Karşıyaka Belediyesi’nin anaokulları yeni eğitim yılına hazırlanıyor
Karşıyakalı çocukları en nitelikli şartlarda geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesinde 5 anaokulu ve 2 oyun odasını tek tek yeniliyor. Belediye ekipleri tarafından yürütülen kapsamlı bakım ve onarım çalışmalarıyla okul binalarının tüm fiziki eksiklikleri tamamlanacak ve daha modern eğitim ortamları yaratılacak. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Anaokullarımızı yeni döneme titizlikle hazırlıyor, Karşıyaka’da her çocuğun eğitim hayatına en iyi koşullarda başlaması için çalışıyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı anaokullarında 2026-2027 eğitim yılı öncesinde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; Mavibahçe, Karşıyaka’nın Filizleri, Kardelenler, Şebnem Tabak ve Ahmet Piriştina Anaokulları ile İsmail Cem Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki oyun odaları tek tek yenileniyor. Okullardaki fiziki ihtiyaçlar doğrultusunda planlanan yenileme programına göre ekipler, boya badana ve gerekli tamir bakım işlemleriyle binaların tamamını elden geçiriyor. Yoğun bir programla sürdürülen çalışmalar bu ay sonunda tamamlanacak ve Eylül ayı itibarıyla eğitim yuvalarında yeni döneme başlanacak. Yüzlerce çocuk; çağdaş binalarda, uzman eğitmenler ve modern eğitim metotlarıyla geleceğe hazırlanacak.
“HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Çocuklarımızın hayata ve geleceğe hazırlanırken kendilerini güvende, mutlu ve değerli hissedecekleri ortamlar oluşturmak bizim için büyük önem taşıyor. Bu anlayışla eğitim yuvalarımızı yeni döneme titizlikle hazırlıyor, fiziki koşullarını çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda iyileştiriyoruz. Yalnızca binaları yenilemekle kalmıyor, onların öğrenme ve gelişim süreçlerine katkı sunacak daha nitelikli ortamlar oluşturuyoruz. Karşıyaka’da çocuklarımızın her alanda en iyi imkânlara ulaşması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.
Benzer Haberler
Karşıyaka Gemisi ilk kez Karşıyaka’ya geliyor!
Karşıyaka, Zafer Bayramı’nın 104. yılında tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yapacak....
Karşıyaka’da rehberli turlar yeni rotayla devam ediyor:...
Karşıyaka Belediyesi, Açık Hava Kent Müzesi projesi kapsamında başlattığı rehberli turlara,...
Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi’nde Yeni Dönem Kayıtları...
Çiğli Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sunduğu Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi...
Yerel Haberleri
Tümü'Kültürpark 90 Yaşında' sergisi kapılarını açtı
İzmir’in kalbi Kültürpark’ın kuruluşundan günümüze 90 yıllık mirasını anlatan “Kültürpark 90...
Konak Belediyesi’nden zincir marketlere sıfır atık denetimi
Konak Belediyesi, ambalaj atıklarının ayrı toplanması ve geçici depolanmasına yönelik zincir...
Menderes’te Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor
Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde yer alan okullarda temizlik ve...
Karabağlar ’da Zabıta Teşkilatı’nın 200. yılı kutlandı
Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 200. yılı Karabağlar Belediyesi’nde düzenlenen bir programla...
Buca'da sağlıklı yaşam buluşması
Sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen Buca Belediyesi, belediye binası...
“Genç Yaka” gençleri bekliyor
Karşıyaka Belediyesi'nin hizmete açtığı Genç Yaka Kafe ve Gençlik Merkezi, gençleri renkli...
Buca’da sağlıklı yaşam buluşması
Sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen Buca Belediyesi, belediye binası...
Başkan Eşki’den zabıtaya tam destek
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Zabıta Haftası kapsamında zabıta personeliyle özel bir...
Öğrencilerin okul heyecanına İzBB’den 100 milyon liralık...
İzmirli veliler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 100 milyon TL’lik kırtasiye desteği sonrası...
Gümrükçü' den İzmir'e Kılıçdaroğlu Teşekkürü
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki gün süren yoğun İzmir...
Beydağ’ın kurtuluşunun 104. yılı coşkuyla kutlandı
İzmir’in Beydağ ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, bu yıl 34’üncüsü...
Ege Bölgesi’nin en büyük veri merkezi açıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Vodafone Türkiye ve DAMAC Dijital iş...