BIST 100 11.333,27 %1,26 Altın 6.596,02 ₺/gr %0,92 Bitcoin - %5,04 Dolar 50,05 ₺ %0,06 Euro 56,29 ₺ %0,11 Sterlin 67,48 ₺ %0,05 Gümüş 83,73 ₺/gr %0,38 Ethereum $2.259,87 %6,07 İsviçre Frangı 61,28 ₺ %0,05 Kanada Doları 35,72 ₺ %0,30 Avustralya Doları 34,71 ₺ %1,02 Suudi Riyali 13,34 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,63 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,41 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,21
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Salihli’de 16 Milyonluk Yatırımla Su Kesintileri Son Bulacak

Salihli’de 16 Milyonluk Yatırımla Su Kesintileri Son Bulacak

Salihli’de yıllardır su kesintileri ve boru patlaklarıyla gündeme gelen mahallelerde altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek amacıyla harekete geçen Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehitler ve Namık Kemal mahallelerinde içme suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı.

0Yorumlar
Salihli’de 16 Milyonluk Yatırımla Su Kesintileri Son Bulacak
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde ekonomik ömrünü tamamlamış altyapı ağlarını yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Salihli ilçesi Şehitler ve Namık Kemal mahallelerinde yaşanan kronik sorunları gidermek için düğmeye bastı. 16 milyon TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje kapsamında, 850 abonenin ekonomik ömrünü tamamlayan branşman hatları yenilenerek vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu imkanı sağlanacak.
 
Başkan Dutlulu, “Salihli’mizin Altyapısını Modernize Ediyoruz”
Salihlili vatandaşların kesintisiz ve güvenilir içme suyuna ulaşımını sağlamak için ekiplerin sahada görev başında olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Salihli’de kesintisiz ve sağlıklı içme suyu hedefimizle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şehitler ve Namık Kemal mahallelerimizde başlattığımız 16 milyon TL’lik yatırımla bölgedeki içme suyu hatlarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. Özellikle eski hatlardan kaynaklanan ve hemşehrilerimizi mağdur eden arızaların önüne geçerek, Salihli’mizin altyapısını modernize ediyoruz. Vatandaşlarımızın en temel hakkı olan sağlıklı ve kesintisiz suya ulaşması bizim birincil önceliğimizdir. Manisa’mızın her noktasına kaliteli hizmet götürmek için emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
Başkan Nurlu’dan Başkan Dutlulu’ya Hizmet Teşekkürü
Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Necip Kurtarıcı, Salihli Koordinatörü Hüseyin Sungur ve MASKİ İlçe Şefi Lütfi Ersöz ile birlikte çalışmaları sahada inceledi. Ekiplerden teknik bilgi alan Başkan Nurlu, altyapının uzun yıllar boyunca yenilenmemesi nedeniyle ciddi sorunlar yaşandığını ifade etti. Başkan Nurlu, “Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Daha güçlü bir altyapı ve daha yaşanabilir bir Salihli için çalışmalarımız devam edecek. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm MASKİ ekiplerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“Vatandaşlarımıza Sağlıklı Su Sağlıyoruz”
Çalışmalarla ilgili teknik detayları paylaşan İçme Suyu Dairesi Başkanı Necip Kurtarıcı ise, “Şehitler ve Namık Kemal mahallelerimizde mevcut borular ömrünü tamamladığı için sık sık patlaklar oluşuyor, bu da su kesintilerine yol açıyordu. Amacımız, bu hatları tamamen yenileyerek vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz su imkanı sunmaktır. Bu bölgedeki çalışmaların ardından Salihli’nin merkezindeki diğer sorunlu noktalara müdahale edeceğiz. Manisa genelinde altyapı seferberliğimiz devam edecek” dedi.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Karşıyaka’da İzmir siyasetini buluşturan anma

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz yıl hayata veda eden 20. ve 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili...

8 saat önce

Büyükşehir’den Manisa’nın 17 İlçesinde Dayanışma Ağı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla 17 ilçede vatandaşların...

8 saat önce

Başkan Yıldız’dan Çiğli’ye Tarihi Müjdeler: Tapu İlçeye...

Çiğli Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Onur...

8 saat önce

Büyükşehir’den Üreticinin Taral Dolum İhtiyacı İçin 173...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde üreticilerin ihtiyaçlarına yönelik...

10 saat önce

Ali Rıza Bodur unutulmadı

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz yıl hayata veda eden 20. ve 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili...

11 saat önce

Küçük Çiğli İZSEM’e Sağlıklı İş Yeri ünvanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ayhan Kul’u...

13 saat önce

Buca’nın tarihi hamamında sanata yer var

Buca Belediyesi’nin tarihi Pembe Köşk’ün hamam bölümünü dönüştürerek kültür ve sanat yaşamına...

14 saat önce

Başkan Eşki’den Serhat Sökmen’e anlamlı ziyaret

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir Barosu Başkanlığına seçilen eski mesai arkadaşı ve...

14 saat önce

İzmir’de 250 mahallede sosyal destek taraması

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metropol dışındaki 19 ilçenin 250 mahallesinde yürüttüğü saha...

15 saat önce

Büyükşehir’in yeni hizmet binası için gece mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden inşa edeceği ana hizmet binasının zemin ve temel etüt...

15 saat önce

Başkan Tugay: “Herkes için erişilebilir bir şehir için...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 171. Gönül Sofrası-Türkiye Sakatlar Derneği...

15 saat önce

Harf Devrimi’nin 98. yılı Konak’ta kutlandı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kültürel dönüşümlerinden biri olan Harf Devrimi’nin 98. yılı...

1 gün önce