BIST 100 13.251,85 %0,40 Altın 6.721,90 ₺/gr %0,13 Bitcoin $84.102 %2,72 Dolar 48,86 ₺ %0,06 Euro 55,74 ₺ %0,15 Sterlin 64,81 ₺ %0,22 Gümüş 100,59 ₺/gr %0,63 Ethereum $2.685,88 %2,57 İsviçre Frangı 59,25 ₺ %0,11 Kanada Doları 34,64 ₺ %0,04 Avustralya Doları 34,36 ₺ %0,07 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,01 ₺ %0,06 BAE Dirhemi 13,31 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,49 Çin Yuanı 7,27 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Onur Mahallesi'ne doğalgaz müjdesi

Onur Mahallesi'ne doğalgaz müjdesi

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Onur Mahallesi’ndeki doğalgaz sorunu hakkında bilgi almak çalışmaları hızlandırmak için İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ile bir araya geldi, çözüm önerileri masaya yatırıldı. 7371 sokak için çalışmalara hemen başlanacağı, kalan sokakların da 2023 yatırım planına alınacağı ifade edildi.Başkan Sandal, “Mahallelerimizdeki doğalgaz sorununu çözmek için uyum içinde çalışmamız şart. Yatırımlar için Belediye olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

0Yorumlar
Onur Mahallesi'ne doğalgaz müjdesi

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle gezileri sırasında yoğun olarak dile getiren doğalgaz sorununun çözümü için kolları sıvadı. İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ile bir araya gelen Başkan Sandal’a, Onur Mahallesi Muhtarı Hasan Aydemir, Meclis Üyesi Binali Bingöl ve mahalle sakinleri eşlik etti. Toplantıda, Onur Mahallesi’nin doğalgaz sorunu masaya yatırıldı. Bazı sokaklarda doğalgaz hattı bulunurken, bazı sokakların bu yatırımdan geri kaldığı dile getirildi. Yapılan görüşmeler sonucunda, en çok talep gelen sokaklardan biri olan 7371 sokak için çalışmalara hemen başlanacağı, kalan sokakların da 2023 yatırım planına alınacağı ifade edildi.

 

SORUNUN DEĞİL, ÇÖZÜMÜN MERKEZİYİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Doğalgaz yatırımlarının ana sorumlusu İzmirgaz firmasıdır. Bazı mahallelerde, yatırımlarda belediye kaynaklı sorunların yaşandığının ifade edildiğini duyuyoruz ve bu durum yanlış anlaşılmalara yol açıyor. Biz, sorunun değil çözümün bir parçasıyız. İzmirgaz tarafından yapılacak tüm yatırımlarda, belediye olarak üzerimize düşeni zaman kaybetmeden yapacağımızın bilinmesini isteriz. Bilgi kirliliklerini ortadan kaldırıp, halkın sorununu çözmek için gayret sarf ediyoruz. Tek amacımız vatandaşımızın daha sağlıklı, huzurlu ve kaliteli ortamlarda yaşamalarını sağlamak, taleplerini karşılamak. Bu konuda her iki kuruma da düşen görevler varsa yerine getirerek, bir an önce vatandaşımızı doğalgaza kavuşturalım istiyoruz. İlgisinden ve desteklerinden dolayı genel müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Kurum olarak Bayraklı Belediyesi veya herhangi bir belediye ile uyum sorunu yaşamıyoruz. Yatırımlarımızla ilgili bazen sorunlar yaşıyoruz ancak bunlar aşılamayacak şeyler değil. Önemli olan işbirliği içinde çalışmak. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için arkadaşlarımızı bilgilendirdik. Onur Mahallesi 7371 sokak ile ilgili teknik arkadaşların çalışması sonrası bu kışa yetiştirmek için çalışmalara başlarız. Kalan diğer sokakları da 2023 planına dahil ederiz. Biz yatırım yapmaya hazırız” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Buca’da marketlere “sıfır atık” denetimi

Buca Belediyesi, ilçedeki atık yönetimini en üst seviyeye çıkarmak ve çevre bilincini artırmak...

54 dakika önce

Bornova’da çifte merdiven hamlesi

Bornova genelinde kentsel konforu ve yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını aralıksız...

1 saat önce

Başkan Tugay’dan şehit ve gaziler için vefa mesajı

Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen geceye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil...

1 saat önce

Balçova’da Mahalle Yaşam Alanları Kurslarla Renkleniyor

Balçova Belediyesi Mahalle Yaşam Alanlarında yeni dönem kursları başladı. El sanatlarından...

1 saat önce

Başkan Tugay: Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bremen-İzmir Kardeş Şehir Derneği Başkanı...

1 saat önce

Karbon ayak izini ulaşım tercihi belirliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 2025-2050 Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem...

1 saat önce

Büyükşehir’den yeni eğitim döneminde beslenme desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2026-2027 eğitim yılında da çocuk ve gençlerin sağlıklı...

1 saat önce

Burhan Özfatura son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde iki dönem başkanlık yapan Burhan Özfatura, 83 yaşında yaşamını...

19 saat önce

Başkan Tugay’dan İtalya’da Marble İzmir temasları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Marmomac Fuarı kapsamında Verona’da yerel...

22 saat önce

Dikili Belediyesi’nden ilk ders heyecanına anlamlı...

2026-2027 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Dikili Belediyesi, ilçe genelinde okula...

23 saat önce

Bayraklı’da Binlerce Haneye Sosyal Destek

Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan kadınlara, çocuklardan yaşlı ve özel...

23 saat önce

Narlıdere Belediyesi, İstihdam Ofisi İle Vatandaşları...

Narlıdere Belediyesi İstihdam Ofisi,  mutfaktaki yeteneğini gelire dönüştürmek isteyen...

1 gün önce