BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Ekonomi TÜGİAD Ege Şubesi,  Koruncuk dostu işyeri plaketi aldı

TÜGİAD Ege Şubesi,  Koruncuk dostu işyeri plaketi aldı

TÜGİAD Ege Şubesi’ni ziyaret eden Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli ve beraberindeki heyet, TÜGİAD Ege Şubesi üyelerine vakıf hakkında b

0Yorumlar
TÜGİAD Ege Şubesi,  Koruncuk dostu işyeri plaketi aldı
TÜGİAD Ege Şubesi’ni ziyaret eden Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli ve beraberindeki heyet, TÜGİAD Ege Şubesi üyelerine vakıf hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda Koruncuk Vakfı’nın “Koruncuk Dostu İşyeri” plaketini TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş teslim aldı. Koruncuk Vakfı İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli, TÜGİAD Ege Şubesi’ni Koruncuk Vakfı’nın İzmir Urla’da inşa ettiği Çocuk Köyü’ne davet ederken, TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş ise, iki kurumun bir çok sosyal projelere imza atabileceğini ifade etti. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş,önümüzdeki dönemde Urla Barbaros Köyü’ndeki Çocuk Köyü’nü de ziyaret edeceklerini söyledi.

Koruncuk Vakfı’nın çocuklar üzerine yaptığı çalışmaların anlatıldığı ve TÜGİAD Ege Şubesi ile yapılabilecek ortak çalışmaların neler olabileceğinin konuşulduğu toplantı, TÜGİAD Ege Şubesi dernek binasında yapıldı. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede Koruncuk Vakfı İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli ve beraberindeki heyet, Koruncuk Vakfı’nın yaptığı çalışmalar, inşaatı tamamlanan ve bu yıl içinde yaşamın başlayacağı Urla’daki Çocuk Köyü hakkında bilgi verdi. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, Koruncuk Vakfı’nın yaptığı çalışmaların çok değerli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, kendilerinin de üstlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini söyledi. TÜGİAD Ege Şubesi yönetimini ve üyelerini 15 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve tamamen bağışlarla hayata geçirilen Çocuk Köyü’ne davet eden Nişli, “TÜGİAD Ege Şubesi ile Koruncuk Vakfı’nın beraber yapabileceği bir çok proje var. Tüm TÜGİAD üyelerini 120 çocuğun yaşayacağı ve bu sene hayatın başlayacağı Çocuk Köyü’nde ağırlamak isteriz. Sonrasında da iki kurumun bir çok sosyal faaliyetlerde de bulunacağına inanıyorum. Bugünkü ziyaretimiz, bu işbirliğinin başlangıcı olsun” dedi. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş da TÜGİAD hakkında bilgi vererek bundan sonra dernek olarakKoruncuk Vakfı’na her türlü desteği vereceklerini ve ilk olarak geliri Koruncuk Vakfı’na kalmak üzere Çocuk Köyü’nde bir kahvaltı organizasyonu yapmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Sonrasında TÜGİAD Ege Şubesi’ni “Koruncuk Dostu İşyeri” ilan eden Koruncuk Vakfı İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli, bu konuyla ilgili tabelayı TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş’a teslim etti.



TÜGİAD hakkında

1986 Yılında kurulan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Türkiye’de genç işadamlarının en geniş profilde bir araya geldiği ilk ulusal ve tek uluslararası yetkinliğe sahip dernektir. Otomotiv yan sanayi, inşaat – yapı malzemeleri, tekstil, turizm, gıda – tarım – hayvancılık, enerji – yeşil ekonomi, kimya, maden – metal işleme, makine – imalat sanayi, mobilya – kerestecilik, lojistik, bilgi teknolojileri, medikal ekipmanlar, finansal hizmetler – danışmanlık, dış ticaret ve diğer hizmetler başta olmak üzere farklı sektörleri temsil eden 21 – 45 yaşları arasında 850 genç girişimci üyesi ile TÜGİAD bugün, 500 bin kişilik bir istihdam gücünü ve yaklaşık 18 Milyar Dolarlık bir ihracat hacmini temsil etmektedir. G20 Genç Girişimciler İttifakı’nda (G20 GGİ) Türkiye’yi temsil eden TÜGİAD, aynı zamanda ittifakın stratejik planlama ve iş planından sorumlu icra kurulu üyesidir. TÜGİAD, 84 ülkede 200 bin genç girişimciye ulaşmayı hedefleyen MAME’de (Akdeniz – Afrika ve Orta Doğu Genç Girişimciler İletişim Ağı) kurucu üye ve kurumsal yapılanmadan sorumlu icra kurulu üyesidir.

