BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.396,04 ₺/gr %0,18 Bitcoin $80.075 %0,92 Dolar 49,77 ₺ %0,14 Euro 55,89 ₺ %0,25 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,39 ₺/gr %0,27 Ethereum $2.327,81 %1,24 İsviçre Frangı 60,41 ₺ %0,24 Kanada Doları 35,52 ₺ %0,10 Avustralya Doları 35,00 ₺ %0,05 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,12 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,14 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,15
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Ozan Ali İlgazi CHP Konak İlçe Başkanlığı adaylığını açık...

Ozan Ali İlgazi CHP Konak İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

Konak Belediyesi Meclis Üyesi Ozan Ali İlgazi, CHP Konak İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı. İlgazi, “CHP büyük bir ailedir. Ailemizi genişletmek için sizlerle birlikte yola çıkıyorum” dedi.

0Yorumlar
Ozan Ali İlgazi CHP Konak İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

ANIL ARABACI/ EGE'YE BAKIŞ - Konak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi Ozan Ali İlgazi, 6 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan CHP Konak İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına aday olacağını açıkladı. Yaklaşık iki yıldır CHP Konak İlçe Başkanlığı görevini yürüten Akın Küçükoğullarından’ın aday olmayacağı kongrede başkanlık için yola çıkan İlgazi’nin ilçe binası önünde yaptığı adaylık açıklamasına partililer yoğun katılım gösterdi.

CHP’li Ozan Ali İlgazi, “1999 yılında evimizin mutfağı olan gençlik örgütünde çıkmış olduğum uzun yolun sonunda, gelenekten geleceğe olan inancımız ile kaşınızdayım. O günkü hayalimi gerçekleştirmek için sizlerle birlikte yola çıkmak istiyorum. CHP büyük bir ailedir. Bu ailenin yetiştirdiği, içinden çıkan bir evladı olarak, evimizi büyütmek, ailemizi genişletmek için sizlerle birlikte yola çıkıyorum. Çünkü ben 1999’da ilçemizin kapısından içeri girdiğimde, ‘Emek en yüce değerdir’ tabelası vardı. Bu şiara inanarak yaşadım ve bu şiara inanarak yürüdüm, yaşadım. Bundan sonra da yapacağımız mücadele anlayışında, dün olduğu gibi yarın da emek olacaktır. Çünkü emek en yüce değerdir! Ve biz emekten yana olanlar, yani emekçi CHP’liler olarak hep birlikte emeğin mücadelesini büyütmeye geliyoruz” dedi.

"CHP MASA BAŞINDA DEĞİL, SAVAŞ MEYDANLARINDA KURULMUŞ BİR PARTİDİR"

İlgazi,  yerel seçimde kazanacaklarının vurgusunu yaparak, “Parti içi demokratik yarışımızın sona erdiği andan itibaren, esas kavga, asıl mücadelemiz başlayacak. Değerli arkadaşlarım, burası CHP… Burası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti… CHP masa başında değil, savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. O yüzdendir ki, bizlerin umutsuzluğa, yılgınlığa kapılacak bir anımız dahi yok! Evet bizim yolumuz zordur, meşakkatlidir, taşlı, dikenlidir. Ama unutmayın ki diktatörler bir kez düşerse asla ayağa kalkamazlar, yok olurlar. Ama biz devrimciler bin kez düşsek de kavgaya devam ederiz, etmeliyiz, edeceğiz. İnanın, buna arkadaşlar, inanın bunu biz başaracağız!” ifadelerini kullandı.

İlgazi, açıklamasını şu sözlerle bitirdi. “Bizler önce birbirimizi sevmeyi, omuz vermeyi öğreneceğiz. Sevgi dilini ülkemize yeniden getireceğiz. Yönetim Kurulumuz, güçlü kadınlarımız, geleceğin mimarı olacak olan gençlerimiz, muhtarlarımız ve partimizin asıl sahibi olan üyelerimiz ile kongremiz sonlandığında önce yerel seçimde, sonra da yapılacak ilk genel seçimde partimizi iktidara taşıyacağız. İktidar yapacağız. Hiç kimseyi, ‘ocu’, ‘bucu’ diye ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hep birlikte başaracağız.  Zulme ve baskıya asla boyun eğmeyeceğiz. Cumhuriyet değerlerimizden, ilkelerimizden ve sol, sosyal demokrat ideolojimizden asla taviz vermeyeceğiz! Daha güçlü, daha kararlı ve hep birlikte geleceğiz, geliyoruz! Şimdi bu zor, meşakkatli, taşlı, dikenli ama sonu zafer olan yolu hep birlikte, yeniden inşa etmeye var mısınız? El ele, kol kola, omuz omuza mücadeleye var mısınız? Sizler benim ailemsiniz. Sizler benim yoldaşlarımsınız. Sizler benim arkadaşlarımsınız. Sizler benim kardeşlerimsiniz. Sizler benim büyüklerimsiniz.  Kendimi size emanet ediyorum. İyi ki varsınız, var olun, yaşasın örgütlü mücadelemiz! Yaşasın CHP.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı

Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...

12 saat önce

Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...

17 saat önce

İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...

17 saat önce

3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...

17 saat önce

Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...

17 saat önce

1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...

17 saat önce

Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...

Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...

17 saat önce

Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...

18 saat önce

Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi

Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...

18 saat önce

Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor

Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...

19 saat önce

Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...

1 gün önce

Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...

1 gün önce