BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Ekonomi Ege-Koop'tan faizden bile çok kazandıran fırsat

Ege-Koop'tan faizden bile çok kazandıran fırsat

Ege-Koop,  zemin katlarının bile panoramik deniz manzaralı olduğu 13

0Yorumlar
Ege-Koop'tan faizden bile çok kazandıran fırsat
Ege-Koop,  zemin katlarının bile panoramik deniz manzaralı olduğu 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde sınırlı sayıda daire için 2017 yılı fiyatları üzerinden yüzde 10-15 indirim yaptı. İzmir ve çevresinde 34 yılda 150 bin kişiyi uygun koşullarda konut sahibi yapan Ege-Koop, ekonomide yaşanan çalkantılı süreç ardından enflasyonla topyekûn mücadeleye destek vererek 2017 yılı fiyatları üzerinden yüzde 10-15 indirimle konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir kapı açtı. Ege Koop’un 40 milyon lira yatırımla geçen yıl temelini attığı 2019 yılında teslimini yapacağı “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri” projesinde inşaatların seviye oranı yüzde 60'ı geçti. Yaşanan ekonomik kriz sonrası vatandaşların ev sahibi olabilmesi için özel formüller geliştiren Ege Koop, bir kez daha yılın fırsatını sundu.

“FAİZDEN DAHA AVANTAJLI”

Ev sahibi olmanın faizden daha avantajlı ve güvenilir bir yatırım olduğunu dile getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri” projesinde yapılan indirim sonrası sınırlı sayıda dairenin banka kredisiz, yüzde 50 peşin, kalanı faizsiz, kefilsiz ve uygun koşullarda satışa sunulduğunu söyledi.  Daha temeli atılmadan yüzde 80'i satılan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri'nde sınırlı sayıda daire kaldığını ifade eden Aslan “Ege Koop yatırım için altın fırsat sunuyor. Bugünün fırsatı yarının serveti olma imkanı sunacak” dedi.

[caption id="attachment_10005" align="aligncenter" width="200"] Hüseyin Aslan[/caption]

YENİ HAYAT 2019’DA BAŞLAYACAK


Konut sahibi olarak güvenli bir yatırım gerçekleştirileceğini ifade eden  Aslan, projede tüm dairelerin panoramik deniz manzaralı olduğunu belirterek “Hiçbirinin karanlık odası yok” dedi. 2019 yılının ikinci yarısında inşaatı tamamlanacak İzmir Körfezi Evleri'nde 2+1 daireler brüt 121 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 145 ve 168 metrekare olarak iki farklı tipten oluşuyor. Uygun koşullarda daire sahibi olan paydaşlarımız böylece 2019 yılında tamamlanmış dairelerinde yeni bir hayata başlayabilecekler” diye konuştu.

GEÇEN YIL ALAN YÜZDE 45-50  KAR ETTİ


2017 yılı rakamlarıyla İzmir Körfezi Evleri'nden konut sahibi olanların yüzde 45-50 oranında kar elde ettiğini söyleyen Aslan, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin cazip satış fiyatlarıyla kısa sürede karlı bir yatırımın adresi olduğunun altını çizdi. Aslan, yılın son fırsatı olarak konut sahibi olmak isteyenler için özel bir plan hazırladıklarını belirterek "Halkı düşünen Ege-Koop, panoramik deniz manzaralı dairelerden oluşan İzmir Körfezi  Evleri için 2018 değil, 2017 fiyatlarından satış yapacak. Üstelik 2017 fiyatlarından da yüzde 10-15 indirim yapacağız. Buradan konut sahibi olanlar, daireyi aldıkları gün zaten yılın en karlı yatırımını yapmış olacak. Üstelik dileyene yarısı peşin kalanı faizsiz taksit imkanı da sunduk. Ege-Koop olarak önceliğimiz konut satışlarından kar elde etmek değil. Vatandaşımızı ev sahibi yapmaktır" dedi. Aslan, yılın fırsatından yararlanmak isteyenlerin Ege-Koop'a başvurabileceğini söyledi.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Ekonomi Haberleri

Tümü

Kadın işsizliği 2005'ten bu yana en düşük seviyede!

Türkiye'de 15 ve daha yukarı yaştaki kadınlarda işsizlik oranı, haziranda yüzde 9,8'e yükselerek...

1 saat önce

İmzalar atıldı: A101'in sahibi CarrefourSA'yı satın aldı!

Aydın Grup bünyesindeki Yeni Mağazacılık, CarrefourSA'nın kontrol hisselerini devralarak...

2 saat önce

İzmir turizminin 6 aylık bilançosunda düşüş yaşandı!

İzmir, 2026 yılının ilk altı ayında 583 bin yabancı ziyaretçiyi misafir etti. Ancak kent, geçen...

3 saat önce

Vestel'den kritik adım: 500 milyon dolarlık borç için...

Vestel Elektronik’in 500 milyon dolarlık borç yeniden yapılandırma sürecinde kritik bir aşamaya...

4 gün önce

Zeytin ve zeytinyağı ihracatçıları finansmanda kolaylık...

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği (EZZİB), ihracatçıların finansmana erişimini...

5 gün önce

Motorine dev zam! İşte güncel fiyatlar...

Orta Doğu'da tırmanan gerilim ve petrol stoklarındaki azalma, akaryakıt fiyatlarını yeniden...

7 gün önce

Merkez Bankası, faiz oranını açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir...

8 gün önce

Egeli yaş meyve sebze sektörü ihracatını 572 milyon...

Narenciyeden incire, üzümden salça ve turşuya kadar yüzü aşkın ürünü dünya pazarlarına ulaştıran...

9 gün önce

Benzin fiyatları 70 TL'ye yaklaştı: İşte güncel fiyatlar...

Benzinin litresine ortalama 1 lira 29 kuruş zam yapıldı. Zamlı fiyatlar bugün itibarıyla pompaya...

9 gün önce

Benzine bir zam daha: Pompaya yansıyacak

Akaryakıt fiyatlarında yeni artış kapıda. Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren...

10 gün önce

DTO'da gündem, Alsancak Limanı: Yeni dönem 1 Ağustos'ta...

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi....

10 gün önce

Motorine zam pompaya yansıdı!

Motorinin litre fiyatına ortalama 1 lira 14 kuruş zam geldi. Yeni fiyatlar 21 Temmuz itibarıyla...

11 gün önce