BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel İzmir'de plaj voleybolu zamanı: 14 ülkeden 64 sporcu İnci...

İzmir'de plaj voleybolu zamanı: 14 ülkeden 64 sporcu İnciraltı'nda buluşuyor!

9 Mayıs'a kadar devam edecek..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğindeki Plaj Voleybol Şampiyonası CEV Continental Cup, 14 ülkeden 64 sporcunun katılımıyla 6 Mayıs'ta İnciraltı'nda başlıyor.

0Yorumlar
İzmir'de plaj voleybolu zamanı: 14 ülkeden 64 sporcu İnciraltı'nda buluşuyor!

BVA Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası, Avrupa U22 ve Avrupa U18  Plaj Voleybolu Şampiyonası’na başarı bir şekilde ev sahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Voleybol Federasyonu ile birlikte düzenlediği CEV Continental Cup 6 Mayıs Perşembe günü başlıyor. 2020 Tokyo Olimpiyatları için Avrupa Kıtası Elemeleri ikinci raundu niteliğindeki uluslararası organizasyon, İnciraltı Spor Tesisleri’nde 9 Mayıs’a kadar devam edecek.

CEV Continental Cup’ta dört gün boyunca kadınlar ve erkeklerde toplam 94 maçın oynanması planlanıyor. Kadınlarda Türkiye’nin yanı sıra Sırbistan, Slovenya, Polonya, Yunanistan, Finlandiya, Çekya ve Belarus, erkeklerde yine Türkiye’nin yanı sıra Slovenya, Litvanya, İtalya, Macaristan, Letonya, Estonya ve İngiltere mücadele edecek. CEV Continental Cup’ta gruplarını ilk beşte tamamlayan ülkeler, final biletini alacak. Finaller Haziran ayında Hollanda’da düzenlenecek.


İzmir'de plaj voleybolu zamanı: 14 ülkeden 64 sporcu İnciraltı'nda buluşuyor!

İki sene önce İzmir'de Balkan Şampiyonluğu kazandığını belirten Plaj Voleybolu Kadın Milli Takım sporcusu Bahanur Bökalp, “CEV Continental Cup'ın ilk ayağını iki sene ikinci bitirmiştik. Tokyo Olimpiyatları pandemi nedeniyle ertelendi ve ikinci etap için şimdi artık İzmir’deyiz. Sekiz takım arasında ilk beşe girip final biletini almayı hedefliyoruz. Balkan şampiyonu unvanını aldığımız bu güzel kentin bize uğurlu geldiğine inanıyoruz ve finale kalacağız” diye konuştu.

İzmir'de plaj voleybolu zamanı: 14 ülkeden 64 sporcu İnciraltı'nda buluşuyor!

“Her sporcunun hayallerini süsleyen olimpiyatlar için adım adım ilerliyoruz” diyen Plaj Voleybolu Kadın Milli Takım sporcusu Merve Çelebi ise “İlk etabı başarıyla geçtik. Şimdi önce İzmir’i, sonra Hollanda’yı geçip Tokyo’ya ulaşacağız. İzmir'in benim için değeri çok önemli. Ben de İzmir'de düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda şampiyon olmuştum. Oradaki atmosfer ve seyircinin etkisi inanılmazdı. İnşallah İzmir'de tekrar aynı duyguları yaşarız” diye konuştu.

İzmir'de plaj voleybolu zamanı: 14 ülkeden 64 sporcu İnciraltı'nda buluşuyor!

Yıllardır olimpiyatlarda yer almak için çok çalıştıklarını ve artık hazır olduklarını söyleyen Plaj Voleybolu Erkek Milli Takım sporcusu Murat Giginoğlu ise şöyle dedi: “İzmir'de olmaktan mutluyuz. Yurt dışında özel turnuvalarda yer aldık. Antalya'daki kamptan sonra İzmir'e geldik. Çok güçlü takımlar geliyor ve biz de bunlardan biriyiz. Uzun yıllardır bu amaç için çalışıyoruz. Şimdi hazırız. Bize yakışan şekilde buradan başarılı olup Hollanda etabında olmak istiyoruz. İzmir'in yeri bende her zaman apayrı. İlk plaj voleybolu lig şampiyonluğumu burada aldım, çeşitli şampiyonluklarda kazandım. Son olarak Balkan Şampiyonası'nda da şampiyonluk elde ettik. Yine aynı başarıları yaşamak istiyorum.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı

Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...

8 saat önce

Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...

12 saat önce

İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...

13 saat önce

3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...

13 saat önce

Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...

13 saat önce

1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...

13 saat önce

Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...

Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...

13 saat önce

Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...

13 saat önce

Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi

Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...

13 saat önce

Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor

Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...

15 saat önce

Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...

1 gün önce

Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...

1 gün önce