BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel 16 bıçak darbesi ile öldürülen Sezen'in sadece korneası b...

16 bıçak darbesi ile öldürülen Sezen'in sadece korneası bağışlanabildi

"Paramparça olmuş kızım”

'Dini nikahlı’ eşi tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü'nün tüm organlarını bağışlamak istediklerini ancak aldığı darbelerden dolayı sadece korneasının bağışlanabildiğini söyleyen babası "Kızımda organ diye birşey kalmamış. Ne midesi kalmış, ne böbrekleri kalmış. Paramparça olmuş kızım” diye konuştu.

0Yorumlar
16 bıçak darbesi ile öldürülen Sezen'in sadece korneası bağışlanabildi

27 Mart günü İzmir’in Konak ilçesinde, 3 aydır ayrı yaşadığı ‘dini nikahlı’ eşi 24 yaşındaki Anıl Yolum tarafından 16 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybeden ve 5 aylık hamile olan 17 yaşındaki Sezen Ünlü'nün, ölmeden önce babasına organlarını bağışlamak istediğini söylemesi üzerine korneası bağışlanmıştı.

Sezen Ünlü'nün babası Serdar Ünlü, başka organlarını da bağışlamak istediklerini ifade ederek, 16 bıçak darbesi nedeniyle bağışlanamadığını söyledi.

Serdar Ünlü, "Ben kızımın cesedini almaya gittiğimde adli tıpa bir doktor bana geldi ve ‘kızınızın gözlerini bağışlamak ister misiniz?’ dedi. O anda benim aklıma kızımın organlarını bağışlamak istediği geldi. Yoksa ben unutmuştum kızımın organlarını bağışlamak istediğini, zaten kızı öldürülmüş bir insan onu o anda nasıl hatırlar ki. Ben de kızımın bütün organlarını bağışlamak istediğimizi söyledim; ama adam kızımı 16 yerinden bıçaklamış. Kızımda organ diye bir şey kalmamış. Ne midesi kalmış, ne böbrekleri kalmış. Adam tam 16 yerinden bıçaklamış, paramparça olmuş kızım. Soruyorum bir insan 16 yerinden bıçaklanır mı?” dedi.
 

‘Kızım yaşı küçük olduğu için aldandı, hayalleri vardı, hayallerini yıktılar’
 

Kızının daha 17 yaşında olduğunu ve okulunu bitirmediğini belirten Serdar Ünlü, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Benim kızım daha okul okuyordu. Sağlık meslek lisesine gidiyordu ve ileride hemşire olmak istiyordu. Karşısına böyle bir vahşi insan çıktı. Kızım da yaşı küçük olduğu için aldandı. Kızımın hayalleri vardı fakat hayallerini yıktılar. Sebebi ise kıskanmasıymış. Bir insan kıskandığı için böyle bir şey yapar mı?” ifadelerini kullandı.
 

‘Tüm kadınlara kalkan eller dursun artık, hep kadınlar mı ölmeyi hak ediyor’
 

Annesi tarafından 1.5 yaşındayken terk edilen Sezen Ünlü'yü büyüten ve Sezen Ünlü'nün ‘anne’ diye hitap ettiği halası Saniye Gevşek de “Adaletimizden kızımın katili için idam istiyorum. Sadece kızıma da değil tüm kadınlara kalkan eller için idam istiyorum. Benim canımı çok yaktılar, Allah’ta onlara aynı açıyı yaşatsın. Kızım evleneli daha bir sene olmadı. Ben hala sabahları kalkıyorum, etrafta onu arıyorum. Etrafa bakıyorum ve ‘Sezen nerede, gelecek mi?' diyorum. Artık yeter. Tüm kadınlara kalkan eller dursun artık. Hep kadınlar mı ölmeyi hak ediyor? Ben artık düşünmekten yatamıyorum, 'öldüreyim kendimi' diyorum. Annesi Sezen’i bıraktı gitti. Ben onu 1.5 yaşında aldım kucağıma ve ne zorluklarla büyüttüm. Yukarıda Allah var, o biliyor. Kimse bilemez kızımın gözyaşlarının aktığı zamanı, sadece ben bilirim. Vicdansızlar duysunlar bu söylediklerimi” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Karşıyaka Meclisi'nde 'stadyum' tartışması: CHP'li...

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Zübeyde Hanım Stadyumu için belediyeye herhangi bir...

7 saat önce

Buca’da iştiraklerin borcu 3 milyar TL'yi aştı!

Buca Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nda belediye iştiraklerinin yaklaşık 3,2 milyar...

7 saat önce

Aziz Yıldırım'ın şikayeti üzerine ilk gözaltı!

Aziz Yıldırım'ın, kızı Yaz Yıldırım'ı sosyal medya üzerinden hedef alan hesaplar hakkında...

9 saat önce

İlaçlama can aldı: Anne yoğun bakımda, çocuk hayatını...

Çanakkale'de yan dairede yapılan böcek ilaçlamasından sızan kimyasal nedeniyle zehirlendikleri...

10 saat önce

6,5 yıldır bitmeyen adalet mücadelesi: Orhan Demirkafa...

İzmir'in Selçuk ilçesinde 3 Ocak 2020 tarihinde çalıştığı elektrik dağıtım şirketinde meydana...

12 saat önce

Bakan Gürlek, Behçet Oktay'ın ailesiyle bir araya gelecek!

Adalet Bakanı Akın Gürlek, eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın ailesiyle bugün...

13 saat önce

Karşıyaka Stadı'nda son durum ne? İzBB'den sürece ilişkin...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı’nın yapım sürecine ilişkin...

14 saat önce

Buca'da TİS sürecinde uzlaşı: İlk 6 ay için yüzde 24!

Yaklaşık 7 aydır devam eden görüşmeler neticesinde Buca Belediyesi kadrolu işçilerini kapsayan...

14 saat önce

Başkan Çiçek’in avukatı açıkladı: Sahte yazışmalarla...

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'e ait olduğu iddia...

15 saat önce

Karabağlar’ da 80 milyon liralık atık yükü meclis gündeminde

Karabağlar Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. oturumu Belediye Başkanı Helil...

1 gün önce

Egeşehir operasyonunda Ağbaba'nın ağabeyine gözaltı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen 'yolsuzluk' soruşturmasında YENİ Parti Malatya...

1 gün önce

AK Partili Yüksel'den Orgeneral Dalkıran'a tebrik mesajı

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Sıtkı Yüksel, Hava Kuvvetleri Komutanlığı...

2 gün önce