Narlıdere’de yıl sonu değerlendirme toplantısı
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Engin, “Katılımcılık, şeffaflık ve vatandaş odaklılık anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bize verdiği yetkiyle Narlıdere’mizde taş üstüne taş koymaya devam ediyor; söz verdiğimiz her şeyi bir bir hayata geçiriyoruz” diye konuştu.
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 2022 yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi; belediyenin 2023 yılı hedefleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye olarak katılımcı demokrasiyi ve halkın memnuniyetini her zaman ön plana koyduklarını söyleyen Başkan Engin, “Mesai arkadaşlarımızla, hizmet kalitesini ve vatandaş memnuniyetini artırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Narlıdere’miz için yaptığımız her çalışmanın vatandaşlarımıza, geleceğe yatırım olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Yıl sonu toplantımızda, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte 2022 yılında yaptığımız çalışmaların çıktılarını değerlendirdik, 2023 yılı hedeflerimizi ve projelerimizi konuştuk” dedi.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYUYORUZ
Başkan Engin Narlıdere Belediyesi olarak katılımcılık, şeffaflık ve vatandaş odaklılık anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın bize verdiği yetkiyle Narlıdere’mizde taş üstüne taş koymaya devam ediyor; söz verdiğimiz her şeyi bir bir hayata geçiriyoruz. 2023 yılında da kadınlar ve çocuklar önceliğimiz olacak. Nar Çiçekleri Anaokullarımız’ın yeni şubesini yakında açıyor, ‘5 yılda 5 anaokulu’ vaadimizi yerine getiriyoruz. Yeni yılda çocuklarımıza beslenme desteği vermeye hazırlanıyoruz. 2023’te de Meslek Fabrikası ve Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifimizle kadınların istihdama katılmasını desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

YERELDEN KALKINMA ÖNCELİĞİMİZ
2023’te Narlıdere Metrosu’nun hizmete girmesiyle ilçenin modern bir ulaşım sistemine kavuşacağını söyleyen Engin, “Metronun sağladığı kolay ulaşım imkânı ile günübirlik ziyaretçilerin uğrak noktası olacağız” dedi. İklim değişikliğine yönelik gelişmelerin, sürdürülebilirliğin ve yeşil ekonomilerin dünyanın en önemli konusu haline geldiğini ifade eden Başkan Engin, “Narlıdere’mizde eko-turizm anlayışını hayata geçiriyoruz. Hem çevreyi koruyan hem de yerel halkın hayatını iyileştiren çalışmalara imza atıyoruz. Yukarıköy Restorasyonu, yerel üreticilerimizi desteklediğimiz Slow Food Narlıdere hareketi, Pir Sultan Abdal Parkı Projemiz, yeni ve yenilenen parklarımız, bisiklet yollarımız, Limanreis’te hayata geçirmeyi planladığımız mavi bayraklı halk plajımız ve daha birçok hizmetimizle ilçemizi yerelden kalkındıracak adımlara yenilerini ekliyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken en büyük gücü halkımızdan ve mesai arkadaşlarımızdan alıyoruz. Narlıdere’miz için çalışan, vatandaşlarımızı memnun etmek için yoğun çaba harcayan yol arkadaşlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Gümrükçü Ve Uzun’dan Narlıdere’de Saha Çalışması
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, kent genelinde aralıksız sürdürdüğü saha...
EİB '2026 yılı ilk yarı değerlendirme' toplantısı...
Ege İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen “2026 Yılı İlk Yarı Değerlendirme...
Merkez Bankası'ndan yıl sonu kur tahmini anketi
Merkez Bankası anketinde, piyasa katılımcılarının yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 23,23...
Yerel Haberleri
Tümü5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı
Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...
Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...
İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...
3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...
Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...
1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...
Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...
Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...
Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...
Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi
Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...
Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor
Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...
Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...
Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...