BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Yunusemre Belediyesi'nde yolsuzluk iddiaları!

Yunusemre Belediyesi'nde yolsuzluk iddiaları!

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, partisinden zehir zemberek açıklamalarla istifa eden Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hamza Durmuş’un iddialarına ilişkin açıklama yaptı. İYİ Partili Akan, “Meclis üyesi Hamza Durmuş’un yolsuzluk iddialarına ilişkin Yunusemre Belediyesi 4 gündür sessiz. Açıklama yapacak yüzünüz mü yok?” dedi.

0Yorumlar
Yunusemre Belediyesi'nde yolsuzluk iddiaları!

Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hamza Durmuş’un AK Parti’den zehir zemberek açıklamalarla istifa etmesi ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile ekibini yolsuzluk iddialarıyla suçlaması Manisa gündemine bomba gibi düştü.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, iddialar karşısında 4 gündür sessiz kalan Yunusemre Belediyesi’ni hedef aldı. İYİ Partili Akan, “AK Parti’den istifa eden Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hamza Durmuş, Yunusemre Belediyespor’da büyük yolsuzluklar döndüğünü, belediye arazilerinin yandaşlara peşkeş çekildiğini, adrese teslim ihaleler yapıldığını, bunların hepsini AK Parti Manisa Milletvekillerinin bildiğini ama sustuğunu ve teşkilat ile Yunusemre Belediyesi arasında rant kavgası olduğunu söylüyor. Bu vahim iddialar karşısında Yunusemre Belediyesi 4 gündür tek bir kelime açıklama yapmıyor. Ne oldu? Haberleri görmüyor musunuz? Siz Manisa’da yaşamıyor musunuz? Yoksa, Meclis Üyesi Hamza Durmuş’un iddialarına karşı söyleyecek tek bir açıklamanız mı yok? İddialara yanıt verecek, açıklama yapacak yüzünüz mü yok?” dedi. 

“İDDİALARA GÖRE YUNUSEMRE’Yİ PARSEL PARSEL SATMIŞLAR” 

İYİ Partili Tufan Akan, “Ortada çok ciddi yolsuzluk iddiaları varken AK Parti’nin ve Yunusemre Belediyesi’nin kulağının üzerine yatması, açıklama yapmayarak bu olayı unutturmaya çalışması hiçbir işe yaramayacak çünkü bizler, vatandaşımızın bir kuruşunun dahi hesabını sizlerden soracağız. İddia edildiği gibi Yunusemre Belediyespor’da yolsuzluk yaptınız mı? Adrese teslim, yandaş kalkındırma ihaleleri yaptınız mı? Hamza Durmuş’un iddialarına göre deyim yerindeyse Yunusemre’yi parsel parsel satmışsınız. Belediyenin arazilerini kimlere kullandırdınız? Bunların hepsinin, bu iddiaların tamamının hesabını Yunusemre Belediyesi yöneticileri verecek, gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

“MECLİS ÜYESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMALI” 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hamza Durmuş açıklamasının sonunda, vicdanının bu yolsuzluklara göz yummaya müsade etmediğini söylüyor. İddiaların sahibi meclis üyesi arkadaşımızın bu noktada yapacağı en doğru iş, varsa eğer elindeki belge ve bilgileri savcılığa teslim etmek ve ilgililer hakkında suç duyurunda bulunmaktır. Yunusemre’de dönen dolapları tüm kamuoyunun bilmeye hakkı vardır”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu

Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...

1 saat önce

İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...

2 saat önce

Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...

2 saat önce

Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...

Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...

3 saat önce

Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı

Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...

3 saat önce

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

20 saat önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

23 saat önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

1 gün önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

1 gün önce

Girne Bulvarı yeni yüzüyle hizmette

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’nın en yoğun ulaşım akslarından Girne Bulvarı’ndaki...

1 gün önce

Çiğli Belediyesi'nden Atasanayi ve Semt Pazarlarında...

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini korumak, yaya güvenliğini artırmak ve...

1 gün önce

Başkan Çiçek Sokakta, Vatandaşla İç İçe

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, müdürler ve sorumlu personeli yanına alarak sahaya...

1 gün önce