Konak Belediyesi’nden iki protokol birden
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, eğitim ve gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve Pi Gençlik Derneği ile iki ayrı protokol imzaladı. Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğinin önemine değinen Başkan Mutlu, “Birlikte çalışarak, eğitimden genç projelerine kadar birçok alanda başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği çalışmalarına önem veren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, eğitim ve gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken iki sivil toplum kuruluşu ile protokol imzaladı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol törenlerinde, Cevdet İnci Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ece Elbirlik Ürkmez ve Pi Gençlik Derneği Temsilcisi Seda Şahin ile birlikte iki ayrı protokole imza atan Başkan Mutlu, yapılan iş birliklerinin çok değerli olduğunu vurguladı.

Mutlu: Başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum
Sivil toplum kuruluşları ile birlikte hayata geçirilecek çalışmalardan büyük heyecan duyduklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Sivil toplum, demokrasi ve toplumsal yaşamın dinamik bir parçasıdır. Yerel yönetimlerin etkinliğini artırmak ve toplumsal ihtiyaçlara çözüm üretmek konusunda kritik bir rol oynamaktadır. Bugün imzaladığımız protokoller de belediyemizin topluma daha iyi hizmet ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde yanıt vermesi açısından son derece önemlidir. Birlikte çalışarak eğitimden genç projelerine kadar birçok alanda başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Protokoller neleri kapsıyor?
Konak Belediyesi ve Cevdet İnci Eğitim Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında eğitim atölyeleri, mesleki eğitim, kültür sanat çalışmaları ve toplumsal hizmet alanlarında örnek iş birlikleri hayata geçirilecek. Ayrıca Konak Belediyesi, Cevdet İnci Eğitim Vakfı’nın yürüttüğü proje ve programların yaygınlaştırılmasına da destek sağlayacak. Pi Gençlik Derneği ile imzalanan protokol doğrultusunda ise Konaklı gençler için ortak projeler üretilecek ve karar alma mekanizmalarına katılımları noktasında çalışmalar gerçekleştirecek. Öte yandan Avrupa Dayanışma Programı kapsamında Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen yabancı gönüllüler ile Konaklı gençler için semt merkezleri ve gençlik merkezlerinde ücretsiz eğitim atölye çalışmaları düzenlenecek.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Konak Belediyesi ve MMO arasında asansör güvenliği için...
Konak Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında ilçedeki asansörlerin...
Karşıyaka Stadı için tarihi adım: İmzalar atıldı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve geldiği günden bu yana yoğun çaba...
Selçuk Belediyesi'nden 'çocuk hakları' için kapsamlı...
Efes Selçuk Belediyesi ile UCİM (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) arasında...
Yerel Haberleri
TümüManisa’da Cumhuriyet Coşkusu Göksel Konseriyle Sürecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla...
İzmir’in Dünya’sı gençlik olimpiyatlarında Türkiye için...
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli okçusu Dünya Yenihayat, Senegal’de...
Karabağlar’da Cumhuriyet’in 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı!
Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yılını dört güne yayılan etkinliklerle kutladı....
Karşıyaka’da kentsel dönüşüm sektör temsilcileriyle ele...
Karşıyaka Belediyesi, sektör temsilcilerinden gelen talepler doğrultusunda kentsel dönüşüm...
Konak’ta hava kalitesi için sıkı denetim
Konak Belediyesi, hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla ilçe genelinde denetimlerini...
Körfez’de yağmur sonrası yüzey temizliği
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağışların ardından dereler ve yağmur sularıyla birlikte İzmir...
Meslek Fabrikası ile atıklar değerleniyor, tarih...
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası, Efes Selçuk Belediyesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi...
İzmir’de nefes kesen deprem tatbikatı
İzmir Depremi’nin 6’ncı yılında, İzmir, Manisa ve Aydın’da 43 ilçeyi kapsayan bölgesel deprem...
Bornova’da geleceğe nefes, afete direnç
Bornova Belediyesi, doğaya uyumlu, dirençli ve "İklim Nötr" bir kent yaratma hedefi...
Foça’da Cumhuriyetin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı
Foça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü; resmî törenler, tebrikat programı,...
İzmir’in Deprem Master Planı hazırlanıyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın öncülüğünde, kenti depreme karşı daha...
Pehlivan: Cumhuriyeti 365 gün yüreğimizde taşıyoruz
Menemen'de iki günlük Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali, Cumhuriyet Meydanı'nda...