1993 Yılından itibaren Brüksel’de AB nezdinde Daimi Temsilciliği bulunan TÜGİAD, 45 bin üyesi bulunan Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES) Başkan Yardımcısıdır.

Türkiye genelinde 115'i bayan olmak üzere 850 üyesi bulunan TÜGİAD yaş ortalaması 35 olan üye profili ile ülkenin önemli bir çoğunluğunu temsil eden dinamik bir işadamı ve sanayici profiline sahiptir.

Yıllık ciroları yaklaşık 50 milyar dolar olan TÜGİAD üyesi genç işadamlarının yatırım ve girişimleri ülke ekonomisinde önemli bir yer tutmaktadır. İnşaat, tekstil, dış ticaret, otomotiv yan sanayi, turizm, gıda, makine, motor ve diğer metal ürünler imalatı sektörleri başta olmak üzere TÜGİAD üyelerinin toplam 60 sektörde ağırlığı hissedilmektedir.

Ortalama yıllık 18 milyar dolar ihracat, 23 milyar dolar ithalat yapan TÜGİAD üyelerinin en çok dış ticaret yaptığı ülkeler ise; Almanya, İtalya, İngiltere, ABD, Fransa, Rusya, İspanya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri, komşu ülkeler, Türk Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkeleridir.

TÜGİAD Başkanları

BAŞKANLARIMIZ

1986 - 1994 Kurucu ve Onursal Başkan Cefi KAMHİ

1994 - 1998 Murat BEKDİK

1998 - 1999 Hamdi AKIN

1999 - 2002 Muharrem YILMAZ

2002 - 2004 Hayati KAYA

2008 - 2010 Lütfü KÜÇÜK

2010 - 2012 Murat ÇOSKUNKAN

2012 - 2014 Ali YÜCELEN

2014 - 2015 Ali YÜCELEN

2015 - 2016 Rahmi ÇUHACI

2016 - ……… Ali YÜCELEN


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Ekonomi Haberleri

Tümü

Kadın işsizliği 2005'ten bu yana en düşük seviyede!

Türkiye'de 15 ve daha yukarı yaştaki kadınlarda işsizlik oranı, haziranda yüzde 9,8'e yükselerek...

4 saat önce

İmzalar atıldı: A101'in sahibi CarrefourSA'yı satın aldı!

Aydın Grup bünyesindeki Yeni Mağazacılık, CarrefourSA'nın kontrol hisselerini devralarak...

5 saat önce

İzmir turizminin 6 aylık bilançosunda düşüş yaşandı!

İzmir, 2026 yılının ilk altı ayında 583 bin yabancı ziyaretçiyi misafir etti. Ancak kent, geçen...

7 saat önce

Vestel'den kritik adım: 500 milyon dolarlık borç için...

Vestel Elektronik’in 500 milyon dolarlık borç yeniden yapılandırma sürecinde kritik bir aşamaya...

4 gün önce

Zeytin ve zeytinyağı ihracatçıları finansmanda kolaylık...

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği (EZZİB), ihracatçıların finansmana erişimini...

5 gün önce

Motorine dev zam! İşte güncel fiyatlar...

Orta Doğu'da tırmanan gerilim ve petrol stoklarındaki azalma, akaryakıt fiyatlarını yeniden...

7 gün önce

Merkez Bankası, faiz oranını açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir...

9 gün önce

Egeli yaş meyve sebze sektörü ihracatını 572 milyon...

Narenciyeden incire, üzümden salça ve turşuya kadar yüzü aşkın ürünü dünya pazarlarına ulaştıran...

9 gün önce

Benzin fiyatları 70 TL'ye yaklaştı: İşte güncel fiyatlar...

Benzinin litresine ortalama 1 lira 29 kuruş zam yapıldı. Zamlı fiyatlar bugün itibarıyla pompaya...

9 gün önce

Benzine bir zam daha: Pompaya yansıyacak

Akaryakıt fiyatlarında yeni artış kapıda. Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren...

10 gün önce

DTO'da gündem, Alsancak Limanı: Yeni dönem 1 Ağustos'ta...

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi....

11 gün önce

Motorine zam pompaya yansıdı!

Motorinin litre fiyatına ortalama 1 lira 14 kuruş zam geldi. Yeni fiyatlar 21 Temmuz itibarıyla...

11 gün önce