BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Narlıdere'de yatırım rüzgarı... "Narlıdere'miz gelişmeye ...

Narlıdere'de yatırım rüzgarı... "Narlıdere'miz gelişmeye devam edecek"

Narlıdere; Tarihi Yukarıköy Projesi, Nar Çiçekleri Anaokulları Ilıca Şubesi, Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi, Belediye Hizmet Binası Yenileme Projesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dev yatırımı Narlıdere Metrosu için artık gün sayıyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2019 yılından bu yana birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Narlıdere'miz yeni projelerle güçlenmeye, gelişmeye ve yurttaşlarımıza hizmet üretmeye devam edecek.” diye konuştu.

0Yorumlar
Narlıdere'de yatırım rüzgarı... "Narlıdere'miz gelişmeye devam edecek"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in 2019 yılında göreve gelmesiyle birçok projenin hayata geçtiği Narlıdere'de yatırımlar hız kesmiyor. Kentin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda anaokullarından yeni sosyal tesislere, kadınlara istihdam olanağı yaratan projelerden kenti güçlendiren birçok çalışmaya imza atan Narlıdere Belediyesi, yeni yatırımlar için de gün sayıyor. Tarihi Yukarıköy Projesi'nde sona gelen, Nar Çiçekleri Anaokulları Ilıca Şubesi, Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi ve Belediye Hizmet Binası Yenileme Projesi'nde de önemli yol kat eden Narlıdere Belediyesi, yeni yatırımlarını kısa bir süre içinde kente kazandırmaya hazırlanıyor.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, göreve geldikleri 2019 yılından bu yana kamusal sorumlulukları ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Gerek pandemi gerekse ülkenin geçtiği ekonomik dar boğaza rağmen mesai arkadaşlarımızla birlikte çok önemli işlere imza attığımızı düşünüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlar ve ailelerimiz için hep en iyisi yapmayı hayal ettik. Ülkemizin, şehirlerimizin ve insanlarımızın geleceği için çaba sarf ettik; geride kalan 4 yılda birçok projeyi hayata geçirdik. Yerel ekonominin gelişmesini sağlayacak adımlar attık, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için çabaladık. Hizmetlerin sayısını ve kalitesini artırmaya özen gösterdik, Narlıdere'mize dinamizm kazandırdık. Sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliği sağlama yolunda önemli yol kat ettik. Yukarıköy'ün restorasyonunu tamamladık; Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi, Nar Çiçekleri Anaokulları Ilıca Şubesi, Hizmet Binası Yenilenmesi gibi projelerimizde çok önemli aşama kaydettik. Narlıdere'miz yeni projelerle güçlenmeye, gelişmeye ve yurttaşlarımıza hizmet üretmeye devam edecek. Narlıdere'mize çok yakışacak hizmetleri hayata geçirmek için çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Narlıdere'de yatırım rüzgarı... "Narlıdere'miz gelişmeye devam edecek"

 

YUKARIKÖY 8 TEMMUZ'DA AÇILIYOR

Narlıdere'nin tarihi ve kültürel kimliğini yansıtan, geleneksel yerleşim dokusunu günümüze kadar koruyan Yukarıköy'ün restorasyonu İzmir Valiliği ve Narlıdere Belediyesi'nin işbirliği ile tamamlandı. 2020 yılının Eylül ayında başlayan çalışmalar 3 yıl içinde tamamlanırken, toplamda 122 bina yeniden restore edildi. İzmir'in marka turizm destinasyonlarından biri olacak ve yerel halka ekonomik değer yaratacak Yukarıköy'ün açılışı, kent protokolünün katılımıyla 8 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

 

PİR SULTAN ABDAL YAŞAM VADİSİ YÜKSELİYOR

Narlıdere, Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi ile yepyeni bir kent parkına kavuşuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin büyük destekleriyle Narlıdere Belediyesi tarafından projelendirilen Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi, önümüzdeki Ocak ayında tamamlanacak. 12 bin metrekarelik alanda yapılacak Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Projesi’nde; çok amaçlı salonlar, 7 bin metrekare yeşil alan, bisiklet ve yürüyüş yolları, kafeterya, çocuk oyunları ve dinlenme noktaları yer alacak.

 

Narlıdere'de yatırım rüzgarı... "Narlıdere'miz gelişmeye devam edecek"

 

NARLIDERE, METROYA KAVUŞUYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tamamını kendi öz kaynaklarıyla yaptığı ve yolculu ilk sürüşü 12 Mayıs'ta gerçekleştirilen Narlıdere Metrosu artık gün sayıyor. 7,2 kilometre uzunluğunda ve 7 istasyondan oluşan metro hattının önümüzdeki aylarda açılması bekleniyor. 285 milyon euroluk dev proje açıldığında İzmirliler güvenli, konforlu, çevreci ve ekonomik raylı ulaşım olanağına kavuşacak.

 

NAR ÇİÇEKLERİ ANAOKULLARINA YENİ ŞUBE

Narlıdere Belediyesi'nin çocukları okul öncesi eğitimle buluşturmak ve çalışan anne babaların yanında olmak amacıyla hayata geçirdiği Nar Çiçekleri Anaokulları'nın Ilıca Şubesi'nin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Yanında yapılacak kafeterya alanı ile birlikte yeni eğitim öğretim dönemine yetişecek anaokulunda 75 öğrenci eğitim görecek. Yaşar Kemal, Narlı ve Çatalkaya şubelerinin ardından hayata geçecek Ilıca Şubesi ile birlikte Nar Çiçekleri Anaokullarına okuyan çocuk sayısı 400'e ulaşacak.

 

Narlıdere'de yatırım rüzgarı... "Narlıdere'miz gelişmeye devam edecek"

 

HİZMET BİNASI YENİLENİYOR

Narlıdere Belediyesi, çok yakında ihalesine çıkacağı proje ile birlikte hizmet binasını yenileyecek. Vatandaşların en çok ziyaret ettiği birimler yıl sonuna kadar, belediye hizmet binasının yan tarafındaki Atatürk Kültür Merkezini de kapsayan zemin kattaki alana taşınacak. Ayrı katlarda bulunan birimlerin tek bir alana toplanmasıyla vatandaşlar diledikleri hizmet birimlerine daha kolay ulaşabilecek.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı

Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...

7 saat önce

Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...

11 saat önce

İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...

11 saat önce

3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...

11 saat önce

Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...

11 saat önce

1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...

12 saat önce

Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...

Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...

12 saat önce

Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...

12 saat önce

Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi

Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...

12 saat önce

Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor

Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...

13 saat önce

Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...

1 gün önce

Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...

1 gün önce