BIST 100 11.165,44 %0,13 Altın 6.450,91 ₺/gr %1,03 Bitcoin $79.976 %1,76 Dolar 49,84 ₺ %0,00 Euro 55,66 ₺ %0,14 Sterlin 66,51 ₺ %0,11 Gümüş 84,66 ₺/gr %2,15 Ethereum $2.317,82 %2,18 İsviçre Frangı 60,22 ₺ %0,03 Kanada Doları 35,63 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,09 ₺ %0,21 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,28 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,58 ₺ %0,01 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,08 Çin Yuanı 7,49 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Kemalpaşa hizmet filosuna dev takviye

Kemalpaşa hizmet filosuna dev takviye

Kemalpaşa Belediyesi, 100 milyon TL’nin üzerinde yatırımla hizmet filosuna kazandırdığı 20 yeni aracı düzenlediği lansman programıyla kamuoyuna tanıttı.

0Yorumlar
Kemalpaşa hizmet filosuna dev takviye

Kemalpaşa Belediyesi, ilçede yürütülen hizmetlerin daha hızlı, etkin ve verimli şekilde sürdürülebilmesi amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son 2 yıl içerisinde belediye bünyesine kazandırılan 20 yeni araç, Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen “Araç Tanıtım Lansmanı” programıyla tanıtıldı. 100 milyon TL’nin üzerinde yatırımla hizmet filosuna dahil edilen yeni araçlar sahada aktif olarak görev yapmaya başladı.

KİRALAMA YERİNE KALICI YATIRIM

Yeni araç yatırımları ile birlikte belediyenin saha operasyon gücünün artırılması, hizmet süreçlerinin hızlandırılması, bakım ve kiralama maliyetlerinin azaltılması hedefleniyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ve Belediye yetkilileri, kiralama modeli yerine belediyenin kendi araç envanterini güçlendirmesinin uzun vadede önemli ölçüde tasarruf sağlayacağını dile getirdi. Bu alanda sağlanacak tasarrufun Kemalpaşa’nın başka noktalarına hizmet olarak döneceği belirtildi.

TEMİZLİKTEN AFETE, HER ALANDA GÜÇLÜ FİLO

Kemalpaşa Belediyesi tarafından hizmet filosuna kazandırılan yeni araçlar çeşitli müdürlüklere tahsis edildi. Araçların 11’i Temizlik İşleri Müdürlüğü, 4’ü Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Ayrıca Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’ne de birer araç tahsis edildi. Belediye iştiraki KEM-BEL bünyesinde kullanılmak üzere 1 yeni araç daha hizmet filosuna dahil edildi. Belediyeye yeni kazandırılan filo içerisinde ekskavatör ve greyder gibi iş makinalarının yanı sıra, çöp kamyonlarından yol sürme makinelerine, su tankerlerinden panelvanlara, çöp taksi için kullanılacak kamyonetlerden traktörlere kadar çeşitli nitelikte araçlar yer alıyor.

BAŞKAN TÜRKMEN: “DAHA GÜÇLÜ FİLO, DAHA ETKİN BELEDİYECİLİK”

Araç tanıtım lansmanında konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına belediyenin teknik kapasitesini güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren mali disiplini önceleyen bir anlayışla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Türkmen, ekonomik koşullara rağmen yatırımları sürdürdüklerini söyledi. Türkmen konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Kemalpaşa’mızın her mahallesine eşit, hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediyemizin mali yapısını kontrol altına alan hamlelerimiz sonucu borcumuzu sıfırladık. Bu süreçte 100 milyon TL’nin üzerinde yatırımla araç filomuza 20 yeni araç kazandırdık. Burada şunu da belirtmek isterim bu araçları ben değil biz kazandırdık. Güçlü bir araç filosu, güçlü ve etkin bir belediyecilik anlayışının en önemli parçalarından biridir. Kiralama modeli yerine belediyemizin kendi araç envanterini büyütmeyi tercih ediyoruz. Böylece hem bakım ve hizmet maliyetlerinde tasarruf sağlayacak hem de sahadaki çalışmalarımızı daha hızlı ve verimli hale getireceğiz. Belediyemize kazandırdığımız yol süpürme araçlarına ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu araçları kadın emekçilerimiz kullanıyor. Bu da bizim için çok önemli bir konu. Kemalpaşa Belediyesi olarak yalnızca araç filomuzu değil, ilçemizin geleceğine yönelik yatırımlarımızı da büyütmeye devam edeceğiz. Halkımıza dokunan, vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Araç filomuzun güçlenmesine katkı sağlayan üyesi olduğumuz belediye birliklerine de teşekkür ediyor, yeni araçlarımızın Kemalpaşa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Türkmen konuşmasının sonunda yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla tüm Kemalpaşalıların ve belediye personelinin bayramını kutlayarak, bayramın sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

MASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...

13 saat önce

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...

13 saat önce

Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...

Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...

18 saat önce

Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı

Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...

20 saat önce

Huzurevinde coşkulu 29 Ekim balosu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla...

21 saat önce

Bayraklı-Bornova hattında 5 kilometrelik yenileme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasındaki önemli güzergâhlardan Yüzbaşı...

21 saat önce

Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Coşkusu Çocukların Sürpriziyle...

Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çocuk Birimleri tarafından düzenlenen...

21 saat önce

Çocuklar İzmir’in kültürel mirasını sanatla keşfetti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlediği basma ve...

21 saat önce

ADD Bornova’dan Cumhuriyet Bayramı buluşması

Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Bornova Belediyesi’nin...

21 saat önce

Başkan Dutlulu'nda '29 Ekim' mesajı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl...

1 gün önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor....

1 gün önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla...

1 gün önce