Menemen Belediyesi'nden deprem dayanışması
Asrın felaketinin ardından bölgeye yardım seferberliği başlatan ve depremin yıktığı şehirlere giden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, önceki gün Osmaniye’nin Bahçe ilçesine gitti. Pehlivan, “Menemen Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da yanınızdayız. El ele, omuz omuza güçlükleri hep birlikte aşacağız inşallah. Rabbim ülkemizi afetlerden korusun” dedi.
Asrın felaketinin ardından bölgeye yardım seferberliği başlatan ve depremin yıktığı şehirlere giden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, önceki gün Osmaniye’nin Bahçe ilçesine gitti. Pehlivan, “Menemen Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da yanınızdayız. El ele, omuz omuza güçlükleri hep birlikte aşacağız inşallah. Rabbim ülkemizi afetlerden korusun” dedi.
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile birlikte gittiği Osmaniye’nin Bahçe ilçesi’nde, Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve Belediye Başkanı İbrahim Baz ile birlikte zarar gören mahalleleri ve barınma alanlarını ziyaret etti. Pehlivan ve Koştu, burada Menemen Belediyesi’nin kış koşullarına uygun hazırlattığı 150 çadırı ilçeye getiren tırı da karşıladı. Ceketini çıkarıp, kolları sıvayan Pehlivan, çadırların indirilmesine bizzat yardım etti.

Depremin yıkıp geçtiği mahalleler ve barınma alanlarını ziyaret eden Pehlivan, “Depremin ardından oluşan depremzede vatandaşlarımızın barınma ve temel ihtiyaçları konusunda hepimiz bir olduk. Olağanüstü bir dayanışma örneği sergiledik. Bugün de depremin büyük zarar verdiği Osmaniye ilimizdeyiz. Kış koşullara uygun hazırlattığımız 700 çadırın 150’si Bahçe ilçemize ulaştı. Bu zamana kadar göstermiş olduğumuz dayanışmayı ve yardımlaşmayı devam ettirmemiz gerekiyor. Asrın en yıkıcı felaketini ancak dayanışma içerisinde aşabiliriz. Menemen Belediyesi olarak afetzede vatandaşlarımızın dün olduğu gibi bugün de, yarın da yanlarındayız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
CHP Osmaniye teşkilatında yeni görevlendirme!
CHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı'nda görev değişikliği yaşandı. Merkez Yönetim Kurulu (MYK)...
Menemen Belediyesi’nden tarıma asırlık hizmet!
Menemen Belediyesi, yüz yıldır taşıma suyla sulanan Ayvacık köyünde toprakla suyu buluşturdu....
Pehlivan “Sonsuza dek unutmayacağız”
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, tam on yıl önce Cumhuriyet tarihinin emsali görülmemiş...
Yerel Haberleri
TümüKemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı
Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
