MASKİ’den Gördes’e inceleme ziyareti
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, ilçe ziyaretleri kapsamında Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke ve MASKİ İlçe Şefliğini ziyaret ederek, ilçede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara kaliteli ve sorunsuz hizmet ulaştırmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, Gördes ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak İlçe Şefliğinde görevli personelleri ziyaret eden Avşar, çalışmalar hakkında bilgi alarak, Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke ile bir araya geldi.

Devam eden çalışmalar incelendi
Gördes ilçesine bağlı, Güneşli, Evciler ve Ulgar mahalleleri başta olmak üzere devam eden ve tamamlanan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar’a, daire başkanları, şube müdürleri ve yetkili personel de eşlik etti. Özellikle yağışlı havalarda kentin bazı sokaklarında meydana gelen taşkınların önüne geçebilmek amacıyla gerçekleştirilecek olan çalışmalara ilişkin yerinde incelemelerde bulunuldu. İnceleme sırasında vatandaşların taleplerini de değerlendiren heyet, Güneşli, Evciler ve Ulgar mahallelerinde yağmur suyu ve kanalizasyon imalatlarını yerinde inceleyip, istişareler yaparak fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca Gördes Atıksu Arıtma tesisi de ziyaret edilerek, işleyişi hakkında bilgiler alındı.

“Çalışmalar hız kesmeden devam edecek”
Gördes merkez ve kırsal mahallelerinde yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek adına tüm ekiplerimiz ile birlikte seferber olma gayreti içerisindeyiz. Gördes ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımız ile istişare etme fırsatı bulduk. Altyapı ve yağmur suyu hattı çalışmaları kapsamında tüm gerekli istişareleri ve incelemeleri yerinde yaparak, çözüme kavuşturmak adına tespitlerimizi gerçekleştirdik. Gördes ilçemizin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Gördes’in 22 yıllık içme suyu sorunu tarihe karışıyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in uzun yıllardır devam eden içme suyu sorununu çözmek için hayata...
Gördes Barajı çevresinde kırsal ekonomi güçlenecek
İzmir ve Manisa güçlerini Gördes Barajı için birleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr....
Başkan Eşki’den Çamdibi’nde esnaf turu
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "ortak akıl ve yerinde yönetim" ilkesiyle sürdürdüğü saha...
Yerel Haberleri
TümüZübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...
Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...
Torbalı’dan denize ulaşmak artık daha kolay
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 770 numaralı Torbalı Aktarma Merkezi – Selçuk...
Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara...
Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan sahipsiz atık sorununa kalıcı çözüm üretmek...
Menderes’te Yeni Temizlik Seferberliği
Menderes Belediyesi, yeni temizlik seferberliği başlatarak caddeleri köşe bucak temizliyor....
Başkan Eşki’den Çamdibi’nde esnaf turu
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "ortak akıl ve yerinde yönetim" ilkesiyle sürdürdüğü saha...
Kemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
