BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Konak’ın spor okullarında kış sezonu başlıyor

Konak’ın spor okullarında kış sezonu başlıyor

Konak Belediyesi’nin spor okullarında kış sezonu 1 Ekim’de başlıyor. 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadının spor yapabilmesine imkan tanıyan kurslara kayıtlar devam ediyor. 9 ayrı merkezde, 7 farklı branşta düzenlenen kurslara sadece Konaklılar değil tüm İzmirliler katılabiliyor.

0Yorumlar
Konak’ın spor okullarında kış sezonu başlıyor

Konak Belediyesi’nin her yaştan vatandaşı spor aktiviteleriyle buluşturduğu Spor Okulları’nda kış dönemi 1 Ekim’de başlıyor. Yıl boyunca hizmet veren okullardaki kurslar, yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de hız kesmeden sürüyor. Spora erişimde fırsat eşitliğini ilke edinen Konak Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yer alan 9 ayrı merkezinde, çocukları ve kadınları futboldan basketbola, voleyboldan jimnastiğe, cimnastikten pilatese 7 farklı branşta düzenlenen spor kurslarıyla buluşturuyor. Haftanın altı günü uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara kayıt süreci devam ediyor.

 

9 ayrı merkezde 7 farklı branş

Konaklıların yanı sıra tüm İzmirlilere kapılarını açan Konak Belediyesi Spor Okulları’na 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadın kayıt yaptırabiliyor. Gültepe Atatürk Spor Tesisi’nde çocuklar için; futbol, voleybol, basketbol, temel hareket eğitimi verilirken, kadınlar için de pilates ve cardio eğitimi yer alıyor. Zafertepe Gencay Spor Tesisi’nde ve Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisi’nde ise çocuklar için futbol kursları düzenleniyor. Spor tesislerinin yanı sıra Güzelyalı Spor Merkezi ile Hilmi Değirmenci, Hatay, İsmetpaşa, Gültepe ve Zeytinlik semt merkezlerinde de kadınlara yönelik pilates kursları veriliyor. Öte yandan Zeytinlik Semt Merkezi’nde 4-7 yaş arası çocuklar cimnastik kursuna katılabiliyor.

 

Mutlu: Sağlıklı nesiller yetiştirmenin temelleri

Konak Belediyesi’nin Spor Okulları’na yaz boyunca hem çocukların hem de kadınların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, kış aylarında da kursların kesintisiz devam edeceğini belirterek, “Spor kurslarımız ile geleceğe zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmenin temellerini atıyoruz. Kurslarımız sayesinde çocuklar ve kadınlar hem güne zinde başlıyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyor ve yeni dostluklar kuruyor. Sporun birleştirici gücü hepimizi sarıyor” diye konuştu.

 

Kayıtlar devam ediyor

Gruplar halinde haftanın altı günü düzenlenen kurslara kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için 0232 482 10 39 - 0232 484 53 00 numaralı telefonları mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...

14 saat önce

Torbalı’dan denize ulaşmak artık daha kolay

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 770 numaralı Torbalı Aktarma Merkezi – Selçuk...

18 saat önce

Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara...

Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan sahipsiz atık sorununa kalıcı çözüm üretmek...

19 saat önce

Menderes’te Yeni Temizlik Seferberliği

Menderes Belediyesi, yeni temizlik seferberliği başlatarak caddeleri köşe bucak temizliyor....

19 saat önce

Başkan Eşki’den Çamdibi’nde esnaf turu

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "ortak akıl ve yerinde yönetim" ilkesiyle sürdürdüğü saha...

19 saat önce

Kemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni

Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...

2 gün önce

Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...

Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...

2 gün önce

Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...

Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...

2 gün önce

Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu

Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...

2 gün önce

İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...

2 gün önce

Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...

2 gün önce

Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...

Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...

2 gün önce