Konaklılar açık havada sporu çok sevdi
Konak Belediyesi’nin haftada üç gün, kentin 8 ayrı noktasında düzenlediği Açık Havada Sabah Sporu, sporseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. Sabah saatlerini spor yaparak değerlendiren Konaklılar, güne keyifle başlıyor.
Konak Belediyesi’nin, sporseverlere, sabahları deneyimli eğitmenler eşliğinde açık havada spor yapma fırsatı veren etkinliği Açık Havada Sabah Sporu, her geçen gün katılımcı sayısını artırarak devam ediyor. Kültürpark (İsmet İnönü Sanat Merkezi yanı), Denizatı Parkı, Karantina Meydanı, Behçet Uz Parkı, Kılıç Reis Parkı, Hatay Pazar Yeri, Tülay Aktaş Parkı ve Zafertepe Tarık Gencay Spor Tesisinde haftada üç gün sabah 08.30’da bir araya gelen Konaklılar, güne sporla başlamanın tadını çıkarıyor. Belediyenin Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün profesyonel spor eğitmenleriyle çalışan Konaklılar, ücretsiz yararlandıkları hizmetin sağlıklarına olan faydalarını ise saymakla bitiremiyor.
“Sağlığımı yeniden kazanmanın bir yolu olarak görüyorum”
Tüm vatandaşlara açık ve ücretsiz olan Açık Havada Sabah Sporu’na Deniz Atı Parkı’nda katılan Sema Akdemir, sabah sporunun sağlığında yarattığı olumlu etkileri şu sözlerle aktardı: “Ben 73 yaşında biri olarak bu etkinliği, sağlığımı yeniden kazanmanın bir yolu olarak görüyorum. Sabah güne sporla başlıyor olmak fevkalade faydalı. Sabah sporunun diğer saatlerde yapılanlardan daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Güne, sporla başlayınca sağlıklı başlamış oluyoruz.”
“Herkesi bu etkinliğe davet ediyorum”
Etkinlik katılımcılarından Irina Mızrakçı da güne açık havada spor yaparak başladığında, ev işi, çocuk bakımı gibi günlük rutinindeki diğer işleri daha kolay yaptığını ifade ederek, “İkinci sezonum. Çok mutluyum. Sabah çok enerji veriyor, çok faydalı. Herkesi bu etkinliğe davet ediyorum” dedi.
“Spor sayesinde kendimi çok daha genç hissediyorum”
Kendi arkadaşlarıyla parkta spor yapan, daha sonra Konak Belediyesi’nin spor etkinliğini görünce düzenli olarak sabah sporuna katılmaya başlayan Münir Yılmaz ise mutluluğunu şu sözlerle özetledi: “Daha önce arkadaşlarla küçük bir grup kurmuştuk, kendi kendimize parkta spor yapıyorduk. Ama şimdi hocalarımız gelince onlarla spor yapmaya başladık, çok memnunuz. Belediyeye çok teşekkür ediyoruz. Yaşım 82 ama spor sayesinde kendimi çok daha genç hissediyorum.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karşıyaka’da ücretsiz sabah sporuna yoğun ilgi
Karşıyaka Belediyesi tarafından aktif ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlenen sabah...
Açık havada sabah sporu keyfi başlıyor
Karşıyaka Belediyesi, aktif ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlediği sabah sporu...
Görevden alınan vali sessizliğini bozdu: Sporu spor...
Giydiği tayt sebebiyle tepki gösterilen ve görevden alınan Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli...
Yerel Haberleri
TümüBaşkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
Girne Bulvarı yeni yüzüyle hizmette
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’nın en yoğun ulaşım akslarından Girne Bulvarı’ndaki...
Çiğli Belediyesi'nden Atasanayi ve Semt Pazarlarında...
Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini korumak, yaya güvenliğini artırmak ve...
Başkan Çiçek Sokakta, Vatandaşla İç İçe
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, müdürler ve sorumlu personeli yanına alarak sahaya...
İzmir'in kimliğini yansıtan Konak Durağı hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür Merkezi ile Konak Vapur...
Menderes’te 19 Mayıs Caddesi Yenileniyor
Menderes Belediyesi, Gazipaşa Mahallesi’nde yer alan 19 Mayıs Caddesi’ni yenileyerek yeniden...
Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de Mezuniyet Gururu
Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de eğitimlere başlayan 51 kadın, mezuniyet buluşmasına...
Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nden lezzet dolu...
Karşıyaka Belediyesi, Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde usta şefler eşliğindeki lezzet...
Konaklı kadınlar ücretsiz kurslarla meslek öğreniyor
Konak Belediyesi’nin Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Zeytinlik Semt Merkezi’nde...
Çiğli'de Yaz Akşamları Mahalle Sinema Günleri ile...
Çiğli Belediyesi tarafından yaz akşamlarını kültür ve sanatla buluşturmak amacıyla düzenlenen...
Bornova’da görsel kirliliğe zabıta freni
Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Çiçekliköy ve Yakaköy’de görsel kirlilik yaratan...
