ve yeni yönetim kurulu oybirliği ile göreve seçildi. Egeli, bayrağı devraldığı Odaman'a ve geçmiş dönem yönetim kuruluna hizmetleri için teşekkür etti. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hüseyin Egeli (Başkan), Ersan Odaman, Şamil Sinan An, Çiğdem Çiçekci Ercan, Barış Karcı, Murat Saraç, Vahyettin Akyol, Ahmet Uğur Baran, İlker Kozan, Pınar Çalışkan, Murat Yenigül.
Önemli atılımlar yaptık
Görevi devreden Odaman, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer başta olmak üzere genel kurul üyelerine teşekkür ederek, "Dört yıllık dönemde bir çok yeniliğe imza attık. Kurumsal yapılanmamızı önemli ölçüde tamamladık. Kulüp tarihimizde ilk kez bağımsız bir denetim kuruluşu tarafından denetlenmemizi sağladık. Başkanımız Tunç Soyer'in İzmir'i 'Spor Kenti' düzeyine ulaştırma hedefi vardı. Maraton İzmir başta olmak üzere çok sayıda uluslararası organizasyon düzenledik, İzmir'in spor markasını güçlendirdik. İzmir'e Sporfest’i kazandırdık ve buradaki hedefimiz Orta Doğu'nun en büyük spor festivalini yapmak. Plaj sporlarında çok önemli bir atılım yaptık" dedi.
Oybirliğiyle göreve seçilen yeni Başkan Hüseyin Egeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Spor Kenti İzmir' vizyonuyla yola devam edeceklerini belirterek, “Uzun süredir yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım kulübümde, uyum içinde çalıştığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla yeni bir yola çıkıyoruz. Geçmiş dönemde uyumlu ve verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Bugün bayrağı devralıp, enerjimizle daha da iyi bir noktaya taşımak için mücadele edeceğiz. Başkanımız Tunç Soyer'in 'Spor Kenti İzmir' vizyonu doğrultusunda adımlarımızı kararlı bir şekilde atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşüldüğü, yönetim ve denetleme kurullarının ibra edildiği, bütçe ve faaliyet raporlarının görüşülerek kabul edildiği, kurulların seçimlerinin yapıldığı kongrede, kulübün mevzuata uygun biçimde şirket kurmasına karar verildi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karşıyaka Spor Kulübü'nden Yiğitali Bayrak hamlesi!
3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edeceği yeni sezon öncesi transferleri devam eden Karşıyaka,...
Büyükşehir’in sporcuları gümüş madalya ile döndü
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Taha Eren Coşgun, Emir Aracı ve Delfin Eylül...
Gençlik 19 Mayıs’ı Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi’nde kutluyor
Konak Belediyesi Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor...
Yerel Haberleri
TümüKonak’a yeni nefes alanı: 6 bin metrekarelik park hizmete...
Konak Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 6 bin metrekarelik parkı...
Karşıyaka’nın patileri, yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor
Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Bakioğlu Can Dostlarımız Yaşam Merkezi ve...
Karabağlar Belediyesi Zabıtasında aday memurlar yemin etti.
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde aday memur olarak görev yapan zabıta memurları için...
İzmir'in ilk lavanta parkı Bornova'ya
Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor
Kent düzenini sağlamak ve toplum huzurunu güvence altına almak için çalışan Karşıyaka...
Çandarlı’nın geleceğine imza: Cumhuriyet Meydanı coşkulu...
Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, binlerce vatandaşın...
Buca’da kadınlar buluşuyor, dayanışma güçleniyor
Buca Belediyesi, kadınların kentten beklentilerini dinlemek ve kadın dayanışmasını g...
Saadet Mirci Semt Merkezi hayata yeniden açılan kapısı oldu
Konak Belediyesi Enver Şükrü Aytulun Saadet Mirci Semt Merkezi’nde hayata tutunan, yaşama...
İzmir Yurttaş Meclisi 15 ilçeye ulaştı
İzmir genelinde sürdürülen İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları kapsamında bugüne kadar 15 ilçede...
Onat Tüneli İzmir trafiğine nefes aldıracak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Buca Onat Tüneli tamamlandığında, Buca ile...
Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor
Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....
Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası
Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...
