Karşıyaka’da “Askıda Pide” kampanyası başladı
Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Fırıncılar Esnaf Odası, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu “Askıda Pide” kampanyasıyla yaşatacak. Hayırsever vatandaşlar, ihtiyaç sahipleri için ay boyunca ilçedeki tüm fırınlarda askıya pide bırakabilecek. Ayrıca Karşıyaka Belediyesi, 3 bin vatandaşa alışveriş çeki armağan edecek. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Karşıyaka’da hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacak, Ramazan’ın bereketini paylaşarak büyüteceğiz” dedi.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla dayanışma çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayında da yalnız bırakmayacak. Hayata geçirilen destek çalışmaları kapsamında, İzmir Fırıncılar Esnaf Odası iş birliğiyle başlatılan “Askıda Pide” kampanyası ay boyunca devam edecek. Hayırsever vatandaşlar mahallelerindeki fırınlara giderek, diledikleri sayıda pide bağışında bulunabilecek. İhtiyaç sahipleri de askıya bırakılacak pideleri ücretsiz olarak alabilecek. İlçedeki tüm fırınların dahil olduğu kampanya, dar gelirli vatandaşların sofralarına sıcak bir destek sunacak.
3 BİN VATANDAŞA ALIŞVERİŞ DESTEĞİ
Karşıyaka Belediyesi ayrıca, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda çeki hediye edecek. Belediyenin sosyal yardım sistemine güncel kaydı bulunan iki bin kişiye 750 TL’lik, bin kişiye bin TL’lik alışveriş çeki verilecek. Vatandaşlar, belirli bir markette çeklerini kullanarak ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapabilecek. Hayırseverlerin katkılarıyla sağlanan destekler, kısa süre içinde ailelere ulaştırılacak.
“KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Ramazan ayı, paylaşmanın ve ortak değerler etrafında buluşmanın en güzel zamanıdır. Bu anlayışla başlattığımız Askıda Pide kampanyasıyla hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuracak, sofraların bereketini birlikte büyüteceğiz. Yine hayırseverlerimizin bağışlarını alışveriş çeki olarak dar gelirli ailelere ulaştıracağız ve aile bütçelerine bir nebze de olsa katkı sunacağız. Yılın her döneminde olduğu gibi bu anlamlı ayda da Karşıyaka’da hiçbir vatandaşımızın kendini yalnız hissetmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İYİLİK HAREKETİNE GÖNÜLLÜ DESTEK
İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Kemal Sırtı da “Askıda Pide uygulamasıyla hayırsever vatandaşlarımızın katkılarını ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaştıracağız. Karşıyaka'daki tüm fırınlarımız bu iyilik hareketine gönüllü olarak destek veriyor. Bu anlamlı iş birliği için Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyor, Ramazan’ın bereketini birlikte çoğaltmak isteyen herkesi kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karşıyaka Gemisi ilk kez Karşıyaka’ya geliyor!
Karşıyaka, Zafer Bayramı’nın 104. yılında tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yapacak....
Karşıyaka’da rehberli turlar yeni rotayla devam ediyor:...
Karşıyaka Belediyesi, Açık Hava Kent Müzesi projesi kapsamında başlattığı rehberli turlara,...
Karşıyaka’da ‘Askıda Pide’ dayanışması
Ramazan ayında dayanışma ve paylaşma ruhunu güçlendirmek için iş birliği yapan Karşıyaka...
Yerel Haberleri
TümüMASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...
Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı
Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...
Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...
Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...
Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...
Huzurevinde coşkulu 29 Ekim balosu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla...
Bayraklı-Bornova hattında 5 kilometrelik yenileme
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasındaki önemli güzergâhlardan Yüzbaşı...
Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Coşkusu Çocukların Sürpriziyle...
Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çocuk Birimleri tarafından düzenlenen...
Çocuklar İzmir’in kültürel mirasını sanatla keşfetti
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlediği basma ve...
ADD Bornova’dan Cumhuriyet Bayramı buluşması
Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Bornova Belediyesi’nin...
Başkan Dutlulu'nda '29 Ekim' mesajı!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl...
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor....
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla...