BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Karabağlar Belediyesi'nde bayramlaşma sevinci

Karabağlar Belediyesi'nde bayramlaşma sevinci

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye personeliyle bayramlaştı.

0Yorumlar
Karabağlar Belediyesi'nde bayramlaşma sevinci

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyelerinin yanı sıra ana hizmet binasındaki personelle bayramlaştı. Başkan Selvitopu, canla başla çalışarak emek veren tüm çalışanlara teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'ndeki bayramlaşmaya Başkan Selvitopu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Ahmet Savaş Aras ve çalışanlar katıldı.

Başkan Selvitopu burada yaptığı konuşmada, Karabağlar Belediyesi'nin tüm gücüyle sahada olduğunu söyledi. Zor zamanlar geçirildiğini, var olan sıkıntıların azim, kararlılık, birlik ve beraberlikle aşıldığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Toplumdan yana işleri, projeleri yaşama geçirmek için çalışıyoruz. Karabağlar'ın bir çok şeye ihtiyacı var. Bunları karşılamanın yolu da mali disiplini sağlamaktan geçiyor. Bütçemizi her yönüyle değerlendirmeye gayret ediyoruz. Çalışanlarımızı, hizmetlerimizi, ilçemizde yaşayan 500 bin insanımızı aynı anda düşünmek ve bütçeyi en doğru şekilde kullanmak zorundayız. Halkımızın her kuruşunu dikkatli değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bayramların küskünlerin barıştığı, herkesin bir araya geldiği özel günler olduğunu hatırlatan Başkan Selvitopu, tüm çalışanlara sevgi, saygı ve hoşgörü getirmesi dileğiyle Kurban Bayramı'nı kutladı.

Sendika yöneticileri Doğan ve Aras da Başkan Selvitopu'na teşekkür ederek, herkesin bayramını kutladılar.

Başkan Selvitopu daha sonra Uzundere'de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'ne giderek çalışanlarla bayramlaştı. Bayramlaşmaya Genel-İş Sendikası 5 no’lu Şube Başkanı Savaş Aras, KARBEL Müdürü Yakup Tendriç, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çalışanlar katıldı. Başkan Selvitopu burada da personelin bayramını kutlayarak, emek veren herkese teşekkür etti.

Bayramlaşma programının son durağı ana hizmet binasındaki Muzafffer İzgü Konferans Salonu oldu. Meclis üyeleri, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte çalışanlarla bayramlaşan Başkan Selvitopu, “Belirli bir istikrara ve hizmet kalitesine kavuştuk. Toplam Kalite Yönetimi, Dijital Arşiv gibi çalışmalarla bunu daha da artıracağız. Gerek sizlerin gerekse Karabağlar'da yaşayan 500 bin insanımızın yararlanacağı modern mekanları yaşama geçiriyoruz. Bayramdan hemen sonra Çalıkuşu Semt Merkezi'ni hizmete açacağız. Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'ni yıl sonunda devreye almayı hedefliyoruz. Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezimiz dolup taşıyor. Daha nice tesisi, hizmeti aynı anlayışla yaşama geçireceğiz. Emekleriniz ve katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Kemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni

Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...

1 gün önce

Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...

Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...

1 gün önce

Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...

Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...

1 gün önce

Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu

Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...

1 gün önce

İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...

1 gün önce

Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...

1 gün önce

Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...

Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...

1 gün önce

Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı

Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...

1 gün önce

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

2 gün önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

2 gün önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

2 gün önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

2 gün önce